knusmalarmzdan bir kaci
cok yeni evliyim ama esimi sevmiyorum ve baska bir adamla görusuyoruz haftaya görusucez ilkkez knustugum adamla kndisi evli oldugumu biliyor ona ragmen bnmle knusuyor sizce bekar bir erkek evli bir kadinla neden konusur?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
1 2 gunlugune Artvine gel diyor gel ki seni bir guzel becereyim sen salakliginla kal yavrum bu dünyadaki en kotu insan bile bunu haketmez sevme kim sev diyor sana ama bunu o adama yapma kendine hic yapma Vicdanın rahatmi kendini avutuyosun sevmiyorum diye sevmeyip ustune dayak yiyip aldatilip yinede kotu yola dusmeyen aklindan bile gecirmeyen kadinlar var sen namusunu kocani sevip sevmemene gore ki tasiyosun bu karaktersizligi alcakligi kendine yakistiyorsan lutden git ve o sapik sana gununu gostersin
Sevdiğini dusunmuyorum amaci sadece yatak iliskisi bana gore
bende sevmiyorum zaten
saddce fre seks baska derdi yok
skip skip atacak ya ne sevmesi boyle olunca insan guvenemiyo iste evlenmeye korkuyo fatkli sik ariyomuss gel burda herkesin ki fafkliiiu
Cinsellikten başka açıklaması yok bunun. İçinde birazcık insanlık varsa yapma bunu kocana. Sevmiyorsan bile yapma. Git boşan kiminle ne istiyorsan yap.
Ona boşansam ikimiz evlenensek diye sor bakalım. Evet derse yalan söyler burası Türkiye kimse oğluşuna dul birini almak istemez ki bu durum dul erkek için de geçerli. Gerçekten yazdıklarımı dikkate al hata yapma.
Kocanı niye aldatıyosun anlamadım... Evlilikten memnun değilsen boşa kardeşim !
Gerek var mı bu işlere
bosamiyor
Cevap
31Cevap
Bence öyle birinden pek hayır gelmez. Bir de tavsiyem böyle yapacağına adam akıllı ayrıl keyfine bak adama yazık
Kanmayın arkadaşım şu sözlere kanmayın ne sevgisi allasen şu konusmada en ufak bir samimiyet kırıntısına rastlamadım amaç belli amaca giden yol belli
Karaktersiz oldu icin boylr adamlarinin karakteride namusuda yoktur ebli bir kadinla konusacakkadar düşük insanlar
Eğer evli kadının gözü dışardaysa adamın bunu kullanmasına kızmamak lazım. kendine çeki düzen ver
Bunlar fasa fiso adamın amacı genelev masraflarından kurtulmak
açık ve net skmek için konusur başka ne olabilir ki..
Amacı tamamen seni kullanmak, sevgili şu bu ayağına yatıp seni kullanmak başka bir şey değil. En ufak karşı çıkmanda seni kocana söylemekle tehtit edecek, hayatını karartacak
Peki evli bir kadın bekar bir erkekle be diye aşk yaşar?
hergun ayni s.. k yemekten skildigi icin
vay senin amina sapliyim kusura bakmada hergun ayni ski yiyecen lan tabi saygisiz ortalikta sik çok git otur sen bu isi biliyosun profesyonel olduğun için yatak dersi verecenn isteee
sen kuyruk sallarsan konuşur içinizde o*rospuluk vazgeçilmez zaten... kocanı ladatacaksın niye evlenişyon o zaman a*mınasoktumun kahpesi
Lanet olsun ne diyim sevmiyosan niye evlendin bari sevmiyosan boşan ne halt yiyosan öyle ye yedeksiz de gitmiyo millet.
esini sevmiyon neden ewlendin hadi hata yaptın ewlendin neden kendini madar ediyon bekar biri senden ne isticek nikahına alcak degil ya kocan yakalasa naocan al sana cinayet
Pust olduğu için.
Sana burda 40 satır küfür döşeyebilirim ama yorumum kalkar o yüzden susuyorum.
herşey seks için yalanlar dolanlar açık olmuyor kimse söyle sevişiriz birlikte oluruz falan dese inanıcam sanki evlenecek gibi yalanlar yazmış :)
Cunku kolay kolay kimse kabul etmez gorusmeyi. Ayrica bekaret bozulma sorunu baglanma rahatsiz etme riski de yok sadece ihriyacini gorup cikicak.
Yatak için konuşur. Almaz seni. Yarın kendisiyle evliyken de başkasıyla olursun diye
Erkeğin istediğini verebilecek bir aday bir beklenti de olmayınca en güzel aday
Sence ne için olabilir Allah aşkına ya bunun cevabı bu kadar mı zor 😀
Sence evli bir kadnla konusan adamdan ne hayr gelir?
cok yanlış yapıyosun amacı sadece senden yararlanmak pisman olursun yapma
Seks için ne olacağını sanıyorsun?
Tamamen duygusal desek :)
sen tam bir O. r.. ospusun
%50 niueti sapiklik beraber olup birakacak zamanla
Fazla mal göz çıkarmaz görüşü
Hayatiniza sokim sizin.
Cevabı açık değil mi cinsel birliktelik istiyor
kocanıda cağır grup yaparsınız
karşılıklı alışveriş gibi bişey
Cinsellik için görüşür başka altenatifi yok.
Seni becermek isterdim
herşeyin kötüsü insana güzel görünür
Bunu kimse bilemez
Sevişmek için.
fantezi dunyasi
yaptğın aldatma
Sapık işte
kezbandır
Free seks
garanti verir diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar