Sizce Yuki, Zero'yu bırakmak zorunda mıydı? Mangasını da okuyan varsa Yuki'nin hamile bir şekilde Zero'ya geri döndüğünü biliyordur. Bütün bunlara gerek var mıydı?
Bir gün tamamlamanı tavsiye ederim. Ben de birinin ısrarı üzerine izlemiştim. Aslında izlemeseydim iyiydi diyorum. Çünkü ne yazık ki onunla özdeşti. O birisi Yuki, ben ise Zero rolünde oluyorum. Tabii benim hikayemde Yuki asla dönmeyecek. Ayrıca evet openingi güzel. Romantizme gelemiyorum dedin ama yine de bir önerim var. Kimi no na wa yı izlersen sevinirim.
Charlotte'ı izlemedim fakat konusuna baktım (İlgimi çekti). Tam olarak öyle de değil ama sen de araştırarak bana yardımcı olsan kötü mü olurdu yani :D?
Aa kono mama bokutachi no koe ga, Sekai no hajikko made kieru koto naku, Todoitari shitara ii no ni na, Soshitara nee futari de, Donna kotoba wo hanatō, Kieru koto nai yakusoku wo, Futari de "See no!" de iō. Ben de şarkı sözü yazarım :/. Japoncam iyi değil ama ingilizcem iyidir.
Bizim çevirmenlerin hakkını yememek lazım ama güzel eklemeler yapıyorlar :D. İngilizceyle uğraşmalısın. Ben mesela şarkı sözü yazıyorum ingilizce. Geliştirmek için de birebir.
o listede bekliyor henüz öyle de bir şekilde olayların şekillenmesi lazimdi zaten anime de tek sevmedigim şey entest ilişki kanameyi abisi olarak yapmalari daha farklı olabilir di
O zaman listende öncelik vermeni tavsiye ederim. Evet olaylar biraz tuhaf gelişti. Ensest ilişki rahatsız ediciydi fakat bilirsin kültür farkından dolayı öyle yazılmış :/. Dediğin gibi farklı olabilirdi.
En İyi Cevaplar