yararı var mıdır hiç kullananınız ya da duyanınız var mı

almanyada da buna benzer bir krem var lekelere karşı. yüzünde kullanacaksan az kullan zamanla cildin yapısını inceletiyor diye okumuştum yan etkilerinde. ben başka bir yerimde kullandım sivilce izi için gitti
Hangisini kullandın bunumu yoksa bahsettiğin ürünümü
Bende dudak üstünde kahverengi lekeler var ama büyük
bahsettiğim ürünü kullanmıştım. ismi contractubex. içindeki kapıdın üstünde yan etkilerini mutlaka okumanı tavsiye ediyorum
kremden çok az kullanmaya bak birde sadece gereken yere sür
anladım tşkler
umarım istediğin sonucu alırsın. rica ederim ne demek😊
hiç zannetmiyorum 2 seneyi aşkındır lekelerm duruyor ama yinede sağ ol
sen bu dediğin krem işe yaramazda benimkinide dene derim. benimkini eczacı bana tavsiye etmişti.. ben memnun kaldım sonucundan..
senin dediğin soyucu etkidemi
hayır deriyi soymuyor. koyu ve iz kalmış yerleri sadece açıyor ten rengine
ne kadar zamanda açtı lekeni
5-6 kullanımda benim sivilce izimi açtı. açık yara üzerinde olmuyor. leke ya da izin uzun süredir ciltte olması gerekiyor. sende iki senedir var demiştin, belki sende de işe yarar
5-6 kullanım derken, iki günde bir akşamları çok az sürdüm. yaklaşık 2-3 haftada kayboldu o sivilce izi..
ne şanslısın ne güzel geçmiş bıyığımda var ya erkek gibi duruyorum :( bene verirmisin geri kalan kremini :) artık param kalmadı vallaha yoruldum gerçektende
geri kalanı kardeşime verdim canım onunda sivilce izleriyle sorunu vardı. yoksa sana veriridim😊bence eczaneye gidip benim dediğim kremi bir sor. vardır mutlaka aynısı olmasada aynı etkiyi gösteren bir krem
çok sağ ol ne kadar bu krem pahalıdır herhalde
bilmiyorum ben alalı çok oldu. 20€ civarıydı yanlış hatırlamıyorsam
rica ederim. inşaallah seninde işine yarar
amin sağ olasın
Cevap
1Cevap
ne için kullanacaksın?
lekeler için dudak üstünde kahve rengi lekelerim var alnımdada
başka ne işe yarıyor ki
kardeşim dalga geçmek için yazmayın ciddi bir soru soruyoruz yapmayın bunu ya
iyi sor bakim sevgiline kendisi mutlaka lekeleri geçsin diye kullanmıştır geçmişmi lekeleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar