Allah; vatana, millete zeval vermesin.
Hayırlı Cumalar...

bir ara arkadaş cuma mesajı atmış okuyum dedim başka bir arkadaşımın cuma mesajını kopyalayıp bana atmış altta da diğer arkadaşımın ismi yazıyor :D o günden belli bende okumuyorum :D cumanız mübarek olsun demesi bence yeterli Allah razı olsun der geçiyorum :)
Hayırlı cumalar Asenam burada paylaşıyorum her hafta onun dışında WhatsApp gruplarımda falan da paylaşırım.
En iyisini yapıyorsun Bozkurtum
Rica ederim
Dualarının en makbulü bir başkası için edilen dualardır, Çünkü onlarda kibir ve bencillik yoktur... ALLAH hepimizi birilerinin hayır duasında olmayı nasip etsin hayırlı cumalar...
Saol boncuğum seninde cuman mübarek olsun 💖
Saol askim
Tamam kanka özelden bir teşekkür et yeter 😂 20 tane eig için ayri ayri teşekküre gerek yok
Cevap
21Cevap
Çoğunluğu sözde müslüman olan arkadaşlarıma neden atayım ki?
Sevap kazanmak için olabilir mi
sevap dediğin içten yardım yapmak karşılık beklemeden içinden geldiği için ALLAH uğruna yapılan şeydir
etrafındakilere müslüman görünümü vermek için değil
sadece cuma günü ibadet edip sonra tekrar kötü alışkanlıklarına devam etmek değilidr
hamda olsun sevap kazanmaya da çalışıyorum (bu söylediğim şey kendi çevremdekiler için geçerli başkasına karışamam )
Yani haklisin bise diyemem ama bu yaptiğimiz şeyde bir karşilik beklemeyiz fakat emin ol herşeyin karşiliği vardir ki yardim ettiğimiz zaman Allah bize onun karşiliğini veriyor...
amenna ona bir şey söylemiyorum yüce ALLAH zerre iğliğin de kötülüğün de karşılıgını muhakkak verendir.
demek istediğim
böyle günlerde tek böyle yaşamak değil de
normal hayatta müslümanlığı yaşamamız ve bunu gözlere sokmamamız gerk
Doğru sadece Cuma günü ibadet yaptığımızda hristiyanlardan ne farkımız kalır. Onlar Pazar günü ibadet yapıyor sen Cuma günü. Ne yazık ki onlara benzemeye çalışanlara
aynen öyle ilam bunu hak etmiyor
Aynen...
:) :) sağlıcakla kal o zaman
Allah'a emanet ol 🙋
eyvallah :)
-Cuma günIeri, duanın kabuI oIacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetIidir. AIIah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabuI etsin inşaIIah.
Atmam.. Gereksiz bence toplu şekilde... Yüz yüze dilemek daha kıymetli
Hayır. Çok manasız ve samimiyetsiz buluyorum aksine.
Hayırlı Cumalar 🙏🏼🕌
Hayırlı cumalar Knka 🤗🤗🤗
Hayırlı Cumalar
Hayırlı Cumalar.
Atan olursa atarım
Cumanız mübarek olsun.
evet atarım. Size de Hayırlı Cumalar.
i dont believe in god
Hayir atman çok gibi gereksiz
ben pazarları mesaj atıyorum
Hayırlı cumalar
hayırlı cumalar 😊