Herkese günaydın 🤍 Bugün cuma. Herkese hayırlı cumalar dilerim. Bana an itibarı ile mesajlar gelmeye başladı. Size gelen cuma mesajları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizde cuma mesajı atanlardan mısınız?
İlk önce inançlı biriyim ve sorum lütfen başka yerlere çekilmesin arkadaşlar sadece merak ediyorum. Yüzünü en son ne zaman gördüğümü hatırlamadığım, işi düşmedikçe aramayan, zor durumda olsam telefonunu bile açmayacak insanlar her haftanın cuma gününde bu klasik mesajları atıyorlar. Her cuma karpostal dükkanına dönüyor telefonumun galerisi 🥺
Gına geldi içi boş kopyala yapıştır cuma mesajlarından zaten çok din ile falan alakam yokta atıyorsunuz madem yürekten olsun gönderdiğiniz mesajlar, bakmadan siliyorum hepsini
diğer din mensuplarında da böyle adetler var mı acaba? örneğin hristiyanlar pazar günü, yahudiler de ctesi günü birbirine mesaj atıyorlar mıdır? bende bunu merak ettim.
samimi bulmuyorum. şu bedava mesaj olayları çıktı çıkalı rahatsız ediyor hatta. çok samimiysen bi ara hem hal hatır sor hem öyle kutla cumasını. sırf mesajlar boşa gitmesin e canım da sıkılmasın diye atılan mesajlardır bana göre
Banada samimi gelmiyor. Hatta bir arkadaşım sabah saat 6 da wp den yazıyor. Cumayada gelmez. Bende durum yaptım. Cumaya gelmeyip cuma mesajı atan arkadaşlar sizinde cumanız kutlu olsun diye 😂
Bazı vatandaşlar da cuma mesajı atıp birde cuma saatinde arıyorlar. Lan camiye gitmiyorsun cuma mesajı atıyorsun birde cumaya engel oluyorsun tövbe estağfirullah ya
bazen o kadar samimiyetsiz insanlar tarafından gelir ki, midem bulanır. yani nasıl söylesem... ne dini tam reddedecek kadar cesur, ne de tüm gerektirdiklerini yerine getirecek kadar kararlı olmayan insanlar tarafından... hani totosunun tam bitiminde etek giyip, ben içki içmem diyen tipler gibi... hani gece gündüz ayyaş dolaşıp ramazanda içmeyen tipler gibi... hani sürekli kul hakkından bahseden ama haksız yolla bi yerlere gelen Allahçılar gibi... ne bileyim.😵💫