Dyatlov geçidi vakası ile ilgilenenler burada mı?

Arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti...
Belki sadece bir soy isim benzerliğidir, ama Anatoli Djatlow ile İgor Dyatlov kardeş olabilirler mi?

İgor 13 ocak 1936 (doğum yeri ile ilgili bir bilgi bulamadım)
Anatoli de 3 Mart 1931 (Krasnojarsk) doğumlu.

Viki'de yazılanlara göre Anatoli 14 yaşında evi terk ediyor ve 1959 yılında (Dyatlov geçidi olayının yaşandığı yıl) Moskova'da eğitimini tamamlıyor.

Bu İgor Dyatlov

Bu da Anatoli Djatlow (İsmi neden ''y'' ile değil de ''j'' ile yazılmış bir fikrim yok)

İkisi de fizik alanında birer dahi.
Ve ikisi de (fotoğraflarda aralarında her ne kadar da yaş farkı olsa da) bir birlerine epey benziyorlar.
Bu konuda ki düşünceleriniz neler?
Netten bu konuda daha fazla bilgi edine bilirseniz benimle de paylaşmanızı rica ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
''Anatoly Stepanovich Dyatlov. çernobil faciasına sebep olan deneyin denetçisi olan rus mühendis. kazadan yaklaşık bir yıl sonra 'kötü idare' sebebiyle suçlu bulunup 10 sene hapis cezasına çarptırılmış ancak 5 sene sonra serbest bırakılmıştır. sonrasında yazdığı kitapta, çernobil faciasına çalışanların değil, santralin tasarımının hatalı olmasının sebep olduğunu iddia eden dyatlov, 1995'te kaza sırasında maruz kaldığı radyasyondan kaynaklanan kalp yetmezliği sonucu ölmüştür.''
Güncellemeler
+1 yıl
Benim teorim şu;

Fotoğraflarda gördüğümüz kişiler ya aynı kişi, ya da kardeşler. Her iki şahsın da hayatlarının ilk yıllarına dair bir bilgi bulamadım.