kitap okumayı çok seviyorum, anneden miras ama Karamazov Kardeşler sendromum var benim. evde olmasına rağmen hiç okumadım. sebebini de sonradan anladım: öğretilmiş korku..20 yaş öncesinde ne zaman elime alsam, annem derdi ki. o senin yaşına uygun değil, sıkılırsın, anlayamazsın.. şimdi bile cesaret edemiyorum. sanki çok sıkılacağım gibi geliyor..
Ben 9 ay önce kendim Suç ve Cezaya başladım ilk okuduğum kitap yaşı söylersem ks engeller 😁ama şimdi 18 neyse okudum 160 sayfa sıkıldım buraktım elime 1 yıl sonra tekrar aldım ve 15 gün sonra bitirdim Çoook sıkıcı geliyordu kitabın üzerinde uyumuşluğum bile var ama pes etmedim Klassiğin Tadını aldım Aradan 5 ay ay geçti Raskolnikov’u Hala özlüyorum Ve Şubatta tekrar okicağım. Dostoyevski gerçekci yazıyor bir şans verin derim
Birbirinden farklı konulara sahip 2 kitabı, eleştirmek olanaksız lakin; Karamazov Kardeşler konusu hoş davranış bilimi üzerine yazılmış büyük bir tez hatta en büyük tez.
Ben Suç ve Cezayı okudum bundan da piskolojik yüklü kurgu olamaz dedim Karamazov Kardeşler Piskoloji okuyanlara adeta ders niyetiyle okutuyorlar nerdeye ya
En İyi Cevaplar