Aslında sigara içmeyen bir insan ağır bir sigara içerse kafayı bulurmu?
Gerçekten önemli onun için dalga geçmeyin lütfen.
Gerçekten önemli onun için dalga geçmeyin lütfen.
Kafa bulmak denemez ama 2-3 sn bir baş dönmesi yapar vurur.Özellikle oruçtan sonra sigarayla başlarsan o zamanda aynı duyguyu yaşarsın beynine oksijen gitmemesi ile ilgili bir durum
ot verelim sana
Kendin iç
ben içiyom zati
Devam ozaman
Daha once hic sigara icmediyse bulur . Hatta sabahlarida basi donebilir icen insanin hafifle bile
sigara kullanmıyorum ama eminim ki kafayı bulmaz :D en fazla biraz başı döner diye düşünüyorum
Cevap
21Cevap
ben uzun yıllardır sigara kullanmama rağmen iftardan sonra sigarayla sarhoş oluyorum yarım saat mala bağlıyorum resmen sende olabilirsin ama tavsiyem hiç başlama ;)
Beynin içe doğru sıkışır gibi olur, gevşersin, vücudun bir süre karıncalanır gibi olur... :)
cut.
gecenlerde aldıgım sigaryı iftardan soran yaktım ve baş dönemesi oldu bir 10 dk yakın:D bu sayılırsa bulmuşum demek
sigaraya kullanmayan biri aç karnına içerse başı döner (içine dumanı çekersen tabiki)
Ben pro içiyorum arada kafaya bulduruyor biraz alışkın değilim ya ondan ama kafam iyi oluyor
bulmaz bulması için içebilmesi lazım öksürmekten içemez :)))
ağır bir sigara dediğin otsa eğer :D demek istediğimi anladın çok güzel kafa yaparama normal bir sigara kafa yapmaz çok çok zor
hiç içmemişsen birden 1 paketi devirirsen hafif baş dönemsi veya mide bulantısı yapıyor
çok çok çok zayıf bir bünyen olursa kafa yapma ihtimali olur.Bunun yerine aç karnına nargile daha kafa yapıcıdır
kusma sebebidir :) yaşayan bilir...
kafayı bulmaktan çok başın döner gözün kararır en fazla miden bulanır.
Hayır bulmaz içtiğinde bir başı sallanırda kafa yapmaz yani
sigara içmeyen bir insan agır bir sıgarayla kafayı bulmaz yer, öksürmekten kafa bulamassınki:)
ilk sigara içtiğimde basım dönmüştüüü kafayı bulmaz ama bas dönmesi oluyoo
Uzun zaman içmeyip içince yapıyormuş mesela ramazan ayinda iftardan sonra icilen ilk sigara ile olan bir şey :)
Bulsa ney bulmasa ney, hic bulasma en iyisi.
sadece baş döner, ama geçer yarım dakkada
S ile C nin değiştmesi lazım kafa için
sigarayı bilmem de nargile içerken kafa yapıyor :p
hiç başlama ben sana onu söyleyeyim :)
bence siteye 22 yaş sınırı gelmesi lazım
Sigara benim fobilerimden biri
hayır sigara kafa yapmaz ama cigara yapar
sigara kağıdına tütün sarıp iç kafa yapar biraz
Bulur diyorlar...
O değilde profil resmine bittim o ne tatlı bişey yaa
Ben de bitiyorum kendisine :D
Zohahagahkbfnh