Her zaman sessiz sakin insanlardan korkacaksın derler. Bu hep böyledir. Bende katılıyorum bu söze ve bu konu ile ilgili sorum var?

Okulun müdür yardimcisi ile aramızda sorun olmuştu bana sürekli baktığı için rehber hocama anlattim olayları. okulun başından beri sürekli bana baktığını falan. Orada öğrendim meğer müdür yardımcısıymış bence ne olursa olsun, kim olursa olsun bana öyle bakarsa ben tabi ki yanlış düşünebilirim şüphe edebilirim. Neyse onunla konuştuk "ben herkese bakıyorum" cevabını verdi bana konu kapandı bitti gitti. Aradan bikaç gün geçti bu yine bana bakmaya başladı amacı ne bilmiyorum intikam almaya çalışıyor olabilir mi? Sessiz insanlardan beklenir sonuçta. Canımı falan mi yakicak icinde ne gibi kurguluyor olabilir benim hakkimda? Ne tür planlar yapıyordur? O orada rezil olduğu için beni takıntı haline getirip bana zarar verebilir mi? Nasıl korummaliyim, ne yapmalıyım?
Her zaman sessiz sakin insanlardan korkacaksın derler. Bu hep böyledir. Bende katılıyorum bu söze ve bu konu ile ilgili sorum var?