Aslında bütün imtihanlar ağır ve zor gelir bize. Evlat acısı, yoksulluk, hastalıklar, savaşlar.. Kimi sevdikleriyle sınanır, kimi mal/mülkle, kimi başına gelen vahim bir kaza ile.. Sorsan hepsi zor.. hepsi katlanılmaz..
Fakat derdi veren sabrını da verdiğinden bütün imtihanlara "eyvallah" demek düşer bize.
Ben sadece namusumla sınanmaktan çok korkarım, Rabbim kimseyi bununla sınamasın. En zoru budur bence.
Hz. Yusufun babası Allaha oğluyla sınanmamak için Allah'a yalvarıyor. Oğlunu geri istiyor. Allah onu sınıyor. :) hemde yıllarcaa aslında en çok korktuğumuz şeyler hep başımıza gelebilir adı üstünde sınavda bu. Rabb herşeyi gözetendir. :)
Karsima gayri-muslim hic kimseyi cikarma Allahim Homofobik olmayan hic kimseyi karsima cikarma Allahim Kotuleri bendene uzak Allaha yakin eyle derim hep :)
Kazara ya da bilerek birine zarar vermek. Uzuvlarımdan birini kaybetmek, ya da kötü bir hastalık, ailemin başına bir şey gelmesi.. 😕 Yani geriye pek de bir şey kalmadı. Kısacası zor imtihan verme diyorum Allahım.
beni hiç bir şeyle sınamaya hakları yok ben istemedim ki bu lanet olası dünyaya gelmeyi bana sormadılar irademle seçmedim bunu kendimi bunun içinde buldum
En İyi Cevaplar