Erkekler, sevdiğiniz kızın erkek kankası olamaz mı?
Güzel şarkı 😜
AsenaKrgzz sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bizim elmayı sevmemiz, elmanın da bizi seveceği manasını taşımaz.. Zorba mıyız biz, sırf birini seviyoruz diye onun hayatına müdahale hakkını kendimizde bulacağız..
Burada önemli olan sevmek değil, sevişmektir.. Kişinin hayatında değilsek, onun arkadaşlarına karışabilme lüksümüz yoktur..
Ha flört ediyoruzdur, evliyizdir, o vakit erkek kankasının olup olamayacağını tayin edebiliriz.. Ancak sadece seviyoruz diye bu hakkı kendimizde bulabilmemiz söz konusu değildir..
Olur tabi ki. Ve bana pek çok konuda fikir danışır. Benim de bir kankam var ve sevgilisi bana güvenir, yanlış yapmayacağımı, onun olmadığı zamanlarda sevgilisini koruyacağımı bilir. Bu onların ikisi arasındaki güven anlayışı ve bana olan güvenlerinden ötürüdür.
olamaz kız kanka gözüyle baksa bile erkeğin nefsi zaman zaman farklı şeyler ister o kıza farklı yaklaşmaya açığını yakalamaya kucucukte olsa bir ışık gördüğünde cinsel ya da duygusal anlamda onu elde etmeyi düşünür bu benim tezim ayrıca biraz mantıklı olun erkek ve kızın kanka olmasını ALLAH bile hoş karsilamiyorsa demekki bunda büyük bir sakınca var , bir müslümanın bu soruyu sorması bile saçma
Eğer gerçekten seviyorsam bu kızı ailesinden bile kiskanirim. Ben öyle güvenmem. Bir an gelir bir kıvılcım olur bir ikisi arasında. Sonra belki kanka yıllardır seviyor bu kızı. Asla tahammül etmem Sevdiğimin yanında erkek sinek bile görsem cildiririm.
olmaz erkek falan kanka o kadar net..
kız arkaşlarına gelince asla karışmam. Güzel olduğun kadar bu çizgiye dikkat edecek birisin bence.
burdan tüm Türkiyeye selamlar evime kavuştum uyku vakti 👐🖐
şimdi bir cümle kurmak istiyorum ama ağır gelir bazılarına yanlış anlayanlar çıkar illa ki. Çünkü argo bir deyim ama gerçekte o yani hele ki şu zaman da... "eşeği bici bici kadını da bacı bacı diyerek..." O yüzden olmaz. Burdan kadına güvenilmediği sonucuna ulaşanlar olabilir ama mesele kadına değil erkeğe güvenmemektir.
Hayır sakin çok kavga ederiz
llcdn.listelist.com/.../ne-opusmesi.jpg
Kankayı kan kardeş olarak lanse ediyorsan elbet olur. Erkek arakdaşları da olur ama kanka eğer çok samimi arkadaş manasında ise olmaz.
benim kız kankam olursa onun da erkek kankası olur ancak :D
her şey karşılıklı
Bu soruyu sorduğun iki kitle var biri gavatlar biri adamlar. Adamlar zinhar olmaz der gavatlar ise benim için sıkıntı olmaz der
.
Asla ve asla olamaz,
Artık evli ve hayatının yeni sorumlulukları var.
.
Erkekler erkekleri iyi tanır yani senin kanka sandığın erkek senin için neler düşünüyor bilirler o yüzden tabiki arkadaş farklı ama kardeşim görünce devremiz atıyor
biz sevmeyi yanlış tanımladığımı için sıkıntı oluyor genelde.
bence aşmalıyı böyle şeyleri
Canlı yayında konuyu gördüğümde bu şarkı geldi benımde direk aklıma
O kanka ayağından sonra neler olduğunu biliyoruz olmaması daha sağlıklı
Kizin Erkek arkadasi dahi olamaz ne kankasi, Haram Diye birsey var, siz musluman degilmisiniz.
erkek kız kankalığı çok hasastır her an denge kayabilir
ne demek tabiki hatta beni ikinci sevgilisi bile yapabilir
erkek kanka olur da ne kadar samimi
olur tabi ben güvenebildiğim müddetçe
Hayır olamaz. Seven erkek kıskanır.. vesselam...
Kerimcan gibi felansa olur ya da kusum aydin.
Olabilir tabikide ☺🔪
Olamazz hele senin vururum o kankayı net
Harbi çok iyi parça biliyorum bunu 😄
Erkek kanka diye bisey yoktur
Erkek kanka ne olamaz
Hayır onun herşeyi Benim.
Bizimde kız knkmız olur ozmn.
kız kankası olursa erkek kankası da olur,
Olmamalı
olamaz seven kıskanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar