Depresyondayım ve sürekli uyuyorum, yardım edebilir misiniz?

Merhaba, 2 senedir depresyondayım ve antidepresan kullanıyorum, 75mg ile efexora başlamıştım ve şu anda 225 mg kullanıyorum. 1 sene önce çok kötü bir olay yaşadım ve sıkıntılarım iyice artmaya başladı. Sürekli farklı şeyler deniyorum sosyalleşmeye çalışıyorum başka şeylere vermeye çalışıyorum kendimi ama olmuyor. 1 saat iyi hissedersem 3 saat kötü hissediyorum ve duygularım sürekli değişiyor ama asıl sorunum sürekli uyumak istiyorum. Derslerde, eve gelince, her zaman uyuyorum. Hatta bazen okulda o kadar kötü oluyorum ki (haftada en az 3 gün) eve gitsem de bir uyusam diyorum. Öyle bir uyuyorum ki inanamazsınız. Derslerde birden böyle gözlerim kapanıyor ve sarhoş gibi oluyorum. Başım dönüyor gözlerim yukarı doğru gidiyor ve uyumaya başlıyorum. Hatta bazen derslerden çıkıp eve geldiğim ve uyuduğum oluyor. Depresyon ile baş edemiyor sanırım antidepresanlar artık. Çok kötü hissediyorum ve çareyi uyuyup zaman geçirmekte buluyorum. Daha önce antidepresan kullananlar yardım edebilir mi lütfen? Remeron, Lustral, Selectra ve şu anda da efexor kullanıyorum. Lütfen depresyonu atlatmama ve uyku sorunumu geçirmeme yardımcı olacak önerileriniz varsa paylaşın.
Depresyondayım ve sürekli uyuyorum, yardım edebilir misiniz?