yuzumdeki sivilcelerden dolayi cirkin hissediyorum cok sukur tedaviye basladim duzelicek bende guzel
olucam !!
olucam !!
Polyancalık oynamak gerek bazen. Mesela sivilcelerin çıkmasını vücudun mikropu dışarı atması olarak görebilirsin. Herşey zihinde biter ve bu bakış açını etkiler evlat
Oluyo keşke ben de bu kadar güsel bir insan olup pembe sıçabilsem diyorum la olum takma la sıçtığın bokun rengi olan varlıktan çekinme ALAYINA GİDER BU SAATTEN SONRA
Evet güzel kız görünce 2-3 saat düşünüyorum depresyona giriyorum çok boktan bir durum ama anlamsızca bir zevk veriyo
takma tabi ya körtopal idare etmek varken napcan yanından geçen 90,60,90 ı Allah vermiş cezasını onun senin tatlı diline o kurban olsun napalım yani :) ben doğruya doğru o türleri gördümmü hipodrom spikerleri gibi at yarışı yorumluyorum birde bozuluyolarki gel gör makara yani :)
Cevap
9Cevap
:) her kiz guzeldir kendini guzel hissettigi surece. Moralinj bozma yeter guzelim:)
Onlar da insan etten kemikten sen de
bir farkınız yok ki ablacım
Dert ettiğiniz şeylere bakın
lol keske herkes boyle dese
dış görünüşün bir süresi vardır aldanmadır aslın da
çok güzel alımlı gelir gözüne ama bir gir içeri bak neler çıkar neler
tip bir yere kadar güzelliğini korur içi pisse tipi bile kurtaramaz
banada oluyormus diyor 😂😂 guzel kizlari gorunce oda biseyler hissediyor oyleymis yani
Hayırlı işler güzelim :D
hepimizde var bu durun
Allah şifa versin kardeşim
lol
Sanada lol
aynen
Ben kendime yeterim derim uzülmem 😃
Güzel çirkin yokturdur Allah iç güzellik versn
Akıl daha önemli olduğu için pek takılmam
çirkinmsn
hayir sivilcelerim var o yuzden kendimi cirkin hissediyorum sivilce tedavisigormeye basladim bu yuzden
kız biraz az mestrbsyn yap az
alakasi yok onla
alakası yok olurmu sen hergün parmakla vucudu brak biraz
sizin özel bölgeniz bata dicem şimdi penism kaldrcksn işin yoksa kız bul belçikada
odiil bura türkiye olsa verecem iliskiye girerim ama burda öyle kolay diil rusya olsa ok belçika
fena sertleşti zaten nerden de okudum bunları anlamadm yazmasydm
hahaha bune ya sana ayarlim türkiyedemsn
+32 460 2121 01 ekle no verim sanalda kamerada boşalsn istersen realda
whatsapp benim o
türkiyede olsam nevar hergün seks yaparm ya da rusyada
Benimde boyum kisa tipsizim morelim bozuluyo
Olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar