her günahın kefareti vardır. ben günahlarımın kefaretini dünyada ödüyorum diye düşünüyorum. eğer dünyada ödemezsen ahirete kalırmış. ve ahiretteki ceza dünyadakinden daha betermiş. o yüzden hayattayken günahlarının cezasını çekmek aslında ödül. çünkü ahirete götürecek hesabını vereceğin günah kalmıyor, dünyada temizleniyorsun... eğer dünyada cezanı çekersen bu hastalık, bela, Allah korusun sevdiklerinin başına gelecek musibet gibi şeyler olabilir... yıllar önce okuduğum evliyaları anlatan bir kitapta bir Allah dostu diyor ki '' zinanın çok olduğu yerde ölümlerde çoğalır '' . doğruysa bu tedirgin edici bir şey... limonun kadınlarda şehveti azalttığını biliyorum. dene. internetten uzak dur. ayrıca bir tecrübemi paylaşmak istiyorum: müzik dinlemenin şehveti arttırdığını düşünüyorum. bir kaç ay hiç müzik dinleme. bak bakalım hislerinde bir değişiklik oluyor mu. ayrıca alkol insana her günahı işlettirir. hiç değilse başlangıç yap ; alkolden uzak dur. inşaallah hayatın düzene girer.
12 Yorumla
Soran+1 yılMükemmel 👍🏻
En İyi Cevaplar
+1 yılMinareyi calan kilifinida hazirlar. Madem Allahin haramlarini bile bile yiyor ve yapiyorsun , o ysptiklarinin cezasinada katlanacaksin.
Ama sana soyluyum o haramdan aldigin zevkin binlerce kati burnundan fitil fitil gelir.00 Yorumla
Diğer konusunda 347 cevap paylaştı. SelamunAleykum kardesim, oncelikle haline uzuldum demek istiyorum rabbim hidayet versin. Ve artik hatanizin farkinda oldugunuz bir donemdesiniz, durdurmak bir anda olmiya bilir cunku seytan surekli olarak sizinle ugrasacaktir siz ise tovbe edin samimi bir tovbe ve kendinize soz verin. Akliniza zina yapmak geliyorsa hemen bir tovbe cekin ve namaz kilin, oruc tutun ve surekli dinle ilgili mesgul olunuz. Bir tavsiyem daha olacak bu aliskanlikalar arkadas cevreniden etkilendiginiz icin olabilir, sohbetlere gidin ve orda arkadas edinin onlarla bilgi alisverisi edin. Kuran okuyun cunku o bizim yol gosterimistirz. Allahin iznliyle bu kotu aliskanliklar kotu seylerden vazgecersiniz. Allah gunahlarinizi affetsin, Allah aff etmeyi sever. Allah aff edicir. Allaha emanet olun guzel kardesim.
04 Yorumla
Soran+1 yılEn beğendiğim görüştü teşekkür ederim yavaş yavaş düzeltmeye başlicam dine yönelmem gerekiyor galiba
- +1 yıl
Tesekur ederim, evet adim adim nefsinizle mucadele edin ve asla seytana uymayin. Bu cok olacaktir ilk baslarda ama siz pes etmeseniz Rabbim yardim edecektir elbet. Cunku rabbim diyor ki, bana bir adim gelene ben 10 adim gelirim :). Ne guzel rabbim mesafeyu kapatmak istiyor bir an size yaklasmak istiyor, o aslinda hep sizin yaninzda sah damarimizdan daha yakindir. Eger kirap okumayi seviyorsaniz birkac kitap onericem ,: secdede son nefes, islamin kizi. birisi islamin kizini anlatiyor nasil olmamiz gerekir ve islamda nasil bir yer aliyoruz. Diyeri biraz ask ama islami bulan bir genc kiz. Tavsiye ederim. Rabbim bu dogru yoldan sizi ayirmasin. SelamunAleykum
Soran+1 yılDua şeklinde mi bu kitaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılMusluman biri neden zina yapar ki madem yapacak kadar dine uzaksiniz e biraz daha cesur davranip azicik düsünseniz şu sacma günahı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Diğer konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılBu dunyada ne yaparsan yap bu haltlari yedikten sonra Allah bu dunyada cezani vermez ama obur dunyada cekecegin var. Sen bu hayata alışmışsın. Artik huylu huyundan vazgecmez. Senin isin Allah'a kalmis.
02 Yorumla
Soran+1 yılHehe sen bilecen asıl sen kendine bak yardımcı olun diye sorduk düşene bir tekme de sen atıyorsun Müslümanlık taslama iyi bir insan olsaydın iyi şekilde anlatmaya çalışırdın git kendi tövbelerini et bana bulaşma
- +1 yıl
Sen bilirsin
zina büyük günahtır tövbe et bir daha yapmıyacağım diye söz ver yeni bir hayatta seni isteyen biri ile yuva kurarsın tabii adın fuhuş yapan birine çıkmadıysa
05 Yorumla
Soran+1 yılAdım çıkmadı ayrıca fuhuş derken ben parayla bedenimi satmıyorum
Soran+1 yılÖyle ama yaşım yuva kurmak için çok genç öyle bir aday Yok hemde yani
- +1 yıl
Yuva kurmak için yaşının genç olduğunu düşünüyorsun ama 100 erkekle cinsel ilişkiye girmekte sakınca görmüyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
+1 yıl100 kişiyle yattiysan, bulundugun sehri terk et. baska sehirden koca bul, semtindeki butun erkeklerle yatmissin. Gerci sende 1 kocayla idare edebilirmisin?
04 Yorumla
Soran+1 yılEderim de yaşım genç evlenmek için daha yüz kişi de lafın gelişiydi ayrıca fazla kişiyle yattım ama
- +1 yıl
Ne diyebilirim yapma desem, boş. O yuzden tavsiyede veremiyorum. Kendini zincirle gerçi zincirlerini kirarsan oda kotu :D yeni bir sayfa aç kendine o sayfada mumkunse yatacak erkekler olmasın.
Soran+1 yılNe olsun Peki
- +1 yıl
Buraya senorya yazayım onumu yasayacaksın. Kalsın tek söz yeter;tek bir kişinin kalbine gir bu sana kâfi. Pişman ol, hayatini daha güzel bir şekilde yaşa. Bu kadar soyleyeceklerim.
+1 yılBiz ne desek bos kendi elinde bu seks hastasi kadinlar erkekten daha beter olur sadece bunu biliyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hastalık sanki
+1 yılBir rahat olurmusun önce sorgulaman gerekn daha önemli bir şey var yaşadıkların sana mutlulukmu veriyor yoksa mutsuzlukmu
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşarken mutluluk sonra bazı günlerde çok düşünceli oluyorum bu konu huzuruz ediyor
- +1 yıl
Her kimsin bilmiyorum ama şunu hiç bir zaman unutma mutsuz anlar yaşayıp huzursuz olacağına mutlu anlar yaşa... bu arada huzursuzluk değil seninki içinde dile getiremediğin eksiklikler suskunlukların... eksik olanlarıda tamamladınmı hersey daha güzel olucaktır...
- +1 yıl
Bide orta yerde bu konuyu uzatma hoşuna gitmeyen laflar duyarsın gereksiz ve haksız bir biçimde üzlmene sebep olur..
Soran+1 yılNasıl yani anlayamadım eksik derken
- Diğer konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılneden kendine hakim olamıyorsunki her önüne gelenle yatmıyorsundur herhalde
03 Yorumla- +1 yıl
bu senin isteğin arzun insanlar ne yaşamak isterse onu yaşarlar kimse kimse zorla bir şey yaptıramaz sen bundan zevk alıyorsan ki alıyorsun değişikliği seviyorsun yapıyorsun
Soran+1 yılOha önüme gelen degil beğendiğim
- +1 yıl
önüne gelenle yattın demedim ki ben oha diyorosunuz her önüne gelenle yatmıyorsun dur dedim yatıyorsun dur demedim zaten her önüne gelenle yatsan seni çok basitleştirirdi bunu da yanlış anlamayın lütfen
Gizli Üye(30-35)+1 yıltemiz birine aşık olma da naparsan yap ki zaten sizin gibiler genel de bu heveslerini aldığında temiz birini ararlar
geçmişin ileride karşına çıkacaktır02 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibiler derken insanların ne yaşadığını nerden bileceksin ki ben tecavüz edildim ailemin haberi Yok daha sonrası böyle alıştım hoşuma gitmeye başladı şu an kurtulmak istiyorum düşene bir tekme de hep atıyorlar zaten sizde onlardansınz 😉
Cevap sahibi+1 yılsevdiğin çıktığın biri var mı
+1 yıltroll sun. Not:gerçekliğini ispatlamaya çalışma yemem
02 Yorumla
Soran+1 yılO senin düşüncen 👍🏻
- +1 yıl
yemem boşuna uğraşma
Tövbe edin düzgün bir insan ile evlenin bu yaşta çok hata yapmışsınız ama insanın hatasını anlaması çok önemli bundan sonrası sizin elinizde Rabbim yardımcınız olsun inşallah
07 Yorumla
Soran+1 yılYa biliyormusun dışarı çıkmama yasagı koyuyorum kendime dışarı çıkınca kesin biriyle birlikte oluyorum içki içiyorum çünkü ama sonra aklım esiyor durduramıyorum çıkıyorum
Soran+1 yılHayır okumuyorum
Soran+1 yılAilemin haberi Yok böyle şeylerden psikolojik destek almak istiyorum ama duyulur diye korkuyorum
+1 yılGünah diye bi' şey yok, istediğin haltı yemekte de özgürsün.
00 Yorumla
+1 yıl100 kişiyse yapmaya devam et bence birşey değişmez huylu huyundan vazgeçmez dkdm
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya huyumdan vazgeçemiyorum
- +1 yıl
sen devam et
+1 yılgerek yok ablam alışmamaış gotte don durmaz boyle devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHastalık kapabiliceğini düşün belki seni ikna eder.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Cevap sahibi+1 yılön sevişme yapıyorsanız bide bu hastalık kapma oranı da artar.
Diğer konusunda 19,7b cevap paylaştı. Zevk alıyon ki yapıyon ,
Günah kısmını düşünme hayat güzel.02 Yorumla
Soran+1 yılAma sonrası pişman oluyorum huzursuz oluyorum
+1 yılsenin hoşuna gittiği için yapiyosun her önüne gelene de verme
014 Yorumla
Soran+1 yılYa begendigim olunca işte o duruma geliyoruz
- +1 yıl
himm sen vicdanen rahatmisin
- +1 yıl
gerisi kimseyi ilgilendirmez
- +1 yıl
sonuçta bu bir kişinin isteğiyle seks yapmuyosun sense istiyosun karşı tarafta
Soran+1 yılBazen degilim işte
- +1 yıl
nasıl kişileri beğeniyosun :)
- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
bir çok kez bende pişman oluyorum keşke yapmasaydım diye
- +1 yıl
benim hoşuma gidiyo:)
Soran+1 yılOfof aynen işte bu gün o psikolojideyim
- +1 yıl
tamam nefes al tut kendini
- +1 yıl
nasıl bir pskolijidesin söyler misin
- +1 yıl
uctunmu ?
- +1 yıl
takma milleti kafana
- Diğer konusunda 12,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani islama göre günah. Ama istediğin zaman tövbe edip bırakıp affedileceğini söylüyor.
00 Yorumla
+1 yılO anki yaşam sartları takma kafana bence bu kdar 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkes böyle söyledi
- +1 yıl
Öyle değil mi ama 😊😊
- +1 yıl
Takma kafana zevkine keyfine bak 😊😊😊
ne güzel işte hayattan zevk alıyorsun benim manitada aletim büyük diye ilişkiye girmiyo korkuyo
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha komikmiş
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlışırsın bir süre sonra pişman da olmazsın vicdan da yapmazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılAlışmam mı gerekiyor sence huyumu değişmem mi
Cevap sahibi+1 yılHuyunu değiştiremezsin. İstersin, kendini zorlarsın, bir noktaya kadar başarılı olursun ama bir süre sonra ya eskiye dönersin ya ruh sağlığını bozarsın. O yüzden sen devam et böyle. 50 kez gelmiyoruz Dünya'ya. Nasıl istiyorsa öyle yaşamalı insan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur öyle şeyler birde mutlu ettiğin erkelere sor ne sevap kazanmışsındır.
02 Yorumla
Soran+1 yılTövbe ya
Cevap sahibi+1 yılama öyle
- Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSazan. avi başlasın diyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Alismis kudurmustan beterdir demisler
00 YorumlaZinanın anlamını biliyor musun?
00 Yorumlagünün troliçesi seçtim seni
00 YorumlaElstirmeyin Belki Nymphomanic tir
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne
tövbe et bir daha yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanın direk cehenneme dostum
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle söyledin
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden pişman oluyorsun
011 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum huzursuz hissediyorum yaşım da çok genç sonum ne olacak böyle
Cevap sahibi+1 yılbenim de öyle bence bir sorun olmaz pişman olmana gerek yok seni sen yapan yaşadıklarındır unutma ki her verdiğin karar o zamanın şartları için doğrudur
Soran+1 yılGüzel söz söyledin gerçekten
Cevap sahibi+1 yıl:D iyi sevindim yanlış bir şey yapmadığını unutma ha
Soran+1 yılHahahaha allah seni napmasın
Cevap sahibi+1 yıl:D :D için rahat olsun diye diyorum hem benim şansım olsa ben de 100 kızla yatarım :)
Soran+1 yıl🙈 ya birde varya yatıyorum sıkılıyorum hemen bağlı kalamıyorum neyse en azından sık sık tekrarlamak yerine biraz ara verim
Cevap sahibi+1 yıl:D sen bilirsin bence sayının fazla olması kötü değil ben hala bakirim ama bana bir şey kazandırdığı yok
Cevap sahibi+1 yılAslında düz mantıkla bakınca ne kadar çok kez yatsan o kadar iyi
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yıldaha iyi zaman geçirirsin bence o yüzden
+1 yılhepsi günah..
tövbe et..00 Yorumlagel birde ben gezdireyim seni 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha
Soran+1 yılOlmaz
Taktik maktik yok kanka BAM BAM BAM
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik
Evet Trollnaz çok günaha giriyorsun.
00 Yorumla
+1 yılNasil evlenmeyi dusunuyosn
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Soran+1 yılYani gerek Yok bence de artık öyle şeyleri takmıyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yasa geldm hala yapiyorum.
116 Yorumla
Soran+1 yılKötü mü yapıyorum sence
- +1 yıl
iyi yapiyosun uz böyle devam edin
Soran+1 yılYasin bey dalga mı geçtiniz ciddimi şimdi bu görüşlerin hepsi iyi yapıyorsun diyor şaka gibi 😂
- +1 yıl
zevk meselesi
- +1 yıl
ciddiyim canım yap sen keyfine bak 😁
- +1 yıl
Hayatın hep sıkıntılarını çekmek yok yadıycaksın o ankn tadını cıkaacaksın 😊
Soran+1 yılEvet öyle de herzaman 😂 Herzaman yapıyorum bunları
- +1 yıl
Yapacak birsey var mı 😊Keyfine bakacaksjn 😊
- +1 yıl
Ayrıca Şu an tam hasındasın bence ikerde yasasan ne olcak ki zaman geri gelmiycek 😊
Soran+1 yılHerkes normal görüyor inanmıyorum hahahaha tuhaf
- +1 yıl
Tuhaf olan ne senin için 😊 Anormal bir durum yok burda istek meselesi
Soran+1 yılAma normalde dışlıyor herkes
- +1 yıl
Sen herkese ne bakıyosun olan var olmayan var 😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten 18 yaşında mısın 😳
00 Yorumlatakil kafana gore zevk aldigina bak
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi iliskiye basla.