Ben çok günaha girer miyim?

Merhaba 20 yaşındayım 1 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımın yaşı 35 maddi durumu çok iyi lütfen okuyup beni yargılamayın olur mu tek istediğim bu ve biraz birilerinden akıl almaya ihtiyacım var. Neyse 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim 1 hafta önce bütün psikolojim duygularım alt üst oldu çünkü korunmamıza rağmen böyle bişey olması acayip geldi erkek arkadaşım dünden razıymış sanki bilerek yapmış gibi havalara uçtu bana ne karar verirsen ver yanındayım gibi bişiler söyledi ailem yok yani sadece annem var beni o büyüttü o da yanındayım kızım falan dedi. Ama ben anne olmaya hazır değilim cidden o kadar tiksiniyorum ki kendimden istemiyorum asla. Hadi evlenicem ona zaten hazır değilim kendimi tanıyorum daha üniversite için hazırlanıyorum bu yıl sınava giricem. Niye bu kadar erteledin demeyin annemle çalışıp ona destek oldum kendime de azıcık para biriktirdim rahat edeyim diye o yüzden. Anaannem dayılarım da diyor ki okuma evlen işte rahat edersin iyice sinir oluyorum hayallerim vardı. Şimdi hemen aldïrmak istiyorum ama sonra vazgeçiyorum bilmiyorum napicam ben
Ben çok günaha girer miyim?