Erkek insanoğlunun özüdür Ilk yaratilandir Alemlere rahmet olarak gonderilendir Erkek kollayandir Erkek doymana sebep olandır Erkek dayanilacak güçtür Erkek baba dir VE ERKEK BIZLER GIBI GUZEL INSANLARIN DÜNYA YA GELMESINE ILK MUDAHALE EDENDIR😊
Kardeşim uslubun ile yorum yapmışsın sende sıkıntı yok. Kız hemen çirkinleşmiş. Özgüven sorunu var belli gülüp geçilecek konular bunlar bırbınımızı kırmaya gerek yok Evet sevgilim oyuncak almıyooor da diyebilir ama işte karakter.) Kendi yazdıklarının kız versiyonu baksana. Hadsizce seviyesizce saniyeler içerisinde yerin dibine girdi..
Erkek bir boka yaramaz. Pompacıdır. Kadın severse pompalar sevmezse avucunu yalar. Erkekler sapıktır kadınların gözünde ;) Onlar kadın istemezse sapık isterse romantikmiş yani. Öyleyse herşey kadına bağlı
Erkek görünümlü varlıklar vardır aldatır döver hırpalar vs bide gerçek erkek vardır korur kollar yardım eder bırakmaz ve sürekli Yanyana olmaya çalışır hangisini sorduğuna bağlı
aha işte resimde anlatıldığı gibidir kullanmasını bilirsen her işe yarar. amam sen bu kadar soğuk olduktan sorna bir daha hatırlama şansın zor gibi görünüyor.
Kısaca Erkek.. kadını koruyup kollayan, onu seven, kadınının ve çocuğunun ihtiyaçlarını karşılayan, dünyada en aktif şekilde çalışan ve en çok yorulan canlıdır.
erkek nedir? kadin nedir? ikiside davranmayi bikirsen kadin kadinnolur erkek erkek onemli olan davranmayi bilmek o ruha o yurege o kalbe yaklasmayi bilmek.
Erkeklerle içli dışlı konuşunlardansın galiba. Arkadaşın sandıkların seni seviyo. ginede ona bu kozu sen veriyosun onu çözümliyemiyo ondan hoşlandığını sanıyo. sonra abaza oluyo
Aslında ben direk gidip sormasından yanayım arkadaş olarak giriyo sonra işin içinden çıkamıyo ama öylede abaza oluyo garip. tabi ben karşı cins demiyimde insanlarla işim olmadığı için yanılıyo olabilrim.
neyine yetmiyor şu taş gibi abiler? bak çiçek bile getirmişler yanlarında iştemeye gelceğlermiş seni böyle şağdaki bıyıklı abim sana talipmiş diğerin de kaynıymış onun anangile haber veee beni istemeye gelceğlermiş de :D
PU HA HA HA koptum yaa şu sağdaki abimin sana aşık olduğunu seni istemeye sülalesiyle bu halde geldiğini kapına dayandığını hayal ettim bir an valla :D
sadece şaşırdım , tipte moleküler biyoloji uzmanı tipi var , döllemek falan demişsin biyolojik tabirlerdir bunlar ama gel gelelim ki o muhteşem hayal kırıklıgı... aman tanrım dedim :D :D :D
:D neden beklemeyesin ki :D gayet normaldi bu dua , hadi kızları geçtim : " Ulan 46 tane erkek 1 iniz bile takip edilcek kadar samimi olamadınız mı :D " diyesi geliyor insanın
@Hipnotist Hah ama dur lütfen hakkını yemeyelim şimdi o potansiyel değil tescilli sapık 1,3b kızı takip etmesi bir başarı... kesinlikle işsiz bir sapık :D
ahahahahahaha :D :D :D 45 yaşında bir tane düdük gördüm herifi 6 kız takip ediyor :D adam 965 kızı takip ediyo konularına baktım sırf cinsellik :D :D :D :D
En İyi Cevaplar