Beni bir kac gidiklamak istedigini dile getirdi ama islam kurallarin uzerinden gittigimiz icin bunu ben ne ona ediyorum ne onu bana ediyor. Yasak istememde! helalim degil!
Ama ona ragmen diyor neden acaba?
Ama ona ragmen diyor neden acaba?
İslami usüle göre çalışıyor musun? Bir şeyler üretiyor musun? İnsanlığa katkı sağlıyor musun da flörtünü İslam'a göre yaşadığını söylüyorsun.
Vay g. zekalı arkadaşım benim. Haramı helali o kadar dert ediyorsan 24 saatin her dakikasını nasıl boş harcadığının hesabını vereceğin zaman da islama göre kocam bana girdi diyerek mi yırtacaksın? Dinimle bütün bir insanım diyorsun tek bildiğin helal yemek, usülce s. çmak, biriniz de İslam Dünyası için bir şeyler yapın da Müslüman diyelim size.
Yok siz yapamazsınız. Sizin dininiz sadece sevişme, yemek yeme ve o yemeği çıkarma üzerine kurulu değil mi?
İslamiyetten bana bahsedip de dinimi küçümseme.
Kurana gıdıklamaya ait en ufak bir ayet yok ve zaten eşine herşey helal dir çocuklar nasıl oluyor sanıyorsun sokaktan geçen birisine ya da arkadaşına yapmak belki uygun olmuyabılır onu bilmiyorum ama nikahlı oldugun biri sana istediğini yapabilir
babam kucukken hep beni gidiklardi aw bence birini gidiklamak hoş insan sevdiğini gidiklar
art niyetle yapilir dikkat et ksrdes
art niyetle yaparim Ben genelde
yanlis dusunuyorsun 40 cm kollarimla gidiplayip arada yokluyorum bunda g. olsun diyecek bir sey goremiyorum
bir ara senide gidikliyabilirim uygun bir zamanda
Gıdıklayayım mı bende seni
valla bana sormadan gıdıklıyolar. bazıları da diyor ama gerçekten niye?
Cevap
7Cevap
dilden mi söyle garip gtnden mi konuşan biri normalde.
Ne alaka? Sen tanimiyorsun etmiyorsun, ozaman onun hakkinda kalkip gtnden konsuyor diyemesin!
Puhahahsaudhusfhushfu komiksiniz
hauifauofhoafh sende grizklsin
Yoklama çekiyo, izin versen devamını ister...
Izin vermedigimi biliyor, ama ona ragmen bir kac deid
İstiyo demek. gıdıklarken başka yerlerede dokunur, çaktırmadan..
hmmmm... bende ona her seferinde ayni tepkiyi veriyorum:)
Aferin😉zaten izin vwrsen, gıdıklamak bahanesiyle, sarılabilir, dokunabilir, göğüslerine ya da kalçana temas edebilir😉
azdırmak zevke getirmek için
Asıl amaç becermek :D
neyi
Seni
Çünkü daha çocuk ruhlu olduğu için
seni tartiyo bence
Neden tartiyor? Sonucta bu onun arzusu olmadigini biliyor, seytanin arzusu oldugunu bir liyor.
erkek kadinlar gibi kendine bazen hakim olamiyo... bu benim dusuncen izin ver gor ileriye doggru artacak
Hayir ama nisanlim degil, sadece sevgilim.
oyle olmazsa hic bekleme evlen derim sevgilinde olsa nisanlinda olsa sonucta erkek
Inss... ama nezaman Allah bilir
hic evlilik konusunu konusmadiniz mi
Ja bizim oriya cok gelmek istiyor, aileler tanismak icin ama bir firsat olmadi;.
insallah mutlu olursunuz ben hangi ara guzli yapmisim kendimi 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar