İzleyip güldünüzmü naptınız sonra dalga geçtinız mi. 😸
Erkekler komik , absürt sünnet anılarınızı anlatın desem neler çıkar.🙊😊☺
Erkekler komik , absürt sünnet anılarınızı anlatın desem neler çıkar.🙊😊☺
Eve bir adam geldi. ilk başlarda misafir sandım. Sünnetçi olduğunu anlayınca tuvalette saklandım biraz ama kaçınılmaz sona doğru yürüdüm. Beni 4 kişi zor tutuyordu. Çığlık atıyordum. Sonrasını pek hatırlamıyom. Mikrop kapmasın diye şeyime garip bir sıvı döküyorlardı. O çok acıtıyordu. Sonradan beni Sünnet edende biraz körlük olduğunu öğrendim ama çok şükür fazlasını almamış. Allah o günleri bir daha göstermesin.
Amin :))
Sünnet anını hatırlamıyorum ama sünnetten sonra 1-2 hafta anadan üryan sallaya sallaya gezmiştim :D
Yaşın baya küçk olcak ki öyle gezdin ,:))
Evet çok küçüktüm :D :D
Giy üstüne bşe denediler mi):))
Acıyordu ağlıyordum bir şey giyince :D
:)))
evet komusnun cocugunu izledik topluca.
Bütün kızlar toplanıp çocuğa mı baktınız meraklılar :))
:) yoo cocugun aile ben, benim ailem ve cocuk. cocukda benim xocukluk arkadasim idi. o zamnlar 13 yasinda flndi sanirm neden boyle bisey yaptk... utanc verici
Hepinizin önünde kestiler :)) 13 yasında mı sünnet oldu çocuk :)))) yuh
Evet izledik kız kardeşlerim sacide 8 güler 7 ben 11 yaşında 13 yaşında semih adlı çoçuğu izledik. Mahalledeki tüm kız arkadaşlarım yaşı 12 başlayıp 2 inen bir sürü kız izledik çoçuğu. Komşu mahalenin, okul arkadaşlarım, kız kardeşlerimin arkadaşları hepsini çağardık. Çoçuğu gözümüzün önünde çırılçıplak soydular sonra banyo yaptırdılar tüm kızlar izledik çoçuğu sonra sünnet olurken dalga geçtik
Çocuğun mahremiyetini ihlal etmişsiniz aferim! Hiç empati duygunuz olmadığı anlaşılıyor. Kendinizi onun yerine koymaya çalışın. Çocukta travma bırakmış bile olabilirsiniz. O cocuk kendi çocuğunuz olsa sizin gibi bir kimsenin o durumda çocuğunuzu izlemesi uygun olur muydu? Çocuğun ailesinde de suç var. Siz siz olun çocuğunuz erkek olursa ona böyle bir kötülük yapmayın. Aileniz buna nasıl izin verdi ona da şaşıyorum. sünnet sırasında orada bulunup da izleyen herkesin akıl sağlığından şüphe ederim. Allah çocuklarınıza merhamet etsin çünkü siz etmeyeceksiniz gib. Bir de inan asıl utanan sen değilsin o çocuk.
Cevap
3Cevap
Ben Bir sürü insanın önünde 13 yaşımda oldum bizim mahallede bizim köy ve mahalleden bir sürü insan. Ve içinde 2 uç yaşından 13 14 yaşına kadar bir sürü küçük kız önünde çırılçıplak küçücük kızların en önde olup her anını izlediği ve her şeyi gördüğü ve çoğunun gelerek ve dil çıkarak gelin gelin kızlar abiyi çırılçıplak soydular diyerek dışarıda ki arkadaşlarını çagırdıkları ve onların koşarak gelip beni izlediği, en önden ve benim çok utanmıştım. Küçük kızlar dışarı çıksın demiş ama kimse çıkmamış hepsi izlemiştir operasyonu.
Başından sonuna kadar. Çoğu bana gülerek ellerini makas gibi yapıp dalga geçiyorlardı çıkmıcaz izlicez bizde her şeyi diyor işte abiyi soyuyorlar ve hiç bir şey kalmadı üzerinde demekeri. ben cıkın dedikçe dahada gülüp eğlenmeleri ohoh yapıyorlardı oh seni görüyoruz demeler, dil çıkarmalar, hepbi ağızdan Semih çırılçıplak diye bağırmalar, şehvet ile bakmalar. pipim kesilirken zevk alıp gülmeler ağlama diye dalga geçmeler, fotoğraf çekmeler sonra oporerasyonda beraber yanımda benle fotoğraf cektirmeler, sonra pipime dokunmak istemeleri bazılarının dokunup beni acıdan bağırtması, sünnet sonra beni banyo yaparken izlemeler eve gelip ve çektikleri fotoğrafları bana göstermeler, beni kızdırmalar, fotoğraflarını evdeki odalarına çerceveledip büyütüp asmalar,
Sünnet önce banyo yaptırdılar bana o kızlar. Oraya da girdi. Bir kısmı banyonun içinde tüm banyo kızlar ile dolu. Hepsi beni izliyor ve geri kalan kısmı banyonun hemen önünde içerideki kızlara siz dışarı gelin biz girip izleyelim diyorlar! Tartışma oluyor aralarda en büyık kız 13, 14 yaşında bir iki tani geri kalan 10 yaşında ve daha küçük yaş küçük olan kızlar bir göremiyoruz diye en öne alınıp öyle izlenmişlerdi beni 13 yaşında sünnet oldum.
Hele o en küçükleri 6 yaşında en büyüğü, en ön sıradan izliyorlar her şeyi. Mervenin kız kardeşi tuğba geldi gel tugba seni em öne alalım. Ablacım sen biraz arkaya geç diğer kardeşlerde öne gelsin! 10 küçük yeni kız geldi gelin kızlar banyoya diyor içerde ki kızlar onları en öne alıyorlar. Bak abi banyo yapıyor çırılçıplak! Ay abi çırılçıplak yani sünnet oldu pak pipisini yıkıyor annesi. O küçük kızlar bana gülerek bakıyor gözlerini elleri ile kapatıp parmak aralarından bakıyorlar. Ay abi çırılçıplak diyor aralarında ve diğer arkadaşlarını içeriye devet ediyor o küçük kızlar gel sayime abi banyo yapıyor diye onlarda koştur koştur geliyor. Beni izliyor. Bazıları bizde abiyi yıkayalım mı diyor ve yıkadı o kızlar beni sıra ile hadi sema sen yıkadın biraz da emel kardeş yıkasın diyor. Kızlar üzerimde vücudumuzu tanıyalım yapıyor. Işte popusu göbek çukuru pipisi diyor burası. Herşey kameraya çekiliyor fotoğraflanıyor du.
Hele o en küçükleri 6 yaşında en büyüğü, en ön sıradan izliyorlar her şeyi. Mervenin kız kardeşi tuğba geldi gel tugba seni em öne alalım. Ablacım sen biraz arkaya geç diğer kardeşlerde öne gelsin! 10 küçük yeni kız geldi gelin kızlar banyoya diyor içerde ki kızlar onları en öne alıyorlar. Bak abi banyo yapıyor çırılçıplak! Ay abi çırılçıplak yani sünnet oldu pak pipisini yıkıyor annesi. O küçük kızlar bana gülerek bakıyor gözlerini elleri ile kapatıp parmak aralarından bakıyorlar. Ay abi çırılçıplak diyor aralarında ve diğer arkadaşlarını içeriye devet ediyor o küçük kızlar gel sayime abi banyo yapıyor diye onlarda koştur koştur geliyor. Beni izliyor. Bazıları bizde abiyi yıkayalım mı diyor ve yıkadı o kızlar beni sıra ile hadi sema sen yıkadın biraz da emel kardeş yıkasın diyor. Kızlar üzerimde vücudumuzu tanıyalım yapıyor. Işte popusu göbek çukuru pipisi diyor burası. Herşey kameraya çekiliyor fotoğraflanıyor du.
Evet izledik kız kardeşlerim sacide 8 güler 7 ben 11 yaşında 13 yaşında semih adlı çoçuğu izledik. Mahalledeki tüm kız arkadaşlarım yaşı 12 başlayıp 2 inen bir sürü kız izledik çoçuğu. Komşu mahalenin, okul arkadaşlarım, kız kardeşlerimin arkadaşları hepsini çağardık. Çoçuğu gözümüzün önünde çırılçıplak soydular sonra banyo yaptırdılar tüm kızlar izledik çoçuğu sonra sünnet olurken dalga geçtik ağlama dedik oh oh yaptık. Coçuk çok utandı bizi çıkarmaya çalıştı biz çıkmadık.
Soruya bakında çay demleyin kızlar :D
Nolmuş soruya :))
İzlemedim.
Peki:))
olduktan sonra izledim ;)
Olduktan snra izlenecek neyi var da ;) :))
Benim evde salonda herkes izlemişti
En İyi Cevaplar