Kaynana ile ayni evde yasamak?

Ben esimle severek evlendim yurt disina gelin olarak geldim avustralya ya :( esimin babasi annesi ve özurlu bir abisi ile ayni evde yasiyoruz. Kaynanam herseyimize karisiyor hatta esimin aldigi maasa kadar kendi aliyor. Ben geldikten sonra cok degisti kaynanam esimi benden kiskaniyor. Yatak odamiza kadar girip karistiriyor 😔 özel hayatimiz hic yok nereye gitsek bizle geliyor. Ogluna aşık benden cok kiskaniyor. Sevgililer gunu bile birsey yapmayalim diye pesimizden ayrilmadi bana surekli sordu hediye aldi mi diye esimin bana cicek getirdigini gorunce hemen parayi bunlara mi veriyorsun diye azarladi 😭 Simdide esimden imza atmasini istiyor ki maasi kaynanamim hesabina yatsin herseyi ben bileyim ben yapayim benim elimde olsun diyor. Bize cocuk gibi harclik vermek istiyor. Ingilizce kursu icin yeni gelenlere 550 saat ucretsiz kurs veriliyormus ona bile gondermiyor. 😔 Esimi sevmesem bu duruma 1 saniye bile katlanmam. Esimde beni seviyor bana tek destek olan o. Ne yapabilirim aileme de durumu anlatamiyorum hamileyim 6 aylik ta. 😔
Kaynana ile ayni evde yasamak?