3 yıl önce sevgilim cinsel videomu ifşa etmişti.. Bu yüzden oyunculuk okumama rağmen geçmişim yüzünden ortaya çıkamıyorum?

21 yaşındayım. 18 yaşımdayken sevgilim ayrilmamiz uzerine cinsel videomu sosyal medyada ifşa etti. Paylaştı 10 dk sonra kaldırdı ancak alan aldı gören gördü adımi soyadımi da hemde. Bunun üzerine tüm hesaplarımi kapattım tabi o zaman 18 yaşındayım şikayet falan da etmedim tamamen hayatımdan çıkardım. şu an tiyatro okuyorum. İstanbul'da. Ve ortalamanın çok üstünde bir güzelliğe sahibim. Oyunculuga çok yetenekliyim çok iyi eğitimler aldım hatta teklifler bile küçük küçük. İleride iyi işler başarip hayatımı değiştirebilme şansına sahibim.. ama geçmişim yüzünden cesaret bile edemiyorum yayılır videolar tekrar ortaya çıkar bir şey olur diye. Ailem bilmiyor bu olayı. şu an hayatım çok düzenli bu olaydan sonra erkek arkadaşım bile olmadı o kadar tiksindim erkeklerden. Ama çok iyi ve ünlü bir oyuncu olma imkanina sahipken elim kolum bağlı. Olayın üstünden 3 yıl geçti ve bu olayla ilgili hiç bir şey daha karşıma çıkmadı. Ama silmisler midir bilmiyorum.. sizce ne yapmalıyım..
Güncellemeler
+1 yıl
Ya 2013 de oldu olay. Kaç sene sonra tamamen yok olur? Herkes silmiş olur 5-10 onu bilmek istiyorum
3 yıl önce sevgilim cinsel videomu ifşa etmişti.. Bu yüzden oyunculuk okumama rağmen geçmişim yüzünden ortaya çıkamıyorum?