Kendimi yiyip bitiriyorum günlerdir. 27 yaşındayım. Bu zamana kadar hep evlenene kadar dedim. Kimseyle bir şey yaşamadım. Öyle bir kız değilim. Hiç olmadım. Ama o nude isteyince attım. Aptal gibi. Kendimi kaybettim inanamıyorum nasıl bunu yaptığıma. Birkaç kez attım bir de. O kadar utanıyorum ki. Kullanmayacak ss almadı. Bildirim gelirdi. Ama kalbim sıkışıyor aklıma geldikçe. Hakkımda kim bilir neler düşünüyor. Bu vicdan azabından nasıl kurtulucaģım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılLan tam evlenilecek insan diyecektim tabi duzgun bir insan ama hic olmazsa pisman olmussun ar damarin catlamamis hep zaten ilk seylerde her zaman oyle olur erkek veya kiz icin farketmez asil onemli olan bundan sonra nasil davranacagin he hic olmasaydi tabi en guzeli temiziydi ama olsun bir daha asla ama asla ayni seyi yapayim deme pismanlik yerini aliskanliga birakir yoldan cikarsin sonra suanki senle veya bir benzerin olanlarla dalga bile gecer onlari yerin dibine sokarsin halbuki ilk basta nasil da sucluluk hissetmistin demi bu bir ozsaygidir iste bak bu cok hassas bir cizgi dolayisiyla hareketler cok daha hassas olmali nolur yapma bir daha yoksa tanimam etmem ama seninle ayni yasantida olan biri oldugum icin fikirlerin daha yakin veya ayni ondan dolayi soyluyorum yoksa banane demi sonuc olarak benim basima aynisi gelse ben de ayni hissederdim birebir asla bulasma evlenene kadar en ufak seye bile duygularini hislerini mahvetme ilk boyle basliyor herkes ilk basta boyleydi yeter ki kararli ol ve pismanliktan anlam cikarip ileride gereken sekilde hareket et kardesim
02 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın. Böyle bir şey bana nasıl normal gelebilir. Nasıl yaptın bunu diye günlerdir bitiriyorum kendimi. Çok pişmanım bir daha tekrarı olmayacak. Evlenene kadar temiz kalmak istiyorum. O kadar kötü bir çagdayız ki bunların bana normal gelmesini istemiyorum. Alışmak istemiyorum. Söyledikleriniz çok doğru yaptıkça alişıyorsun ve en baştaki halinden eser kalmıyor.
- +1 yıl
Evet maalesef oyle biz bulasmadik hic dusuncelerin benimkiyle ayni ondan dolayi zaten pismanlik yasiyorsun sadece dikkat edilmezse buyuyup amansiz hale gelecek ufak bir yara almissin bu da kotu dusunmene sebep oldu zaten ileride zaten evleneceksin seni hak edenle herkes keske bilincinde olsa neyse dedigin gibi cagdan dolayi duzgun dusunebilen insan da acaba diye dusunmeye basliyor ve yenik dusuyor duygularina hislerine halbuki farkedilmeyen bir sey var oyle olanlar da zamaninda pisman olmuslardi ama disari oyle bir lanse ediyorlar ki oyle olmayanin uzerinde baskiya manipuleye neden oluyor ya bu fitrat meselesi tamamen herkes ilk dogdugunda kotulugu gorene yapana kadar masum temiz sucsuz piril piril sonradan oluyor butun bunlar sen kalbini temiz tutmana bak kardesim kararli olup kendinden emin olup bulasmamak icin elinden geleni yap ve bunun ugrunda caba sarfet normalde tum olumsuzluklari yuzune vururdum kanitlariyla beraber ama icinde bulundugun durum yanlis oldugunu dusunmen ve pisman olman karakterinin nasil oldugunu gosterdigi icin bu sekilde yaziyorum aksi halde diger topluluk gibi olsan dogru yazmama mantikli yazmama son derece saygili ve seviyeli yazmama ragmen saldiri gibi algilardi kuyruklarina basildigi icin hakaret ederlerdi neyse sen bundan sonraki adimlarina dikkat et kardesim ilerde gonlune gore biri cikacak karsina elbet bu sefer onlar biz gibi olanlari dusunenleri kiskanacak hahah yasasin dogruluk ama kotuluk
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar vindan azabı çekecek bişey yapmamışsınız. 2 kişi arasında geçen özel bir an olmuş ve yapmışsınız. Kendi içinizde bunu büyütmeyin derim. Sizin hakkınızda da kim ne düşünürse düşünsün siz kendiniz bildikten sonra önemi yok. Kimseye zulum etmemişsiniz, kimseye zarar vermemişsiniz. Sakinleşin biraz nefes alın ve kendinize yüklenmeyin.
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendi kendime bunu söylüyorum hep. Sen kimseye zarar vermedin, özeldi diye. Ama bana karşı olan tavrı, ilgisizliği çöpmüşüm gibi hissettiriyor. :(
- +1 yıl
Karşıdakinin bakış açısı öyle diye sen öyle olmazsın öyle tipler eğlencesine takılır zaten ciddi bişey beklememelisin.
Soran+1 yılHaklısın zaten tavrını belli ediyor. Ben kendi kendime kurmuşum zaten ciddi düşünmezdi ki
- +1 yıl
Kendinize fazla yükleniyorsunuz bu kadar yüklenmemelisiniz. Biraz kafanızı dağıtıp başka şeylere yönelin. Başka şeyler hakkında sohbetler edebilirsiniz veya sizi anlayacak biriyle bunları paylaşıp rahatlayabilirsiniz. İmkanınız neye elveriyorsa ona yönelin nefes alın kendinizi boğmayın.
Soran+1 yılÖyle yapacağim. Onu hayatımın hiçbir yerinde istemiyorum. Anlatmama rağmen beni anlamayan bir adamı daha fazla duşünmenin bir anlamı yok zaten. Teşekkürler yargılamadan yorum yaptıgın için
- +1 yıl
Rica ederim güzel düşünmüşsünüz. İnsanları yargılamam ben hata yapan kullarız sonuçta. Birilerini yargılayıp sürekli suçlayarak ordan iyi bişey çıkartamayız. Kaderde varmış olması gerekiyormuş yaşamışsınız bu sayede farklı bir yön verirsiniz belki hayatınıza.
Soran+1 yılBüyük ders oldu. Bundan sonra bu tarz şeylere yeltenmem. Nezaketin için cok sağ ol. 🙏
- +1 yıl
Rica ederim ne demek iyi günleriniz olsun 🙏🏻 kendinize iyi bakın değmeyecek insanlar için üzülmeyin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Yolunuz hep açık ve aydınlık olsun. Siz de kendinize çok iyi bakın. 🙏
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sizin de 🙏🏻
insansın sende, yeri gerdiğinde pişman olacağın şeyler yapacaksın, yeri geldiğinde ayıp şeyler, yalan söyleyeceksin, insansın çünkü. pişman olarak böyle biri olmadığın belli zaten. karşı taraf kullanmadığı sürece mesele yok, nude fotoğraf isteyen tek kız sen değilsindir çok büyük ihtimalle.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyledir mutlaka ama atan ben oldum. Asla çıkmıyor aklımdan. Yakıştıramıyorum kendime bunu. Bir daha yapmayacağım ama o beni öyle hatırlayacak. Kim bilir ne düsunüyor hakkimda
Soran+1 yılBir daha böyle bir şeyi yaşamak istemiyorum. Tek bildiğim bu. Tesekkür ederim yorumun için
+1 yılBöyle soruları görünce biri ile yaşadığım bir sorun aklıma geliyor. Yalanları. Beni hayattan soğutan yalanları. O kadar üzdü ki beni. Hiçbir şeyi düşünmemeye çalışırken bu soruyla karşılaştım. Yine efkar vaktidir benim için.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
59Cevap
+1 yılHakkinda bisi dusunmuyordur cunku muhtemelen ilk aldigi kiz sen degilsindir
Senin hakkindaki dusunceleri foto sonrasinda sana yazdiklariyla aynidir o an yalan soyliyecek kapasite olmuyor onlarda o an ki duygularinda gercekci oluyorlar
Ama ss almak degilde telefon ekranini baska telefonla ceken var
Nasil nudeler attin bellu olur mu kim oldugun
Ben atarken bazi seylere dikkat ettim gecmiste mesela emin oldum da attim
Seninkiler nasil belli oluyor mu bakalim istersen kendinden emin degilsen02 Yorumla
Soran+1 yılBen onunla böyle bir şey yaşamak istemiyordum. Böyle kirlenmiş pis biri gibi hissediyorum. Şimdi bana nasıl ciddi ilişki gözüyle baksın ki? Çok utanıyorum çok
- +1 yıl
Sen en iyisi gel konusalim
Herkes hata yapar. Önemli olan hatalarından ders çıkarabilmen. Ne güzel işte pişman olmuşsun. Bir daha aynı hataya düşmeyeceğini düşünerek vicdan azabını en aza indirmeye gayret et. Her gün kendini yiyip bitirerek kurtulamazsın bu vicdan azabından.
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyük ders aldım buradaki yorumlar az da olsa içimi rahatlattı. Tövbe edip böyle şeylere yeltenmeyeceğim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaptıgının vicdan azabı yapılacak bişey bişey yok gazeteye ilana atmadın sevgiline ya da konuştugun flörtüne özelini attın için rahat olsun yüzünü göstermeden atman yeterli sadece erojen bölgelerini at
06 Yorumla
Soran+1 yılİçim rahat olamıyor. Çünkü benimle ilgilenmiyor hiçbir şekilde. Oralı bile değil. Bu durum beni çok üzüyor. O gözle bakmış olması sadece :(
- +1 yıl
Bu onun dallllamalıgı senin nasıl hissedecegini ve temiz niyetini anlamamış olabilir üzülmene hiç gerek yok böyle olması dahaa iyi gerek yüzünü görmüş oldun
Soran+1 yılkonuşmaya çalıştım ama anlamadı bile. İletisim kurmaktan bile aciz. Bu tavrı gördüğüme o kadar üzülüyorum ki.
- +1 yıl
İşte üzülme gerçek yüzünü gördügün onun nasıl bi insan oldugunu gördügün için şükrediceksin üzülmene hiç gerek yok o kaybetti seni kaybetmesiyle bile kaybetsin daha iletişim kurmaya çalışma özgüvenli ol
Soran+1 yılAsla iletişim kurmuyordum daha öncesinde de yazan hep oydu. Ama bana sergilediği şu tavırları sindiremiyorum haklısın böyle birini hayatımda istemiyorum teşekkür ederim güzel yorumun için
- +1 yıl
🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver boş ver bisi olmaz ama bir daha olmaz en azindan nude atma da yeter he bulusunca felan dikkat et ama cunku attigin o nudenin etkisiyle sana sarkıntılık edebilir ona asla izin verme
00 Yorumla
+1 yılOhoo öyle kızlar tanıdım ki feraceli çarşaflı kızlardan nude atanlar oldu dışarıda görsen konuşmaya cesaret edemeyeceğin kizlar ama atıyorlar işte nedendir bilinmez
00 Yorumla
+1 yılYuzun gorunmuyorsa hiç dert etme. Yaptıgın her sey senı sen yapar. En afilli hatalarının dahı arkasında dur. Goreceksın onlarla sana saldıranlar olmayacak.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSS sen farkinda varmadanda alinabiliniyor. O kiside bu sitedemi? Nude fotograflarini nasil güvenip tanimaidigniz bir erkege atabiliyorsunuz, simdi elimde nude fotolarin var, diye tehdit etse ne yapacaksin veya Nette yaysa, yayiyorlarda.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılOoo millet çatır çatır sabah akşam neler yapıyor sen iki üç foto için için içini yiyor, ya salla gitsin takma kafana ömür kısa boş ver..
04 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle birlikte olmadım. İlişkimde olmadı adamakıllı bugüne kadar. Olanlarla da istemedim yaşamak. Dünyanın binbir türlü hali var evlenince dedim hep. İyi ki de öyle yapmışım ama gözüm döndü sanki kendimi kaybettim. Fotoğraflar attım ona. Beni umursamıyor, çok rahat. Neler geçiyor aklından kim bilir
- +1 yıl
Burada açık açık yazamam bazı şeyleri ama aklından geçenleri ve ne yaptığını biliyorum, çok dert etme boş ver takma kafana :)
Soran+1 yılYazar mısın lütfen en azından onu düşünmeyi bırakyım
- +1 yıl
Burdan yazamam maalesef..
Sen şimdi nude attığına mı üzülüyosun çocuğun sana nasıl bakacağına mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılHer ikisi de
+1 yılBu cümleleri 27 yaşında biri kuramaz. Gerçekten 27 yaşındaysan da mezara mi götüreceksin yani?
10 Yorumla
+1 yılArzularının esiri oldun, bazen kendini durdurmak alinde olmaz kendini suçlama
03 Yorumla
Soran+1 yıldurup düşününce hakkımda ne neler geçiyordur aklından basit, meraklı, atesli, ucuz.. bunlar beni kahrediyor
- +1 yıl
Oturup saatlerce bunları düşünmüyordur emin ol, şu fotoğraf atma işi o kadar yaygın ki senin yaşının yarısında olanlar bile bunu sıradan görüyor. O yüzden çok kafana takma
Soran+1 yılYaygın olabilir ama onun gözünde bu profili çizmek istemezdim. Kirlenmis gibi hissediyorum
+1 yılBu kadar pişman olduysan bir daha yapma. Zaten nude atmak kadar saçma bir şey daha yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl27 yaşında ve çırılçıplak...
Ohhh.
Çok fena ateşlisindir var ya sen
Bir de zayıf vücutlu bebeksi yüzlü isen gelir
Offf ki offf
Nasılsın sahiden?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan hatalardan ders almaktır. Bu pişmanlık aynı hatayı yapmanızı engeller.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTövbe kapısı orada, bir daha yapmamak da elinizde, o pislikten kurtulma imkanınız da elinizde. Farkında oluşunuz kalbinizin güzelliğinden, gerisi de nasibi beklemektedir.
00 YorumlaHerkes hata yapar. Kendini suçlama zaten pişman olmuşsun.
00 Yorumla
+1 yılTakılma bukadar o an keyfin öyle istedi ve yaptın çokta kötü bir şey değil
00 Yorumla
+1 yıltövbe et bir daha da yapma tövbe eden kul hakkı yememişse o günahı hiç işlememiş gibidir
00 YorumlaOlur böyle şeyler ilk defa olduğu için kafana takılıyo düşünmene değmez inanki
00 Yorumla
+1 yılSnapchat sanırım? Bildirim gelmeden de bütün platformlardan ss alınıyor. Yolları var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişman olman bir daha bu hataya düşmeyeceğine işaret. Tövbe et ve bozma. Her insan hata yapar, çocuklada bir daha görüşme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbir daha yapmayarak...
en azından cinsellik yaşamamışsın.00 Yorumla
+1 yıl1 hafta sonra geçer merak etme..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini bunaltma bunu bir çok insan yapıyor ordan seni kimse tanımaz dertleşmek istermisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartma bişey olmaz. Beraber tatmin oluyor muydunuz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver takma kafana yaptığından pişman olma bir daha atarsan birine yüzünü göstermeden at
00 Yorumla
+1 yılBak InsaAllah bu şey belki senin için iyi oldu bir daha böyle bir hataya düşmessin daha beterinden korkarsın
00 YorumlaYa olmus bitmis sonucta. bu kadar suclama kendini. Bircok kisi bu durumu yasayabiliyor. Stresine iyi gelcekse yazarsin konusuruz
00 Yorumla
+1 yılseni anliyoum o pisligi engelle ve bir daha yapma olana care yok bari bir daha olmasin
00 Yorumla
+1 yılNolacak fotoğraf dan sanki bakireliğini bozdu Snapchat denmi attin
00 YorumlaTakma bu kadar bazen nefsimizle başedemeyebiliriz :)
00 Yorumla
+1 yılbişey olmaz ama bidaha tekrar etme
12 Yorumla
Soran+1 yılAsla asla o kadar pişmanım ki ☹
- +1 yıl
müsterih ol bişey olmaz
Söyle silsin pişmanlığını da anlat. Bitti.
01 Yorumla
Soran+1 yılPişmanlığımı anlatsam bile anlamaz o kadar vurdumduymaz ki. Beni umursamıyor yani. En iyisi ona hiç bulasmamak.
- Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılBir şey olmaz. Pişmansan bir daha yapmazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir daha asla yapmayacağım büyük ders oldu bana
- +1 yıl
Hatalar yapa yapa pişiyoruz. Ayrıca büyük günah değil. Daha kötüleri de olabilirdi. Şükür yine haline 🍀
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güvendiğin biriyse sorun yok neden dert ediyosun?
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri deģilim. Zor güvenirim, zor bağlanırım. Fazla iliskim olmamıştır. Yaşamadim öyle seyler. Yasayana saygı duyarım ama evlenene kadar olmaz dedim hep. Şimdi fotoğraflar attim ona. Bu kızdan olmaz diyordur içinden bana atan herkese atmistir gibi gibi bunlari düşündükçe cok üzülüyorum
Soran+1 yılUmrunda bile değilim. İlgisiz davranıyor hem de çok. Ben üzerine gitmedim hiç. Yazmam, aramam. Ama hep soģuk ve mesafeli. Kendisi yazarsa konuşuyoruz o kadar. Bu çok kötü hissettiriyor uzak durmam gerek
+1 yılbi sakin ol yanlıs birsey yapmadın sen
010 Yorumla
Soran+1 yılYanlış işte bu çocuk beni nasıl ciddiye alsın ben böyle bir şey istemiyordum onunla
- +1 yıl
o istemiş sen atmıssın guvenıp senın nasıl biri olfugunu biliyordur sadece surekli yapma sende insansın onu arzulaman normal yani uzme kendını bosa stersen yaz konusalım
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte aklından neler geçiyordur benimle ilgili. Hemen de düştü, fotoğraf attı, istekli gibi gibi çok berbat bir his bu
- +1 yıl
deli del ikonusma bende aynıyım yani bende isyiyorum oda atıyr hiçde dediğin gibi dusunmuyorum seviyorsa dusunmez yaz konusalım
Soran+1 yılSevdiğini sanmıyorum ya :( Tavırları çok rahat umursamaz
- +1 yıl
o guvnden olavilir ya da sen resim attıgın için kafanda kuruyr olabilirsin ayzarmısn bana sen bi
Soran+1 yılYazamam buradan konuşun
- +1 yıl
burqadan hersey konusulmuyor sen bilirsin
Soran+1 yılKonuşulucak bir şey yok
- +1 yıl
peki iyi geceler sen bilirsin dedim ya
+1 yılArtık hakkında ben bile kötü şeyler düşünüyorum.
00 YorumlaSs alınca bildirim oluyo mu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar kısıtlarsan kendini vücut tepki gösterir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dünyanın sonu değil abartma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNude atmak bence sevişmekten daha tehlikeli
00 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Seni fena tahrik etmiş demekki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılYüzünü göstermediysen husa etme geçer zamanla
00 Yorumla
+1 yılKurtulamazsın oldu bitti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. Sorun yapma bir şey olmamış ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Rahat ol , senin gibisi beni bulmaz olsa isterdim
00 YorumlaBişey olmaz alışırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAlışmak istemiyorum. Bir daha yapmak istemiyorum. Kendimden tiksindim. Kim bilir neler geçiyor aklından
+1 yılAtan çok mu namuslu kendi attiysa
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi de attı biz kadınlar nden böyle yiyoruz kendimizi? Kim bilir hakkımda ne düsunüyordur diye diye bitirdim kendimi. ? Basit, ucuz, istekli 🥺
- +1 yıl
Sende anlatırsin
- +1 yıl
Bende hiç iyi degilim
ne tepki verdi o?
02 Yorumla
Soran+1 yılHoşuna gidiyordu tabi ki kimin gitmez ki. Ama benim istediģim böyle bir ilişki değildi
+1 yılEkran kaydı actiysa?
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu bilmiyorum 🥺 gelmiyor mu o zaman da bildirim
- +1 yıl
Hayır gelmez
hemen silinde onadna siliniyor yaptınmı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılTakılma boş ver
00 Yorumla yüzün gözüküyor mu, ozel yerin gözüküyor muydu
00 Yorumla
+1 yılTakma kafanı rahat ol
00 YorumlaUmarım tekrarı olmaz
00 YorumlaHatasız insan yok
00 Yorumla
+1 yılBizede at sana ne attin
00 YorumlaOlan olmuş
00 YorumlaSakin ol önce bi
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Daha önce hiç yapmamıştım, konuştuğum çocuğa nude attım, pişmanım. Bu vicdan azabından nasıl kurtulacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler