Babaannem şakamı yapıyor yoksa ciddimi?

O 12 yasında amca oğluyla evlenmiş. Ben 14 yasıma gelince koca koca diye tutturdu annem gül karsı çıktı babam seni kursuna dizerim dedi sürekli söyleyince o zamanlar çok üzülüyordum teog sınavı falan oda üstüme gelince hasta oldum şu an 18 yasındayım. Bu sefer evlerinde kimse kalmadı kızı ve kocasıyla yalıyor sürekli şnsanlara karışınca herkes onu kovdu psikolojisi çok bozuk üstüne gitmek istemiyorum. Diyor arada amcanın gelini olacan ben asla dedim kuzenimi kardeşim gibi görüyorum birde öküz gibi ben ona bakarmıyım dedim çocuk derslerinde basarılı fen lisesi okuyor. Halamıda istemeye geldiler nişan bu pazar günü düğün baziranda babaannem kocasından nefret ediyor eskiden saka diyordum baktım bu çocuk benim besikertmemmiş bu ne ya ne saçmalık bu iki dünya bir araya gelse ben buna asla bakmam amcan o gün bize misafirliğe geldi sürekli beni dikkatlice izliyordu hareketlerimi kahveyi benmi yaptım diye sordu. Babaannem depresya girmiş tek basına kaldı şimdi bana diyor bir haftalığına kuzenimin yanına götürecek onların evine. Evleri şehir duşı anneme söyledim şaka yapıyor dedi. Sürekli söylüyor sakanında bir yeri var yani psikolojimi bozdu kafasına ne takınca yapıyor ben gitmemeyi düşünmüyorum sizce iyimi yapıyorum ( derdi bir tane torununu evlendirip evin üstüne getirmek ve evini onların üzerine tapu verecekmiş ) zaten kuzenimde benim gibi düşünüyor o yüzden içim biraz rahat
Babaannem şakamı yapıyor yoksa ciddimi?