Son nefesime kadar ahım üstünde olsun? hakkımı helal etmiyorum?

3.5 yıllık ilişkimin sonunda aldatıldım çok ahlaksızca ihanete uğradım bana herşeyimi kaybettirdi manevi olarak onunla tanıştıgım vakit eski sevgsilinde ayrılmış yarası byüktü sardım depresyondan kurtardım 1 sene boynca hayatına güneş oldum mutlu ettim onu kazanana kadar çaba sarfettim ara ara hataları oldu affetim ruhuma dokunan ilk kız manolyam ilk askım seneye nişan yapıcaktık okullarımızda bitiyor rüya gibi ilişkiydi sevgi ilgi yasananlar onun yanındayken dunya duruyordu çok fedakarlık yaptım onun sesiyle kalkıp onun sesiyle gözümü kapatıyordum çok derin duygu yüklü bir ilişkiydi engelleri aşa aşa ilişkiyi neredeyse nişanlılıga kadar geitiyordum çok mutluydum o kadar sıkıntıdan sonra kızı kazanmamın ama kız tekrardan ona o kadar zarar veren o kişiye döndü acımasıcaz 3 defa affetiğmi bagrıma bastıgım kız koynumda uyuttuum kız beni hayata tutunduran kız şmdi yok 6 aydır kabullenmeye çaloşıyorum napıcam? duygularım zedelendi o ne bok yiyor bilmiyorum ama ben intikamımı allaha bıraktım..
Son nefesime kadar ahım üstünde olsun? hakkımı helal etmiyorum?