Ben yaylada inek beklerken çok oynardım onlarla. Yumurtadan çıkma zamanlarını merakla bekler, iribaş dönemlerinden bacaklarının çıkıp belli bir boya geldikleri zamana kadar sürekli oynardım onlarla. :D Suları azalırdı bazen su taşırdım bulundukları yere veya yakınlarda su birikintisi varsa oraya kanal kazardım ki gidebilsinler oraya. :D Çok şirin şeyler yaw. :D
Küçükken siz de kurbağa yavrularıyla oynayıp başı dertte olan yavrulara yardım eder miydiniz. :D?
Bu kurbağa yavrularını çocukken balık sanıp yakalardım 😂 inceler, öldürür atardım. Büyüyünce kurbağa olduklarını öğrendiğimde çok şaşırmıştım.
Şikayetler için mesajlara cvp verir, onun dışında üyelerle samimi olamam. Geçenlerde mesaj kurumu kapatmamdaki amaçta bir çok (irkek) üye tarafından mesaj aldım ve rahatsız olup kapatmıştım. Sıkılırsam yine kapatabilirim. Şikayetlerin için mesaj atabilirsin. Sevdim seni.
sevdi beni (gözleri kalp olan surat ifadesi) :D :D bu kadar ciddiye alma ben modluğu :/ modluktan önce bir üyesin sen :D üyelerle samimi olmaya korkma :D :D
oooooo kıymetlimişşş :D :D kıymetimi bilirim tamam 8) teşekkür ederim merve ^_^ ^_^ o değilde biri senin soruna özel görüş yapsa bu senin mesaj kutuna düşecek :D :D bu sefer mesajlaşmış olacaksın onunla :D buna önlem olarak özel görüşü mü kapıyorsun ne yapıyorsun :D :D
peki :( cici geceler :( belki mod olmamı gerektirmeyen bir yerden dürterim seni 8) ayık ol hani 8) tüm sosyal medya hesaplarını biliyorum 8) oralarda mod olmama gerek yok 8) sınıf farkı yok 8)
yalnız değilsindir :D ben balık sanmıyordum ama balık niyetine yakalıyordum onları :D avucumda çırpınırlardı ^_^ sonra suya geri atardım ^_^ ey gidi çocukluğum :D :D
her yeri beton yığını olan şehrin göbeğinden ayrılıp ağaçlar ve hayvanlarla dolu kırsal alanlara yönelirsen bir gün senin de sevecek kurbağa yavruların olabilir :D :D :D
iwet :D işte görmek istediğim cevaplar :D :D yeni nesil hiç oynamamış bunlarla (._.) nerede yaşıyorlar anlamadım ki (._.) herkes şehirli olmuş be ablacım :D :D
köy hayatını bütün çocukların bilmesi gerek ben çocuklarımı özel olarak yaz geldiğinde köye götürüyorum domates salatalık vs nasıl yetişiyor görsünler diye hayvanlarla icli dışlı olsunlar diye.
hayvanlarla iç içe yaşayan çocuklar şefkatli oluyor yaw :D empati yapabiliyorlar :D ben empati kavramını en çok hayvanlarda yaptım :D onların yerine koydum kendimi :D neyse... falan filan işte :D uzatmayayım :D ben köyde büyüdüm... hala köyde yaşıyorum okul olmayan zamanlar :D eğer merkezde yaşasaydım biraz serseri olurdum gibi geliyor bana :D çok farklı ikisi :D
yapma ölümlü :D çok cicidir onlar :D oynasan sen de seversin :D o zaman sana çekirge diye değiştireyim soruyu :D küçükken çekirgelerle oynadın mı :D yakalayıp avucunda gezdirdin mi :D ben alırdım elime gezdirirdim onu :D bir süre sonra alışırdı herhalde... kaçmazdı hiç :D atlamazdı elimden :D
hıııı :/ işte içindeki hayvan sevgisi yoksunluğundan dolayı ölümlüsün sen :/ biraz hayvan sevgisi olsa içinde o hayvanların duaları seni ölümsüz ve güçlü kılacak :/
xper transferi mümkün olursa olur ama xperde gözüm yok :D ihtiyacı olan birilerini bulur onlara dağıtırız :D :D hem sen giderken sana nasıl haber vereyim ben :D senin gideceğini nereden bileyim :D :D
şaka be şaka (._.) ben kimseyi xper seviyesine göre ayırmam :/ o ayrımları @MerveKOYUN muydu neydi... böyle değişik bir mod vardı... o yapar anca -_-
yani merak etme tavşan ^_^ 10 xperin var toplamda ^_^ 1 xper seviyesindesin ama bu cici animeci abin seni şefkatli kollarıyla sıkı sıkı sarıcak ^_^ sitedeki tehlikelerden seni koruyup kollayacak ^_^
:D :D :D mobilden gireydim de buraya biraz gülmekten gözleri yaşaran surat ifadesi ataydım :D :D
@MerveKOYUN yapma merve :o acı bana :o kıyma bana :o hem şöyle bir şey 8) beni asla gebertemezsin 8) ben geberebilen bir canlı değilim merve 8) ölürüm ben 8) sen geberebilirsin misin acaba (._.) :D :D
@kovalsınsntavşanlar (gözleri kalp olan surat ifadesi) x 3 öyleyim dimi ^_^ ^_^ ^_^ sana çok kanım ısındı ^_^ adını davaşanum koydum ^_^ sen bundan sonra @davaşanum sun benim ^_^ eskiden millet millete isim verirdi ya hani (._.) örnekleri çok uzun şimdi örnek veremem :D :D anlamışsındır sen :D
benim başım iri mi ama :( neyse :D :D başka bul :D anlamlı olmasına gerek yok :D harfleri değiştirebilirsin :D bkz: '' Tavşanım kelimesinin Davaşanum kelimesine dönüşümü ''
deliaga (._.) söylemesi zor gelmiyor mu yaa :/ iki sesli harf yanyana gelince söylenmesi zor oluyor kelimeleri :/ ama olsun istiyorsan olsun :( vereceğin isme karışamam ben :D :D sen benimkine itiraz etmedin de ben neden edeyim :D :D
evet :D yumurtadan ilk çıkmış hali çok benziyor (._.) sonra kollar bacaklar çıkınca o benzerlik kalmıyor tabi :D :D biz de öyle bir şeydik zamanında :/ kolumuz bacağımız çıktı artık böyle bir şeyiz :D :D
En İyi Cevaplar