Dürüstlükte hep kaybediyorsun ama yalan söyleyip hep kazanıyorsun neden bu insanlarımız boyle ben bunu anladımdemekki yalan konuşacakmışn benim gibi düşünen var mı sizler dürüstlükle ilgili ne düşünüyorsunuz?
Hayatım boyunca dürüst oldum ama hiç bir şey kazanmadım ama yinede vazgeçemiyorum...
?
her şeyin ilki zordur mesela bir kez yalan söylersen artık yalan söylemek kolay gelir sana bir kez kötülük yaparsan artık kötülük yapmak daha kolaydır. İyiler uzun yoldan giderken kötüler kendi yollarını çizer bu nedenle kazanırlar hep.
Dürüstlük insan hayatının en onurlu sermayesidir. Kazanan aslında dürüst insanlar olacaktır. Modası geçen yalan ve iki yüzlülük zamanla yerini dürüstlüğe bırakacaktır..
işte onu hissediyorsan şuna karar vermen lazım. Sen kim için dürüstsün? kendin içinse vicdanının rahat etmesi, evet ben kendimden taviz vermedim demen yeterli olur.
yapacak bişi yok.. geçen bir dizide şöyle bir söz vardı.. bu dünya kötüler yüzünden, kötü değil.. asıl iyiler yüzünden kötü.. zira iyiler bu durumlara ses çıkarmadığından bu dünya kötü.. dünyayı kötü yapan sessiz olan iyiler..
malesef ama öyle ne kadar kötü olursan bu dünyada o kadar yer ediniyorsun kendine ama biz bu dünya için değil biz ahiretimiz için dürüst olmamız gerekiyor
En İyi Cevaplar