Saçlarım çok yağlanıyor. 2 günde 1 yıkamaktan bıktım. İnternette banyoda saç şampuanladıltan sonra saçı yıkıyorsun ya en sonunda saç diplerine bir tatlı kaşığı elma sirkesi sürülmesini gördüm sonra tekrar yıkayacak mıyım? Onu da bilmiyorum saçıma bir zararu falan da olur mu ya
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılcanım o 1 tatlı kaşığı olayı değil. 3 bardak ılık suya 1 bardak elma sirkesi koyup durulama suyu yapacaksın. Veya saçını temizledikten sonra bunu saçına dokerek masaj yap 5 dk bekle. suyla arındır, ardından bir defa daha şampuan sürebilirsin koku kalmaması adına. koku zaten kalmıyor da tercihen diyorum. Benim saçlarım çok kuru, bilinçsiz yaptığım elma sirkesi kürüyle çalı gibi oldu. Sen de işe yarayacaktır.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇalı gibi oldu demişsin ama kötğ anlaöda yani işe yaramamış sende ee o zamna benimki de kötğ olmaz mı neden işe yarasım kş bende 😣
- +1 yıl
bak iyi oku ve anla;
sen çok çabuk yağlanan bir saça sahipsin ben 2 sene yıkamasam zerre kadar yağlanmayacak bir saça. dolayısıyla senin yağından kurutacak benim zaten kuru olan saçımın kendi nemini de çekti. of neyse ya sen bilirsin. ben anlamayan insanlara gıcık olurum. hoşçakal
Soran+1 yılşu an anladım teşekkürler. Bir şey daha soracağım seni sinir etmek gibi olmasın ama, Ben bu elma sirkesini her duş aldığımda kullansam bir zararı olur mu? Çok kurutur mu falan?
- +1 yıl
3 haftada 1 yapmanı öneririm.
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
En İyi Cevaplar
Sakın yapma asit sonuçta saçını mahveder sakın yapma.
saçı ne kadar çok yıkarsan o derece çok yağlanır. Evden dışarı çıkma bir hafta hiç yıkama saçını daha da geç yağlandığını göreceksin.03 Yorumla
Soran+1 yıl18 Yaşındayım okula gidiyorum çıkmamak gibi bir ihtimalim yok yani çopu kişi saça iyi geliyor demiş denemişler kullanan var
Soran+1 yıl1 litre suya yarım çay bardağından az elma sirkesi koyup karıştırıp saçıma sürürücem ama
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar Ne Diyor
23
Hayir hemen oyle dokmemelisin elma sirkesi asit sonucta son suyuna biraz sirke dok ve sacina dok suyu boyke zaarari olmaz kokuda kalmaz ve saclarjn parlar
010 Yorumla
Soran+1 yılBen yarın yapıcam bunu mesela ama ben saçıma zeytinyağı kullanıyorum zeytinyağını saçımda 1 saat bekletip şampuanla 2 kez yıkıyorum duşta sonra da 1 lt suya yarım çay bardağından biraz az elma sirkesi koyup onu saç dşplerime uçlara falan sürsem öyle çıksam bir zararı olur mu saçıma ve koku kalır mı? Yardımcı olursan çok sevinirim 😊
Soran+1 yılBir şey daha soracağım, ben bu elma sirkesini her duş aldığımda kullansam bir zararı olur mu? Çok kurutur mu falan?
Soran+1 yılHaftada 3 kullansam ben de zararı olmaz değil mş 😕
Soran+1 yılÇook sağol son bir soru sorucam faydalı oldupunu öprendim bu sirkenin ama bir kız sakın yapma diyip duruyor saçı yanan kişiler biliyorum diyo korktum ya 😕
Soran+1 yıltamam çok sağolllll 😊😊😊😊
Bende sirkeyle cok yikadim. sacinda boya varsa akabilir. onun disinda yumusaklik parlaklik veriyor. 10 su bardagina yarim cay bardagi katman yeterli. yoksa kokusu cikmayabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılBoya yok saçımda yaplı olduğu için kullanıcam ama nasıl kullanıcaz? Durulama suyu derken ne kastediyor ve sürdükten sonra yıkayacak mıyım normal su ile?
Soran+1 yıl10 su bardağına tam çay bardağı değilde biraz daha az koysam peki kesin çıkar mı koku emin misin
Soran+1 yıl10 su bardapı 1 litre mi oluyo
+1 yılBen birşey duymuştum
En son çıkarken
Eline bir miktar sirke döküp saç diplerine sürüyorsun daha sonra hemen durulanıp çıkıyorsun koku filan olmuyormuş
Denemedim ama
Bir zarı da olmaz sanırım00 Yorumla
+1 yılHayir canm zaarari yok kepek yumuşaklık parlaklık hepsine cok iyi geliyor. . kimyasal urunler kullanmaktansa dogal mucizelr daha iyidr
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yarın yapıcam bunu mesela ama ben saçıma zeytinyağı kullanıyorum zeytinyağını saçımda 1 saat bekletip şampuanla 2 kez yıkıyorum duşta sonra da 1 lt suya yarım çay bardağından biraz az elma sirkesi koyup onu saç dşplerime uçlara falan sürsem öyle çıksam bir zararı olur mu saçıma ve koku kalır mı? Yardımcı olursan çok sevinirim 😊
- +1 yıl
Koku kalmiyir canm bol suyla durularsan
+1 yılayni yontemi sirkeyi sulandirarak yapıyorum sonrasinda koku olmuyor ayrica sirke sürdkten sonra durulamiyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılama nasıl kullanıcaz? Durulama suyu derken ne kastediyor ve sürdükten sonra yıkayacak mıyım normal su ile?
- +1 yıl
banyodan cikacakken 1 lt suya yarim cay bardagindan az olcude sirke koyup sac diplerine masaj yaparak sureceksiniz surdukten sonra yikamaniza gerek yok saciniz kuruyana kadar geciyor sirke kokusu zaten
Soran+1 yılanladım saolun peki zararı var mı
- +1 yıl
ben yillardir yapıyorum bir zararini gormedim aksine arkadaşlarım ve cevremdeki herkes saclarimi cok begenir bakim yaptigimi sanarlar :)
- +1 yıl
bir zarari olmaz ve dedigim gibi kokusu da kuruduktan sonra gecer emin olabilirsiniz sadece ilk kez sirkeyi saciniza uyguladiginizda psikolojikmen sirke kokusu alirsiniz :)
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
Soran+1 yılYa bir de bir kız sakın yapma diyip duruyor saçı yanan kişiler biliyorum diyo korktum ya
- +1 yıl
onlar tahminimce saf keskin sirke dokmuslerdir sacina yansa benim sacim yanardi cok ince telli ve gür saclarim var istersen bu islemi aralikli da yaparsin her banyoda yapmak zorunda degilsin
+1 yılbenim saçlarım çabuk yağlanmaz ama iki günde bir zaten yıkanırım :D normal bence çok kafaya takma bu saçını
00 YorumlaO kepek için diye biliyorum onu da suya karıştırırsın suyla durular çıkarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılyağlı oldupu içinde kullanan var diye duymuşyum ama plurmu ki
+1 yılYikama suyunu koy kokmuyorsjn canim sacada güzel bir parlaklık veriyo ya da yumurtanın akini biraz zeytin yagi elma sirkesini karistir maske yap çok iyi geliyo
05 Yorumla
Soran+1 yılSaçım yağlı diye kullanıcam işe yarar mı ama nasıl kullanıcaz? Durulama suyu derken ne kastediyor ve sürdükten sonra yıkayacak mıyım normal su ile?
- +1 yıl
Bak simdi yikandin ya simdi en sonun da artik cikicaksin sampuanini durulaman lazim ama dimi kovaya su koy sonra onun içine elma sirkesi koy yarim cay bardagindan biraz fazla sonra karistir suyu elinle sacindan asagiya dok onu iste bu kadar bir zarari yok yararindan baska
Soran+1 yılBir şey daha soracağım, ben bu elma sirkesini her duş aldığımda kullansam bir zararı olur mu? Çok kurutur mu falan?
- +1 yıl
Aksine yararina olur hem o sampuanin içindeki kimyasallari öldürür bak bir de şöyle düşün onu iciyorsun dimi elma suyunu sebzeleri yikiyorsun onlari temizliği içine bir zarar veriyor mu ki dişina versin ama bir sampuani icebilir misin o kadar kimyasali sacina koyuyorsun bir zarari yokta elma sirkesinin mi olacak
Soran+1 yılTeşekkğrler 😊
suya katarak yap hicbir sey olmaz parlaklik verir ve kepege iyi gelir
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet lütfen 😊 Çünkü ben saçıma düzleştirici uygulamak zorunda kalıyorum 18 yaşındayım okula gidiyorum normal halimle hitmem pek mümkğn olmuyor kabarık baya 😕 Toplamak yakışmıyor, örgü yapamıyorum. Çarem düzleştirici ve kırıklarım var biraz. Zeytinyağı başladım elma sirkesi yarom uygulayacağım. Bunum dışında ne yapabilirim?
- +1 yıl
benimde saclarim kivircik bende bakim yapiyorum sana tarifini vereyim ben memnunum. hindistan cevizi yagi, zeytinyagi, argan yagi, hint yagi, badem yagi bunlarin hepsinden 2 yemek kasigi bir kaba karistir sac uclarina ve hafif sac diplerine sur istedigin kadar beklet yika tabi karisiminnhepsini bir anda bitirme haftada 1 ya da 2 kez yapabilirsin kiriklarini alir sacina cok iyi gelir
Sirke saça süper geliyor bende kullanıyorum hep
03 Yorumla
- +1 yıl
Tabiki olurum bak benim saçlarım çok güzeldi maf ettim çok şey kullandım ama hiç bir faydasını görmedim neyse yağ olarak redist 40 yağ diye bişey var 10 tl şiddetle öneririm onun dışında sirkeyi ben saçım da bekletiyorum bile zarar vermiyo saç diplerimi aciyo kepekleri yok ediyo ve kuru saç için olan yaglardan daha çok yumuşaklık veriyo bence kullan canım mesela 1 litre suya 2 yemek kaşığı dok ben direk sirkeyi döküyorum ama sen suyla kullan canım
Soran+1 yılSuyla kullandıktan sonra saçıma sürdükten sonra birdaha yıkamayayım öyle kalsın kurulayayım dimi
+1 yılHiç bir zararı yok kullanabilirsin
04 Yorumla
- +1 yıl
Sirke saçta koku bırakmaz ve varsa mikrobu da kırar. Ayrıca yumuşacık ve parlak yapar. saçlarını çok kolay takarsın. 1 litre suya çay 2-3 kaşık sirke dök. En son duştan çıkarken saçına dök ve çık. Vücuduna da gelebilir hiç bir sorun olmaz hatta çok daha iyi olur guven bana. ama gözüne gelmesin
Soran+1 yılfaydalı olduğunu öprendim ama bir kız sakın yapma diyip duruyor saçı yanan kişiler biliyorum diyo korktum ya 😕
- +1 yıl
Ne yanması 1 litre suya 2-3 kaşık döküp karistiricaksin. Sirkeyi direk tependen aşağıya dökersen tabiki yanar aahahah
çok kötü kokar ama başka bir yöntem bulmalısın.
03 Yorumla
Soran+1 yılkurulayınca koku uçuyo diyorlar ama
Soran+1 yılAma çok koyunca sirkeyi koku kalıyor diyorlar 1 litre suya yarım çay bardağındam biraz az koysakyine d ekokar mı ki
Kötü kokar yapmamalısın bence kuru şampuan kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılKuru şampuan nasıl kullanılıyor ne önerirsin
+1 yılYağlı saçlar için kuru şampuan kullanabilirsiniz.
00 YorumlaDiğer konusunda 3b cevap paylaştı. Saçı sık yıkamakta kepek ve yağlanmaya yol açar
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. sirke kokarsın ya 😏 yağlanma karşıtı şampuan al
01 Yorumla
Soran+1 yılkuru şampuan olur mu önerir misib
Bencw iyi arastirmadan deneme
00 Yorumla
+1 yılsirke saca iyi geliyor bende yapiyorum
01 Yorumla
Kokusu kötü sadece
08 Yorumla
- +1 yıl
Şampuan yerine doğal ürünler dene ben zeytinyagi ayda 1 defa falan kullaniyorum zarari olurmu bilmiyorum ama olacağını da sanmiyorum
- +1 yıl
Yanlış yere yazmisim 😂
- +1 yıl
Bende 1 kere sac derime sürdüm birara ck kasınıyodu iyi geldi zararı da yok kokuya gelince ben cok duyarlı oldugum icin rahatsız etti ama sürdükten sonra sampuanla tekrar yıkadım kokusu gitti sacımı parlattı mı hayır, sertlestirdi mi? Hayır eger sacın acık kumral ya da sarıysa rengini acar yaz günü güneste özellikle sadece kafamın kasıntısına iyi geldigini söyleyebilirim korkma zararlı bir sey degil ben sadece kokusunu sevmedigim icin kullanmıyorum
Soran+1 yılSaçım kumral ama koyu kumral açar mı rengini bu kötü bir şey mi
Soran+1 yılÇooook teşekkürler faydalı olduğunu öprendim ama bir kız sakın yapma diyip duruyor saçı yanan kişiler biliyorum diyo korktum ya 😕
Hiç zararı olmaz
04 Yorumla
+1 yılYapma bence
01 Yorumla
Soran+1 yılkuru lampuan kullansam, önerir misib
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim her gün yaglaniyor 2 günde 1 yine iyi
00 YorumlaZararı olmaz
00 Yorumla
Daha fazla(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi