Saat kaçta gidip dönersiniz?
Ortam nasıl?
Haftanın hergünü gidilir mi?
Tatili var mı?
Ortam nasıl?
Haftanın hergünü gidilir mi?
Tatili var mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer turkiyede calisma alani olarak en boktan 4 alan dan biridir biri insaat biri maden biri tarla da irgatlik biride sanayi sanayide usta degilsen bir bokta bilmiyosan her gun ana avrat kufure dayanabiliyosan kal
Öncelikle türkiye'de işçi koşulları yerlerdedir , rezalettir. İşverenin elindedir.
Tatil 1 gündür. Vardiyalı sistem vardır. İşe göre değişir ortam.
Vardiyalı sistem nasıl
Tabi insan yoruluyordur gelince direkt uyku değil mi? Mesela şartlar yerlerde derken ne gibi olumsuzluklar var
yurtdışında da çalıştım , burada da çalışıyorum. Bizim firmanın işçileri şanslı , kıyafetlerinden ekipmanlarına kadar hiç bir şeyleri eksik değil. aynı yurtdışındaki gibi. Ama bazı firmalarda baret sayısı yeterli değil mesela, adamın baretsiz gezmemesi lazım diyelim ama giyecek bareti yok. Ya da yemekler kalitesiz, o kadar ağır iş yapıyor önüne gelen yemek sıradan bir şey. ekipmanları kaliteli değil.. bir sürü şey. bir kaç ay önce bizde salah bir mühendis işçileri bildiğin ezmeye kalktı , saçma sapan bir şekilde çalıştırmaya kalktı , 4 gün sonra işten çıkartıldı. Ama bazı yerlerde böyle bir çıkartılma olmaz, o mühendis ya da şef çalışmaya devam eder.
Çok ayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ediyorum cidden çok zormuş şartlar allah yardımcınız olsun
Cevap
9Cevap
Bazenleri pazar günü çalışırım saat 6-7-8 den 21:00 ra kadar çalışırım valla ilk hayatı öğrenmek için gittim 2 yıl çalıştım bence orda küfürde yesemde dayakta yesemde sanayiyi sevdim çünkü hayat öyle tos pembe değil sadece usta söylemeden sen yapcan haftalık 450 lira alıyodum öyle işte. d
sonunda kayışı kopardın kız başına sanayidemi işe başlıyacan :D
Aynen delirmiş olmalıyım :P
öyle bir niyetin varsa arzu olay filmleri izlemeye basla şimdiden
ben çalışmadım ama şartlar kötü ortam iyi pazar tatil
Ben haftada 7 gun 3 vardiya calisiyorum. Tatilimde cuma gunu.
Vardiya sistemi nasıl oluyor tam olarak
benim dukkanim sanayide buyur gel 1hafta takil kendin karar ver
Size sanayide çalışanlar ile ilgili bir şey sorabilir miyim bu soru üzerinden?
siz ne iş yapacaksınız ki sanayide
Bir şey yapmiycam merak ettim
anladım hayırlı geceler
zordur o işler...
Ne sanayisi
Bilmiyorum ki değişiyor mu şartlar türüne göre. Hepsi aynı yerde bulunmuyor mu
Valla benin şu an içinde olduğum sanayi esnafların olduğu bir sanayi buda senin sorunla bir alakası olmasa gerek
Kusura bakma ben uzağım bu konulara biraz da başka sanayilerde mi var yani ne çeşit sanayiler var anlayamadım tam olarak
Devletin himayesinde çalışan sanayiler var elektrornik olsun tekstil olsun vb. vb.
İşte bu tür sanayiler
Belli bir mesai si var belli bir maaş
Hmm fabrika tarzı yani anladım. Teşekkür ederim
Bişey değil ne demek ben sana teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar