Arkadaşlar sevgilim kapanmak i̇stemiyor. Ne yapmalıyım?

Bugün sevgilim ile konuştum. Ona iki gün içerisinde kapanmasını söyledim. Ve bu konuyu annesi ile konuştum. Bana Allah senden razı olsun dedi. Ben çok mutlu oldum açıkçası. Aslında ben çok istiyorum kapanmasını, Ama kendisi bir kararsızlık içinde acaba ben yapabilir miyim diyor, kazanırsam bir daha açılmayacağım diyor, yani böyle çeşitli düşünceleri var. Tamam genç olabilir. Yani ben şiddet felan uygulamıyorum. Sadece ondan bugün kapanmasını istedim. Açıkçası önceden istediğimi biliyor. Ama kapanacağım dedi, kararsızlıklar içinde. Annesi ile konuştum. Bizde kapanmasını istiyoruz dedi ama kapanmıyor dedi. Allah senden razı olsun evladım dedi. Bn inanılmaz bir şekilde mutlu oldum. Ama biliyorum kendisi için biraz zor bir karar. En son bu kapanma konusundan sonra tekrar aradım konuştum. Sesi biraz köyü gibiydi. Acaba çok mu üsteledim. Yani bana beyim ne isterse o diyor. Ama yani kendisi için zor bir karar, anlıyorum onu ama. Elinde sonunda bir gün kapanacak, yani bugün kapansa yarın onun için her şey daha iyi olacak. Acaba ne yapmalıyım. Çok mu üsteledim. Kararsız kaldım. Fakat şöyle bir şey var. Annesi babası kapanması için eşyalar alıyor şu anda... Fikirlerinize ihtiyacım var kardeşlerim.
Arkadaşlar sevgilim kapanmak i̇stemiyor. Ne yapmalıyım?