Yalova'da oturan Oğuzhan Kaloğlu (18) isimli arkadaşımız, dün facebook'ta canlı yayında intihar etti. Ruhuna bir fatiha okur musunuz?

iyi yapmamış Allah affetsin... noldu şimdi o kız arkadaşı sanki çok mu üzüldü veya ömür boyu onun yasını mı tuttacak 3 gün sonra aklına bile gelmeyecek...
Kesinlikle öyle. Abim bir de bu kızla 6 sene çıktı. Sonra ayrıldılar. Ondan sonra bu çocukla çıktı. Çocuk intihar etti
kız kaç yasında ki 6 sene abınle cıkmıs
Okudum. Allah ailesine sabır versin İnşallah zor bir durum
Çok teşekkür ederim. Youtube da videoları var zaten. Annesinin bağrışları feryatları inan yüreğime dokundu. Annesine cok üzüldüm ben. Yazık etti kendine
Kesinlikle haklısın. Allah sonumuzu hayır etsin
Ya nasil bu kiz yuzunden 3 kisi intihar etmis bence boyle bisey olamaz yabi hem kiz daha kucuk :/
Kiz 23 yaşında. Bu çıktığı çocuk küçük ondan
kıza bak sen buyucu falanmı 3 kısı ıntıhar etmıs onun ıcın serefsz
@gamzeligülüşler değil aslında. Şöyle aslında 2 intihar 1 ölüm. 2si ayrıldığı icin intihar etti. Biri de ayrıldıktan sonra depresyona giriyor. Vücudunda yaralar oluyor. Cilt kanserinden ölüyor
guzel de bısey değilmiş ki aslında :/
Cevap
4Cevap
neden yapmış boyle bir şeyi üzüldüm simdi bayağı :(
1 senelik bir sevgilisi vardı. Kız ayrılmış. Ona sebep intihar etmiş
bu daha üzücü bende zamanında denedim boyle birşey ama gençlik hatası diyorum şimdi :(
Bak kardeşim ben onun eski sınıf arkadaşıyım tamam dua etmenize sevindim Allah kabul etsin inşallah ama luten arkadaşımı daha fazla reklam yapmayın
Kardeşim reklam yapmak istemedim. Dua almak istedim sadece
Bana ne ya. Karı kız için gidip 17-18 yaşında intihar ediyor, ben niye dua okuyum ki arkasından?
İntihar edenin cenaze. Namazı kılınmaz dua edilmez diye biliyorum
ohaaa nie etmiş
1 senelik bir sevgilisi vardı. Kız ayrılmış. O da facebook da şey yazmış ; Bizim aşkımız bitmiş bende sozumu tutuyorum ve bitiyorum ben sen degilim hoşçakal elveda NESLIHAN KALOGLU ALLAHA emanet olun hepiniz
ayy salak mi bu çocuk birisi için ölmeye değmez ki yazık ya
Kesinlikle haklısın. Bu kızın yüzünden 3. Intihar bu
bence bu kız ona saplantı haline gelmiş
nasıl yanı bu kız yuzunden 3. ıntıhar? o kız yuzunden baska ıntıhar edenlerdemı var
@gamzeligülüşler aynen oyle
@gzmtrkr butun hesapları kapalı bosuna ugrasma
Fatiha nasıl okunuyodu
Okuruz
gerek var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar