Facebook Devri Niye Bitti Ki Be?

Şu an tam anlamıyla yaşlı dayılar gibi oldum ama işin şey tarafı yaşım da gayet genç. Neyse nedense bilmiyorum ben instagram da kullanıyorum şu an evet ama onu asla facebook'u sevdiğim gibi sevemedim ve sevemem bundan eminim.2015'li yılllara kadar instagram'ın adı yoktu bile diyebilirim ülkede yani çok az biliniyordu ama ne olduysa o yıldan sonra facebook'un kullanıcı sayısı azalmaya başladı ve saçma bir şekilde 1-2 yıl içinde 2017'de falan neredeyse ülkemizde bitme noktasına geldi. Yurt dışında halan kullananlar vardı evet ama ülkemiz için bitmişti denebilir. Ben o eski yıllara cidden geri dönmek isterdim çünkü bir başkaydı. Evet msn de bitti falan facebook yerini aldı ve onun yerini de instagram aldı ama instagram şu an kolay kolay gidecek gibi değil bence çünkü eskiden sadece bir fotoğraf paylaşma platformuydu ama şu anki hali cidden çok daha iyi ama neyse yine de dediğim gibi bence bir facebook etmez. Ayrıca herkes yeniden facebook'a dönse sizde döner misiniz yoksa instagram'da mutlu musunuz?