Sürekli tapılmasını istiyor, kulları'nın ibadet yolula ona sürekli övgüler yağdırmasını gerekiyor.
Neden sürekli şımartılmak istiyor?
Neden sürekli şımartılmak istiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allahı övmek onu yüceltmez bizim övgümüze ihtiyacı yoktur, O zaten yücedir. Seçim hakkı sunuldu bize, Ona istediği şekilde ibadet edilirse mükafatını aksi takdirde cezasını bildirdi. Sen kendi arazine gelen birisine senin istediğin şekilde hareket etmesini istemez misin? Etmezse arazinden kovmaz mısın. Onun istediği şekilde yaşamamaktan başka çaren olduğunu idda ediyorsan Onun olmayan bir yere gidebilmen söz konusu mu peki? Dünya da bütün evren gibi Onun ve kaldı ki bizi yaratan da o? Ama yine de; Dinde zorlama yoktur insan hürdür elbette, isteyen bu dünyada pişer isteyen ahirette.
hem egoist hem de bencil hemde adaletsiz insanları eşit yaratmamış
seni yaratmış sonuçta buna da hakkı var ki sen ona karşılıksız bile olsa ibadet etmen lazım ama karşılıklı öbür dünyada alırsın mükafatını. ha demiyorum illa tapacan , ibadetlerini yerine getiren inancın olsun , Allah korkun olsun yeter. bir çok insan getirmiyor yerine zaten.
Çok değişik birisi çünkü.
Cevap
14Cevap
Cehenneme nasıl gidilir temalı çalışma yapıyorsun galiba :D
ne alaka ya o bize muhtaç değil ki onca verdiğinin karşılığında 5 vakit namaz istemesi çok mu günde hesaplasan 1 saat insanlara iylik edin diyor kul hakkı yemeyın bırbırınızı çekiştirmeyın dargınları barıştırın daha ne olsun dunya yı yaratmış onca nımet vermiş çok mu
Bir kere sabahin korunde namaz icin uykudan uyandiracak kadar da zalim ustelik gunde 50 vakitten indire indire 5 e gelmis düşün pazarlik yapmis allahla peygamber 50 vakitin fazla oldugunu nefise agır gelecegini muhammet biliyor Allah bilmiyor muhammet daha merhametliymis allahina kurban
Sende insan olarak aynı şeyleri istiyorsun. Sende de Ego var sendeki Ego ile Allah taki Aynı şey değil yani söylediğin şey zaten yok... Bu senin için gerekli onun için değil. Ben kendi sorunlarımızı çözdüm sen kaldın bana ne ne yapıyorsanız yapın.
Çok doğru düşünmüşsün ya da yanliş bu senin tercihin sonuçta allaha inanmak zorunda değilsin
Kusursuz olan Odur. Kaldi ki o övülmeye muhtaç değildir. İste aradaki çürükleri ayıriyor, senin gibi. Kul olmayı kendine yediremeyen, benliğine kul olur.
Yaa Rabbim ya
tovbe de
Sana can verdi ruh verdi nefes verdi oksijen verdi
ac kalmayasin diye yemek verdi su verdi
bu hakki degilmidir?
bunuda mi cok goruyorsunuz?
zaten sana fikrini soran olmadi :)
kendi nasil yarattiysa oyle de yok eder
oyle deme walla carpilicaksin
tamam
O sana yediğin yemeği, içtiğin suyu, yaşadığın dünyayı, sevdiğin kızı, biricik aileni vermiş, karşılığında da ona en azından saygı duymanı isteyemez mi?
Sen yaptigin bir resimden ya da binadan dolayi övgü almak istemez misin?
İstersin.
Allah da yarattiklari tarafından ovulmek ister
Kiyaslamiyorum sadece durumu o yönde izah ediyorum
Bencil olsaydi ateistleri yasatiyor olmazdi.
Allah merhametlidir cezayi kiyamet gününe saklar.
trollere gel
prim çok güzel böylece insanları tahrik edip bol bol görüş alırsın
anlayan anladı
bol öğüt verici yorumlara hazır olmalısın sdfgasd
Şu bir gerçek ki O nu az arastirirsan ateist tam anlamiyla arastirirsan saglam bir sekilde inanirsin, nefsinin oyununa gelme lutfen 😑 sen ona ovgu yagdirmasan da o en mukemmel
Kelimelerinin ici cok bos be bxnxhd
Bu ne biçim laf inanmadığını ilahi ağzına alma inananlara saygın olsun
Onu bir gün huzuruna çıkarıldığında bizzat kendisine sorarsın.
beni sevki bende sana ödül vereyim diyor aslinda seven için ibadetler faso fiso
çünkü al-la'h araplardan çıkma bir tanrı
Nikinle yasadigin bütünlük şahane...😉😉🖒
La oglum iki felsefi kitap okumus ateist forumlarinda gezen ergenler gibi gelip sacma sorular sormayin soracaksaniz biraz kaliteli sorular sorun bir ateist olarak güldüm ama harbi güldüm. .😊😊😀
“Egoist” demek, sadece kendini düşünen, kendi menfaatini ön planda tutan, yalnız kendini nazara veren demektir... kuran okumus bir insan gelip te sana kuran ayetlerinde örnek verir ortada kalirsin halbuki kurana bir bütün olarak bakilinca egoistlik diye bir kavram kalmiyor... yani tanrı hem kendini hemde yaptikgi veya yarattığı örnekler üzerine kendini tanıtmak babında kendini övüyor kurana göre bu boyle...
Allah ile kanka olan sizsiniz, bunu en iyi siz açıklayabilirsiniz sanırım :)
cut.
Sorgula onu da, anlarsın =) Saygılar.
Sen insan olduğun halde sürekli övünmek istiyorsun
Çarpilda gör kim egoist. pis.. lik
sacma sapan seyler soyleme gerizekali
carpilacan. olm. bir git. tovbe ett. densizz
Çünkü araplar yarattı
Hakkini istiyor, verebiliyormuyuz?
senin gibi itttler neden var
Tapmak ayrı bişey bence doğru olmadı o
Kullara mi soruyosun 😊 bedava incilci
Kalk bir 2 rekat namaz kilda alnin secde görsün