Allah insanlari bana tapin bana sukredin bana saygi duyun diyor. Allahin bizim kulluguna ihtiyaci mi var?
Neden bizi yaratti o zaman. Bu egoist oldugunu gostermez mi?
Neden bizi yaratti o zaman. Bu egoist oldugunu gostermez mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah yarattıklarına "bana tapın bana şükredin bana saygı duyun" demiyor evladım,
ama aklı olan her varlık kendisini yaratana hürmet etme bilincine sahip olmalıdır yani biz buna "kul olma bilinci" diyelim gel seninle. Ha Allah'ın bizim yaptıklarımıza ihtiyacı falan da yok, bilakis biz yaptıklarımıza ve yapacaklarımıza kendimiz muhtacız.
egoistliğe gelince, bazı insanlar çok egoist ve çok nankör; evet.
Allah'ın bizim ibadetimize ya da kullugumuza ihtiyacı yok fakat bizim Ona ihtiyacımız var.
ee tamam neden yaratti iste ozamn. amacne yani. ego degil mi bu
Ne diyecekti beni tınlamayın umursamayın kulluk etmeyin ben sizi cennete kavuşturacam mı dicekti yok yani zor mu bu kadar kulluk edip şükür etmek
bende diorum ki neden buna gerek duysun. neden bizi yaratip bana tapin dior. egosunu tatmin edior demekki
Allah bizleri yaratacağını tüm meleklere duyurdu ve yarattığım insanlara diz çökün dedi tüm melekler diz çöktü sadece şeytan çökmedi ve allahın emrine karşı geldi cennetten kovuldu ve allaha ben ateşten yaratıldım onlar ise topraktan ben daha üstünüm onlardan ve sana bunu ispatlayacam tüm kullarını kandırıp sana karşı inançlarını ve tapmalarını engelliyecem ama sen onlara görünmeyeceksin ve bana engel olmuyacaksın bakalım senin o çok sevdiğin kulların sana boyun eğecek mi diyerek anlaşma yaptılar yani allah tüm kullarını o kadar seviyor ki meleklerin ve başka varlıkların önümüzde diz çökmelerini istemiş bizde onun bu sevgisine karşı bir şeyler yapmak durumundayız şeytana uyup allaha kin tutma kardeşim allah insanlara tüm nimetleri verdi sağlıklı ve düzgün bir şekilde yarattı güneşi ısınmak için yağmuru serinlemek için bu kadar güzellikleri yarattıkları varlıklar için verdi cenneti her şeyi verdi biz ona ibadet edelim ki şükür edelim ki ona bunları birer teşekkür olarak geri iade edelim
senin gibileri yaratması zaten egoist olmadığını kanıtlıyor.
ahah cevap veremiosun
Cevap
6Cevap
bence kendisini yaradana ibadette üşenen kibirli insan egoistin önde gidenidir, bayrak taşıyanıdır.
ben onu mu soeuyoeum?
dostum sonsuz güçte o sence bizim ibadetlerimize ihtiyacı olabilir mi? Bize faydası var. Meleklerin iradesi yoktur Allah ne derse onu yaparlar. Bizim irademiz var. İbadet ederek meleklerden üstün olabilir. Etmezsek onların asagısında oluruz. İbadet önemlidir. Namaz en büyük zikirdir.
senin gibileri yaratması zaten egoist olmadığını kanıtlıyor.
turgay2 o kadar güzel cevaplamışki kim kendisine böyle hakaret edilmesini kabul eder.
sacmasin
Saçma sapan sorular sormayın bunu ölünce Allah A sor bize degil
ahsgfssfs
Beynini kullanmayı dene
anca hakaret et
Seni sınava sokuyor sende geçmek için birşeyler yapmalısın. Şükretmemizi istiyor çünkü o bize nimetler verdi.
Çarpilacaksin kardesim tovbeestafrullah ya!
oyle olsa 5 yildir caprulirdim..
al iste cahil korkak bir insan. hic sorgulamadan koru korune dinine bagli olmusun
Hı evet öyle :D xjsdfghj
cevap veremiosun
bizim ona ihtiyacımız var
ben onumu soeuyorum
Senin psikologa görünmen lazım. Iyi değilsin
neden cevap veremiyorsun
bir git ya çarpılcan şimdi
Sonsuz güç ve kudret sahibi buna degmiyor mu sence
Değildir
soruma cevap vrr ozamn
:D:D:DDD
? ? cvvp versene