Kızlar, eşinize çocuk beklediğinizi söylediğinizde size "Onu benden daha çok seveceksin." diye tepki verirse ne yapardınız? Erkekler siz böyle bir tepki verirseniz neden verirsiniz?
Anlamadım ki...
Anlamadım ki...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer eşimde çocuğumuz olursa beni sevmeyeceksin diye endişeleniyor :) diyorum onun yeri ayrı evladından beni kıskanmaman lazım o bizden kanımızdan olacak diyorum banane diyo göbeğin benim sen uzanıp onu göbeğinde uyutursun beni almayacan diye piskolojilere şimdiden girdi :) olduğunda netcem bilmiyorum
Hamileyse onun ki hamilelik psijolojisidir ama eşim halime değil ben halimeyim
hamile değil hayalini ediyor sadece akşamları flim izleriz genelde sarılır göbeğime yatarak izlemeyi sevdiğinden flimin ortasında ay çocuğumuz olursa demeler başlıyor olunca netcem biliyom :)
Olunca merak etme o istemiyorum demez.
bilmiyorum bakacaz artık :)
İkinizin meyvesi olan çocuğunuza '' onu benden daha çok seveceksin '' tepkisini takındı yapan bir Gizli Üye :) . D Benden sana X per 1.500 puan + Barbunya adalarında 3 kişilik 1 Aylık 15 yıldızlı Otel de tatil kazandınız. Tebrikler
Anlamadım
Takıntı yapma sev çocuğunu sev. . .
Evet o tepkiler cocuk dogana kadar simdi kendi benden cok seviyor onu. hic kiskanclik yok
Azıcık büyüsün bebişim hormonlarım artaın aynılarını ben de ona yapcağım. Dün gecemizi mahvetti ya..
Cevap
5Cevap
o tepki çocuğu görene kadardır. erkekler kadınlar gidi ddğildir. yani babalık içgüdüsü doğuştan yoktur. onun için bebeği kucağına almayana kadar, babalığı anlayamıyor : ))
Onun için kıskanması normal
Ama geceyi mahvetti beni de üzdü.
Erkekler çocuk ruhludur. normaldir.
Oha hayali bile süper
Nesi süper hem geceyi mahvetti hem de şimdi bana onun gönlünü almak düşecek
Gülerdim ya çok ilginç
Trip attı resmen
Koca bebek 😒
Ama geceyi mahvetti
Saçma bir tepki olmuş
Trip attı resmen
Kıskanıyorlar genelde
Trip attı resmen
Karnına çocuğu koymasaydı o zaman
Ne vileyim istiyorsuk da aslında ama dün öyle tepki verince
Ben evli olucam eşim diyecek sevinçten havaya uçarım uçan adam sabri gibi millet nankör
Salakmış biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar