Arkadaşlar toptan ürün alıp satmak istiyorum elime biraz ek gelir olması açısından. Evde de yapabilirim ama çalıştığım için çok zaman ayıramayabilirim diye toptan bir ürün alıp (Eminönü/Tahtakale gibi yerlerden) üzerine minik bir kâr koyup satmayı düşünüyorum. Ancak aklıma ne alıp satabileceğim konusunda bir fikir gelmiyor. Sizin aklınıza gelen şunu al sat kâr edersin diyen var mı? Ne alıp satabilirim?hobi işleri
Ucuza toptan ne alıp satabilirim? Al sat yapılacak ürünler?
Bişeyler alıp satmak istiyorsan ilk etapta küçük ürünler almanızı öneririm. Yani fiyat olarak çok pahalı olmayan, kolayca elden çıkarabileceğiniz ürünlerden bahsediyorum. Örneğin iç çamaşırı ve çorap ile işe başlayabilirsiniz. Ben ilk önce çorapla başladım, sonra iç giyimle devam ettim. İnternette bir sürü site var seç birini al ürünlerini satmaya başla. Ben önceleri toptancıları tek tek gezip alıyordum ürünleri ama intertten almak daha iyi. Oturduğum yerden sipariş veriyorum. Bir süredir ürün aldığım güvenilir bir site var. Google renkli pazar toptan iç giyim yazınca çıkıyor.
Kadınlar ticarete böyle ufak ufak atılıp sonrasında büyük işler başarabiliyor. Bazısı en iyi bildiği gıda sektörünü tercih ederken bazısı da al - sat yaparak ilerlemeyi planlıyor. Kadınların bu tarz ufak girişimleri için de gerek kamu bankalarının, gerekse bakanlık, kooperatif veya derneklerin destekleri bulunuyor. Toptan ürün alıp satmak çoğu kişinin ilk düşündüğü iş oluyor. Ne alıp satabilirim ilk soru ve en zor soru oluyor bu noktada.
Ucuza Toptan Alınıp Satılacak Ürünler Nelerdir?
elişi ürünler
Bu aşamada uzun ve dikkatli düşünmek gerek. İyice ölçüp biçmeli aynı zamanda. Her fikre hemen atlamamalı. Enine boyuna düşünmek başarısız olmayı engelleyecektir. Ben sana birkaç öneri sunarak ucuza ne alıp satabilirim konusunda yardımcı olayım.
Takı ürünleri (Bileklik, kolye, küpe),
Örgü ürünler (Atkı, eldiven, bere, lif),
Elişi ürünler,
Kozmetik ürünleri,
Temizlik ürünleri,
Mutfak malzemeleri,
Ev dekorasyon ürünleri,
Çiçek, ev bitkisi,
Kişisel bakım ürünleri,
Giyim ürünleri,
Ayakkabı,
Aksesuar ürünleri (Şal, eşarp),
Oyuncak,
Bebek ürünleri,
Vintage ürünler,
Teknoloji ürünleri (Drone, akıllı bileklik, powebank),
Evcil hayvan ürünleri (Oyuncak, yatak, yastık),
Çanta,
Organik ürünler (Sabun, kozmetik),
Organik gıdalar (Zeytinyağı, peynir, bal),
Kitap,
Kişiye özel ürünler (Cüzdan, çakmak),
Telefon aksesuarları (Kılıf, tutamaç) satabilirsin.
Tabi bunlardan hangisi olur senin ilgi alanına, bilgine göre değişir. Bence kadınlara yönelik ürünler satarsan daha iyi iş yapabilirsin. Bir de son zamanlarda elişi örgüler baya moda. Sen örüp satabilirsin, sipariş usulü çalışabilirsin. Bu da bir yöntem.
kadın ürünleri pazarı
Toptan ne satabilirim soruna öneriler sundum. Umarım faydalı olmuştur senin için. Buradaki içerikte de sen gibi girişimci kadınların kullandığı Dolap uygulaması hakkında bilgiler yer alıyor. Gerçekten ilk adım için iyi bir uygulama, göz atmanı tavsiye ederim. :)
ben toptanciyim isterseniz yardimci olabilrm bayan oldgnuz icin size sole belirtiyim gecelik ve ic giyom sutyen takimi rhatlikla satip guzel kar edebilrsnz isterseniz size tek seferliginede olsa fiyatta yardimci olarak urun gonderebilrm
@Aydinavsar you tube de evden para kazanma ile ilgili bilgiler veriyrm bakabilirsin biraz el becerin ve zevkin varsa ;) bak derim kanal adım Dilan Avşar Şimşek
Ali expres bu iş için uygun değil. Toptan ürün alacaksanız alibabadan alın. Ali expreste perakende satış yapılır. Alibaba ise toptan alışveriş içindir. Zaten gümrük kuralları gereği ali expreste alışveriş limiti çok sınırlı. Alıp satmak istiyosan başka mecralara yönelebilirsin.
Elinden modelistlik geliyorsa kendin ucuza tişört alıp onları daha çekici hale getirip kendi tasarımınla satabilirsin genelde kadınlar böyle iyi kazanıyorlar.
@Stardust06 you tube de evden para kazanma ile ilgili bilgiler veriyrm bakabilirsin biraz el becerin ve zevkin varsa ;) bak derim kanal adım Dilan Avşar Şimşek
Selamun aleykum. Ben ticaret yapmak istiyorum ama sermayem cok cok az. Pazarda birşeyler satip ufak ufak para kazanmak ve sermayeyi cogaltip level atlamak niyetindeyim. Banada yardimci olabileceğin bir durum olabilirmi acaba. Bu arada iktisat Çalışma ekonomisi ve endüstri iliskiler mezunuyum. Birseyler yapmalıyım.
@Aydinavsar@Aydinavsar you tube de evden para kazanma ile ilgili bilgiler veriyrm bakabilirsin biraz el becerin ve zevkin varsa ;) bak derim kanal adım Dilan Avşar Şimşek