Derin bir mağarada kayboldunuz ve uzayıp giden, bir labirenti hatırlatan koridorlarda dolanıyorsunuz. Yukarıya çıkan yolu bulmaya çalışırken bir yarasa uçarak gelip kulağınıza bir şey fısıldıyor. Bu gizemli yaratık size ne söyledi?
Derin bir mağarada kayboldunuz ve uzayıp giden, bir labirenti hatırlatan koridorlarda dolanıyorsunuz?
bende c yi seçtim biliyor musun :D Başkalarına karşı, onların özeline olan saygınızdan dolayı uzak duruyorsunuz. Yardımcı olmak istemediğinizden değil ama sorunlarını kendi başlarına çözmeleri için onları cesaretlendirmiş oluyorsunuz.
Yere düşmüş biri gördüğünüzde içinizden ilk gelen şey tekmelemek. Başkalarının kötü durumlarından az da olsa keyif almak doğal olabilir ama bu bir bahane değildir. Bu davranış, arkadaşlarınızla olan ilişkinizi etkileyebilir. Dikkat edin!
Burnunu her şeye sokan, her şeyi bilen birisi gibi olmak eğilimindesiniz. Başkalarına hemen tavsiyede bulunuyorsunuz ama bazen hiç gerek yokken de yardım etmeye çalışıyorsunuz. Bu da sizin müdahaleci biri gibi görünmenize sebep oluyor. demişler :)
Yere düşmüş biri gördüğünüzde içinizden ilk gelen şey tekmelemek. Başkalarının kötü durumlarından az da olsa keyif almak doğal olabilir ama bu bir bahane değildir. Bu davranış, arkadaşlarınızla olan ilişkinizi etkileyebilir. Dikkat edin!
Başkalarına karşı, onların özeline olan saygınızdan dolayı uzak duruyorsunuz. Yardımcı olmak istemediğinizden değil ama sorunlarını kendi başlarına çözmeleri için onları cesaretlendirmiş oluyorsunuz
Yere düşmüş biri gördüğünüzde içinizden ilk gelen şey tekmelemek. Başkalarının kötü durumlarından az da olsa keyif almak doğal olabilir ama bu bir bahane değildir. Bu davranış, arkadaşlarınızla olan ilişkinizi etkileyebilir. Dikkat edin! :P
Ama bak şimdi bişeyin bana burdan çıkamayacaksin demesini düşünmem karamsarlik oluyor yani benim başıma gelse öyle olur diye düşünüyorum, ama eğer başkasının başına gelse ben o yarasa olsam yolu gösteririm 😄
heh işte yol gösterirsin :D Kocaman kalbiniz ve asla bencil olmayışınız başkalarına örnek oluyor. İnsanlar sizdeki gücü ve şefkati hissediyor. Bir sorunları olduğunda size gelebileceklerini bilmek onları rahatlatıyor. :)
gelecek belirsiz ama gelecek kötü olacak gibi yaşıyorsun. sen şimdiden umudunu kaybetmişsin ki. belki hiç umudun olmadı. veya umudunu kaybetmedin ama kaybetmeye yakınsın
Başkalarına karşı, onların özeline olan saygınızdan dolayı uzak duruyorsunuz. Yardımcı olmak istemediğinizden değil ama sorunlarını kendi başlarına çözmeleri için onları cesaretlendirmiş oluyorsunuz
Başkalarına karşı, onların özeline olan saygınızdan dolayı uzak duruyorsunuz. Yardımcı olmak istemediğinizden değil ama sorunlarını kendi başlarına çözmeleri için onları cesaretlendirmiş oluyorsunuz.
Burnunu her şeye sokan, her şeyi bilen birisi gibi olmak eğilimindesiniz. Başkalarına hemen tavsiyede bulunuyorsunuz ama bazen hiç gerek yokken de yardım etmeye çalışıyorsunuz. Bu da sizin müdahaleci biri gibi görünmenize sebep oluyor. demişler :)
Kocaman kalbiniz ve asla bencil olmayışınız başkalarına örnek oluyor. İnsanlar sizdeki gücü ve şefkati hissediyor. Bir sorunları olduğunda size gelebileceklerini bilmek onları rahatlatıyor.
tabiki :P Kocaman kalbiniz ve asla bencil olmayışınız başkalarına örnek oluyor. İnsanlar sizdeki gücü ve şefkati hissediyor. Bir sorunları olduğunda size gelebileceklerini bilmek onları rahatlatıyor.
bende c dedim :D :D Başkalarına karşı, onların özeline olan saygınızdan dolayı uzak duruyorsunuz. Yardımcı olmak istemediğinizden değil ama sorunlarını kendi başlarına çözmeleri için onları cesaretlendirmiş oluyorsunuz. :)
çok meraklısınız d demeye dimi :D Yere düşmüş biri gördüğünüzde içinizden ilk gelen şey tekmelemek. Başkalarının kötü durumlarından az da olsa keyif almak doğal olabilir ama bu bir bahane değildir. Bu davranış, arkadaşlarınızla olan ilişkinizi etkileyebilir. Dikkat edin!
d mi :/ Yere düşmüş biri gördüğünüzde içinizden ilk gelen şey tekmelemek. Başkalarının kötü durumlarından az da olsa keyif almak doğal olabilir ama bu bir bahane değildir. Bu davranış, arkadaşlarınızla olan ilişkinizi etkileyebilir. Dikkat edin!
Kocaman kalbiniz ve asla bencil olmayışınız başkalarına örnek oluyor. İnsanlar sizdeki gücü ve şefkati hissediyor. Bir sorunları olduğunda size gelebileceklerini bilmek onları rahatlatıyor. :)
En İyi Cevaplar