Lazer epilasyon yaptırmak istedim, tüyler ince bunları tetikler daha çoğalır ve sertleşir dediler yaptıramadım. Ağda yaptırdım tahriş, sivilcelenme oldu. 2 hafta yanık gibi gezdim derim soyuldu. Hassas cildim varmış. Ağda da yaptıramıyorum bu yüzden. Tüy sarartıcı kullandım o da çok iğreti durdu. Tüyler yine belli oluyordu sadece rengi sarıydı. Ama tüy sarartıcı da besler daha da siyahlaştırır dediler. Bu tüylerden kurtulmanın yolu yok mu hormonal sorunum da yok. Kaç kez test yaptırdım bişi çıkmadı. Kocam beni boşarsa bu yüzden napcam ben ya evlenmekten korkar oldum.
.
Bu tüylerden nasıl kurtulacağım çok mu kötü (resimli)?
ben eskiden aynaya baktığımda , kendimde sayısız kusur görüyordum, şimdi aynaya baktığım zaman bir tane bile kusur göremiyorum, çünkü artık kendimle barışım, bu işin sırrı kendinle barışık olmaktır, eğer buna başaramazsan kendinde sürekli kusurlar bulur durursun, kusur yoksa , kusuru kendin yatarsın , ayrıca senin resmine baktım, fakat hiç bir sorun olmadığını gördüm, o yüzden üzülmene , kafaya takmana gerek yok
bence kendine evham yapıyosun ve kendine haksızlık ediyosun. günümüz Türk kadınlarının genelinde bu problem ki ben sorun olarak görmüyorum var yani. bence hayatına bak. kimse seni bu sorundan ötürü boşamaz. boşarsada erkek değil derim ben ona. gönlünce mutlu ol. aşk ile...
Lazer epilasyoncun beş para etmez kızın bende daha ince tüyler vardı ben komple vücut yaptırdım kaymak gibi oluyo. ama şu konuya dikkat et ince tüylere epilasyon öncesi jilet vurur biraz kalınlaşmasını sağlarlar yoksa lazer yakalamıyo
Abartıyorsun kendi kıllı göbeklerine baksınlar , sen niye boşanır diye korkuyorsun ya bu yüzden? İki kıl için boşanacaksa bosasın bosversene
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ne bilim çok kafaya takıyorum. erkekler çok şekilci. Burfaki sorularda da görüyorum tek bir tüy istemem falan diyorlar. Kendileri kıllı ama ben erkeğim kıllı olcam diyip işin içindrn çıkıyorlar. Kadınlar tüysüz olar falan diyorlar. Eşim tiksinir beğenmez gözü dışarı kayar falan diye korkuyorum. Bu devirde boşanmak kolay :(
öylede böylede duramıyon bence lazerle birkez dene en azından sık gelmez cıkanıda ağda ile alırsın. kolay olur seyrek olacağından. ya da sarartıp ağda ile alırsan acıtmaz.
3-4 çeşit lazer var, zamanında eski kız arkadaşımın da buna benzer sorunu vardı o yüzden az çok konu hakkında bilgi sahibiyim. Öncelikle kafaya takacak bir şey, almasan da olur ama illa ki alma istersen lazer çeşitleri hakkında iyi bir araştırma yap öyle git derim, çünkü bazı lazer çeşitleri ufalan ve sararan kılları görmüyor ama bazıları görüyor.
En İyi Cevaplar