Ve ben ona karşı ilgi duymaya başladım. Onun hakkında tek bildiğim adı soyadı ne öğretmeni olduğu yaşı ve evli olmaması. Yani pek bildiğim bişey yok onun hakkında. Mesela aramızda yani öğrencileri ile 1 kere bile nasılsınız iyimisiniz diye muhabbeti yok. Böyle bir kişiliği olması dikkatimi çekti. Diğer hocalar gibi değil o çok çok farklı kişiliği olan birisi.. Ona karşı hissettiklerimi çözemiyorum ama onunla yakınlık kurup, onu daha yakından tanımak istiyorum. Her anımı onunla yaşamak istiyorum.. Hep onu düşünüyorum. Dersi uzatması için bazı konuları anlamadığımı söylüyorum. Ancak öyle konuşuyoruz. Belki bu duygularım geçicidir hevestir bilmiyorum ama bildiğim tek şey şu onunla daha yakından ilgilenmek istediğim.. bir ara ona nasılsınız hocam falan dedim iyiyim dedi gitti yanımdan. İşim var falan diyo her seferinde ders ile ilgili sormadığım sorulardan kaçıyor? Baya zor olucak onu çözmek.. Fikriniz varmı? Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
O seni çoktan çözmüş, çok belli ediyorsun hocaya hak veriyorum evlisin çünkü aile bağın var eşine kıymet ve değer veriyorsun ve en önemlisi onu seviyorsun işten çıktığında eşine kavuşmak için belkide dakkaları sayıyorsun onun gibi düşünüyorum şu an hem kariyer sahibi biriyim evliyim sırf bir öğrencim bana ilgi duyuyor diye güzelim kariyerimi ve hayatımı zora sokma aptallıktan başka birşey değil isterse dünya güzeli olsun vız gelir o da öyle düşünüyor sen bu sevdadan vazgeç çünkü o neyin ne olduğunu bilen biri insan sarrafı sen bunları anlayamayacak kadar küçüksün daha sen onunla ilgili bir bilgi almaya kalakarken o senin ona karşı ne hissettiğini anlayacak kadar tecrübeli ve uzak durmakta zorunda seninkisi boşa kürek çekmek başka birşey değil
010 Yorumla- +1 yıl
ovevli değil ama jsjs
- +1 yıl
hımmm anladım evli olması okumuşum kusura bakma, ama yine öyle olsa bile kariyerimi riske atmam ki, insanlar saf değil neyin ne olduğunu bilirler seninle bir yakınlaşması hertürlü fark edilir konuşulur laf olur okuldan atılması mesleki kariyerinin zarar görüp bir daha öğretmenlik yapamaması hoşuna gidermi? ben olsam uzak dururum o hocanın yerinde olsam ki o da bence onu düşünecek kadar olgun o yerlere kolay gelinmiyor ve üniversite mezunu olup atanamayan öğretmenler çok seninle olması onun için her türlü risk
- +1 yıl
ben onunla sevgili olmak değil, onun yaralarına merhem olmak istiyorum..
- +1 yıl
tamam bulursam okurum 😁😁
- +1 yıl
olsun yinede denerim ben şansımı
- +1 yıl
Şansın yok malesef, sana gelene kadar öğretmen arkadaşları veya arkadaş grupları takıldığı kişiler var yani ona yakın olan biri ile olur yanlış yoldasın bunu anlatmaya çalışıyorum, sen onu yalnızmı zannediyorsun nasıl senin arkadaş çevren var ise onun da aynı şekilde, öğretmenlik mesleki yönden kadınların ilgisini çeken bir meslek peşinde yaşıtı olan bir çok kız olabilir olaya sadece kendi açından bakıyorsun at gözlüklerini çıkar
diyelim güzel bir öğretmen geldi okula ve ilgi göstermeye başladı bana ne kadar şansın olduğunu söyler misin? - +1 yıl
tamam o konuda haklı olabilirsin ama belli mi olur gönül bu otada konar b. kada
En İyi Cevaplar
uzak dur bacım. yaşamamışlık sendromu var bence onda yaklaşma. bir de öğrenci olduğunu unutma seni geçtim hocanın başını da yakarsın gerek yok bu tür şeylere. gizemli olması seni etkilemiş belli ki ama duran sudan kork her zaman. biraz beni andırıor diyebilirim. :)
04 Yorumla- +1 yıl
ama benim kotu bir niyetim yok ki🙄 onun yaralarına merhem olmak isterim sadece
- +1 yıl
ben her şeyi göze aldım. Ne olursa olsun onun yaralarına merhem olmaya calısıcam.
+1 yılBir ara bende senin gibi duygular oldu. Kendimden utanıyorum şu an. Senin iş olmaz. Hoca diyorsun birde. Yaşfarkı kim bilir ne kadar vardır? O. seni umursamıyor. Ya da senin ondan ilgilendiğini hissediyordur da ters davranıyordur. Ki zaten bütün öğretmenler öğrencileriyle iyi anlaşmaz. Ya sen unut bunu. Derslerine odaklan. Geleceğini kaydırma. Çok pişman olursun cidden. Hem çalışırsan önüne daha iyileri çıkıcak, eminim. :)
05 Yorumla- +1 yıl
yok o herkese karsi oyle davraniyor. bir sikintisi var belli ben onun yaralarina merhem olmak istiyorum 20 yasindayim oda 27 yasinda. Ayrica sen hocana asik oldugun zaman hocan biliyo muydu? nasil davraniyodu sana? tepkisi ne oldu?
- +1 yıl
Ben aşık değildim. Sadece hocayı bana kaçamak bakışlar atarken buluyordum. Her seferinde beni derse kaldırıyordu. Bir yere daldığım zaman , beni dinle diyordu. Hoşlanmıştım hocadan. Hayır benim hoşlandığımı bilmiyordu. Ve bugün bana cidden ters davrandı. Ama hoşlanmak falan yok artık. artık geçti, gitti. Öğretmen - öğrenci ilişkisi uygun gelmiyor bence. Heveslerinden kurtulman gerek. Bakma hocaya, ilgilenme. Cidden hayatının oyununu oynuyorsun. Gençsin. Heba etme.
- +1 yıl
hmm anladim ne olursa olsun ben basima geleceklerden raziyim
- +1 yıl
Her şey senin için hayırlı olsun o zaman.
- +1 yıl
sagol ☺
+1 yılsessiz sakin düsünmeden konusmayan bir kisiligi var galiba bu durumda genelde böyle insanlar kendi icinde yasarlar onlar icin ask en son sırada olur ona yakınlasman icinse matıklı bir insan olman lazım cünkü genelde mantıgıyla hareket ederler ben olsam direkt uzak dururdum ters teper sana soylemedi deme yaklasıyosan da eger dersleri anlamadıgnı filan soyleme iyicene uzaklasr senden demedi deme
018 Yorumla- +1 yıl
ben ona yardım etmek , yaralarına merhem olmak istiyorum. Onu kötü durumda gördüğüm anda "iyimisiniz hocam? bir sorun mu var? anlatmak isterseniz dinlerim" falan diyip oradan yürümeyi düşünüyorum.
- +1 yıl
ben olsam uzak dur derim icine kapanık biri cunku az konusması burdan geliyo yaralarına gelince yaraları varsada merhem olman icin hicbir sekilde izin vermiycektir cok yüksek duvarlar kurmus ve bu duvarlara hickimseyi almadgı gibi senide almiycaktr
- +1 yıl
orasi hiç belli olmaz, ben yinede şansımı deniycem
- +1 yıl
dene olur ama cokkz zorrr sana iyi sanslar😊
- +1 yıl
sağol
- +1 yıl
desene o zaman hiç şansım yok :( @mesela12
- +1 yıl
knk bende oyleyim kızz😊😊
- +1 yıl
zaten kendimi anlattm yazdıklarından😊😊
- +1 yıl
iyimis kız sjsjs
- +1 yıl
knk benim yorumum lan maynakk😂😂
- +1 yıl
ben bosuna maynak demiyom ki bu kıza seviliyon knksı😊😊senin bu halin zaten varya beni benden alıyo knk gulme krizine giriyom😂😂
- +1 yıl
o yuzden sende mal diyon hee knk belli zaten mal olmasan mal demezsinn😂😂asma kızz suratını uyuz😊😊
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
71Cevap
+1 yılHer insan hocasina aşık olabilir ama bu onun içinde kalmalı bu geçici bir heves geçici bir duygudur, yaptığın duyulursa ortaya çıkarsa seninde hocanın da kariyeri ve hayatı riske girer bunu da unutma ;) bunu kendi içinde diyebilirsin ama farkedeceksin ki bu sadece bir hayranlık Aslında
14 Yorumla- +1 yıl
olabilir ama ben onun yaralarina merhem olmak isterim, onun sikintisini cozmek isterim
- +1 yıl
yavaş kızım ya :) bu kadar bağlanmak biye tanımadığın bir insana karşı hiçbir öğretmen ogrencisiyle birlikte olamaz bu etik olmaz
- +1 yıl
bizde disarida gorusuruz o zaman 🙄
- +1 yıl
farkı yok ;) inan duygularını anlıyorum ama bunların yanlış olduğunu anlayacaksın
- Diğer konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılbence olgunlardan hoşlanmak ve ilşki yasamak cok zordur. fazla tecrubeli ve işini bilirler.. oyuzden riskli görüyorum geleceğini. ama askın önune gecilemez. dikkatini çekmeye calıs ne biliim giyinmen herseyin duzgun olsun ona uzun uzun bak. anlar muhakkak. ama geleceği yok bil bunu canım.
12 Yorumla- +1 yıl
bilemeyiz onu en iyi Allah bilir
- +1 yıl
ben sezgilerime guvenirim
Bence gizemli olması seni etkilemiş.. Sende kafanda yarattığın profilde onu kendine daha dikkat çekici kilmissin.. Hayırlısı olsun bakalım ama kendini çok kaptırma. hocan sonuçta... Aksi takdirde onurunu incitecek şeyler yasamak gibi durumum olabilir
21 Yorumla- +1 yıl
tamam
Bende lise bir de rehber öğretmenime aşıktım psikolojim bozuk moralim bozuk gibi yapıp hep onun yanına giderdim benimle konuşsun Die başardım da saatlerce benim moralimi düzeltmeye çalışırdı ama bitti gitti yani çok da şeapma
15 Yorumla- +1 yıl
oha iyimis ya vay be sash yakışıklı miydi bari hsshs
- +1 yıl
vay be iyiymiş benimki de yakışıklı değil ama karizmatik ayrı bir havası var kendine
- +1 yıl
aynen öyle
Belki normalde yani dışarıda falan tanışsanız seninle bir ilişki yaşayabilirdi ama büyük ihtimalle mesleğini tehlikeye atmaz. Genelde insanlar öğretmen öğrenci ilişkilerini ayıplarlar, yargılarlar çünkü. Bundan korkabilir.
111 Yorumla- +1 yıl
o zaman bende dışarıda onunla buluşur konuşurum içeride öğrenci öğretmen gibi takılırız :)
- +1 yıl
o bana torpil yapmaz haksızlığa gelmez asla
- +1 yıl
ha pardon ama kimse aramızdaki ilişkiyi bilemeyeceği için laf yapamayacak 🙄
- +1 yıl
tamam dikkat ederim
- +1 yıl
Amin canım
https://hizliresim.com/JqomyW çok tatlı yaa - +1 yıl
Amin :))
Ya bence senin olayin tam olarak su:Adam yakisikli, akilli, cool ve gizemli, yani filmlerdede hep boyle olmazmi? Klasik hormonel bir durum... Seni cezbediyor olabilir, yani 27 yasinda ve karizmatik biriyse bu cok normal... Universitedesin dimi?
13 Yorumla- +1 yıl
evet ama ben ona yardimci olmak, yaralarina merhem olmak isterim en cok..
- +1 yıl
sagol
+1 yılgizemli yanı seni ona çekiyor olmalı. Senin istediğin sadece onu çözmek. čözünce içindeki duygular kaybolabilir. Ama belki özeldir. Ne bilim çocukken onu derinden etkileyen olaylar olmuş olabilir...
11 Yorumla- +1 yıl
evet
Dersinden yola çıkarak ilk önce deneyebilirsin o halde onunla daha yakın bir iletişim kurmayı, ne öğretmeni veya alanı ne? Belki bunu söylersen daha iyi yardımcı olabilirim..
14 Yorumla- +1 yıl
kimya
- +1 yıl
severim
+1 yılÜniversite hocaları yaşları 40 üzeri olmamışsa , epey çapkın oluyorlar. Seçenekleride epey bol oluyor. Uzak durmanı şiddetle tavsiye ediyorum. Bu konuyu kafana takman , takıntı yapmana sebep olacaktır. Ayrıca sert bir red yiyebilirsin , buda epey can sıkıcı olacaktır.
01 Yorumla- +1 yıl
ben sonucuna raziyim ama uyarı için sağ ol :)
+1 yılbnce gecici bir hefes arti cogu ögretmen ögrencisiyle samimiyet gosterisinde bulunmaz bir cok sebebi var bunun , bir kac yakin arkadasim var ögretmen hic yakinliklarini duymadim hatta bir arkadasim kardesimin ögretmeni oldu ona ragmen bir samimiyetlerini gormedim abi kardes olarakda yani. umarim hayirlisi olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Amin
- Diğer konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılHer öğrenci belli bir okul döneminde bazı hocalara karşı bişeyler besler :D benim de olmuştu hiç unutmam sjsjsj ama ben o sıra ufaktım mektup yollayıp tüm duygularımı yazmıştım sjsjsjsjyaa ne rezilmişim sjsjsj buda böyle bir anımdır sjsjsj bişey yapma bence shsjsjs
04 Yorumla- +1 yıl
kötü bir niyetim yok benim. Niyetim Sadece onun yaralarına merhem olmak.. Güzel anıymış shshsjs
- +1 yıl
olacağı varsa zaten olur o zaman :) anımı da öyle yazasım geldi sjsjsjs
- +1 yıl
iyi yaptın sjjs
- +1 yıl
:) hakkında hayırlısı :)
+1 yılKlasik şeyler. Gizemli davran insanları kendine çek biraz da karizman varsa olan olur. Böyle insanlar geçmişte çok büyük acılar yaşamış kişilerdir. Aynısını bende yaşadım, bende kötü şeyler yaşadım deyip beni bu yüzden kendine çekiyor diyenler var. Ben ona yardım etmek istiyorum falan. Saçma bulaşma öyle kişiye. Duvarları çok sağlam olur genelde.
011 Yorumla- +1 yıl
ama ben gercektende cok agir olmasa da biseyler yasadim.. Onu daha yakindan taniyip, yaralarina merhem olmak isterim.. Bu kotu bisey degil ki?
- +1 yıl
Yaralarına merhem olmakmış. Sanane başkasının yarasından. Bu kafayla gidersen kullanılır sonra gene ortada kalırsın. Öyle insanlar bağlanmaz kimseye gelen geçen kişiler umurlarında olmaz.
- +1 yıl
neden neden ama? ben kotu biri degilim ona zarar vermedigim surece bana zarar vermeyecegini dusunuyorum?
- +1 yıl
Öyle düşünmez insanlar. Hele de erkekler. Zarar vermene gerek yok. Adam geçmişinde çok kötü şeyler yaşamıştır ve bu kesinlikle aşka dayanan bir ucu vardır. Yani içinde asla unutamayacağı birisi var. Biraz zaman geçsin ve uzak kalsan bu hevesin geçer.
- +1 yıl
hayir ondan uzak durnak istemiyorum. Onun hayatina dahil olmak istiyorum. Ne olursa olsun bunu hayatta oldugum surece deniycem. Sonucuna da katlanmaya raziyim. Denemekten zarar gelmez. Ucunda ölüm yok ya bunun.
- +1 yıl
Keşke ölsem dediğin günler seni bekliyor o zaman. Devam et.
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Tumblr kafasındaki kızdan başka bir şey beklenmesi saçma zaten.
- +1 yıl
sen bu tür insanlarin ne oldugunu da nereden biliyosun? sorun degilse ozelden konusabilir miyiz?
- +1 yıl
Kaç senedir Türkiye de yaşıyorum. İnsanları tanımazsam saçma olur zaten.
- +1 yıl
peki
Şimdi bence şöyle, bence adam öğretmenliği sevmiyo, gerçek hayatında yaşadığı sorunlar var belki, belki bir suç işlediği için böyle içine kapanık, belki kötü biri, sebep çok.
Şu var ama, bu okulda duyulursa, o adam sana tacizden sürgün edilecek, sen de herkese rezil olacaksın.
Yapma, yaşıtlarını sev.05 Yorumla- +1 yıl
onun köyü kötü biri olduğumu düşünmüyorum. Ama zamanında kötü işlere bulaşıp pişmanlıktan dolayı böyle olabileceğini düşünüyorum. Ben ona yardımcı olmak yaralarina merhem olmak istiyorum sadece, hepsi bu. Haksızlığa gelemeyen biri nasıl kotu olabilir ki?
- +1 yıl
hayır o öyle biri değil sadece kötü insanlara kötülük yapan biri bence :) ben şeye raziyim :)
- +1 yıl
olmam :)
+1 yılSoğuk adam belli ki, insanlarla arasına mesefe koymuş. Benim de dikkatimi hep öyle tipler çeker. Onları hayata bağlamak gerek :-)
11 Yorumla- +1 yıl
bencede :))
Öğretmen adayı olarak söylüyorum bunu öğretmenlerin en önemli sorunlarından biridir aşk meşk işleri. Sana farklı yönde ilgisi olan biri varsa anlayıp araya mesafe koymak zorundasın. Bir yandan da diğer öğrencilerden farklı davranmayacaksın. Zor.
Öğretmene aşık olma durumunu birçok öğrenci yaşamıştır. Bu gelip geçici bir durum. Öğretmeni zora sokacak davranışlardan sakın. Bırak ilgilenmeyi falan o sizleri çocuğu veya kardeşi gibi görüyor. Bunu aklından çıkarma01 Yorumla- +1 yıl
ben sadece onunla daha yakindan ilgilenip ona yardimci olmak istiyorum.. Onu zora sokmam oyle bir kisiligim de niyetim de yok benim. Sıkıntısı var belli, yaralarina merhem olmak isterim..
+1 yılokulda özel hayatının bilinmesini istemiyordur beki. heves olabilir sadece bu yüzden fazla kurcalamaya gerek yok.
14 Yorumla- +1 yıl
yardim etcem ona
- +1 yıl
ne için yardım edeceksin senden böyle bir istekte bulundu mu ki
- +1 yıl
insanlik yapicam kimsenin yapamadigi seyi istemesine gerek yok :)
- +1 yıl
belkii de istediği budur kimse özelini bilmesin istiyordur
- Diğer konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılE. L. James romanları okuma etkisinde kalmış gibisin
16 Yorumla- +1 yıl
Oyle bir roman okumadim, ama hocamin kisiliginde bir karakter varsa kitapta okumak isterim tabi o ayro
- +1 yıl
aman aman okuma iyi gelmez
- +1 yıl
okuycamkii
- +1 yıl
f*ck yeah diyorum ozaman :D
- +1 yıl
anladim bende cinsellik yok sadece ona yardimci olmak geliyo icimden
- +1 yıl
olacak
+1 yılİnsanlardan uzak durmasını gerektiren bir sebebi var ya da kişiliği böyle, uzak dur bence
14 Yorumla- +1 yıl
bu ise bir kere girdim birakmayi dusunmuyorum
- +1 yıl
Gelişmeleri yaz o zaman merak ettim
- +1 yıl
tamam unutmazsam yazarim :D
- +1 yıl
Tamam 😂
+1 yılOgretmen ogrenci iliskisi kesinlikle etik bulmadigim bir olay.. ogretmenin dogru olani yapiyor ogrencilerle cok fazla iletisim kurmak sorunlara yol acabiliyor. Burda sorun sende. Kendine ceki duzen vermelisin o senin hocan sen de onun ogrencisisin eger gercekten bahsettigin karakterde bir hocaysa zaten acilirsan da kesin bir dille reddecektir ve buyuk ihtimalle sinirlerini de bozacaksin daha fazla uzamadan cikar aklindan o dusunceleri derim ben.
05 Yorumla- +1 yıl
ben ona asik değilim Şu an sadece onun yaralarina merhem olmak istiyorum
- +1 yıl
Bu senin ustune vazife mi peki sence? Adamin basina bir bela da sen acmis olacaksin emin ol.
- +1 yıl
üstüme vazife değil ama onu kötü görmeye dayanamıyorum, canım yanıyor
- +1 yıl
Bence psikolojik destek falan al
- +1 yıl
alıyorum terapi görüyorum ve terapistimde olayı anlatıyorum eğer kendini iyi hissedeceksen ona yardım et diyo
+1 yılBence hiç karışma adama. Bu dünyada sessiz sakin durandan korkacaksın. Bu hocadan sana yar olmaz. İleride ben bir çocukluk yapmışım dememen için hoca ile muhatap olma. Sorunu sor dersini dinle hayatına devam et.
00 YorumlaDiğer konusunda 484 cevap paylaştı. Hani sessizduruyor oolabilir ama dışardaki yasantini bilmeden nasıl hareket edebilirsin ki belki adam dindar biri 😊😊 ondan dolayı pek şey😊 degildir dikkat et derim sonra disiplinlik olma...
06 Yorumla- +1 yıl
alevi o adam ayrıca belki de yanlış anlaşılmak istemiyo da olabilir. Tabi oda doğru ama bir insan 1 kisi ile demi samimi olmaz şaşırdım
- +1 yıl
değil
- +1 yıl
öyle yapcam zaten :))
bence başka şeylerle ilgilen ve ona yönel. anladığım kadarıyla o kariyeriyle mesafeli şekilde ilerlemek istiyor. hayal kırıklığı yaşamanı istemem. sonuçları farklı olabilir.
08 Yorumla- +1 yıl
ben her şeye raziyim olsun varsın ben yardım edicem ona. Yaralarına merhem olucam.
- +1 yıl
kimsenin merhemine ihtiyacım yok benim. Yeterki o mutlu olsun herşey onun için.
- +1 yıl
Inşallah sağol her sey için ☺
- +1 yıl
hayır onun mutluluğu üzgünüm ☺
+1 yılokul için de değil de dışarıda konuşmaya çalışsan daha iyi olur.. sonuçta öğretmen öğrenci ilişkisi okul içinde belli bir düzeyde olmak zorunda.. ikiniz de sıkıntıya düşersiniz.. belki de yanlış anlaşılır diye pek yanında durmuyordur.
06 Yorumla- +1 yıl
aslinda hakli olabilirsin acaba cikista onu takip etsem oyle mi konussan
- +1 yıl
Bence öyle yapmalısın. daha iyi olur.. ilk başlarda açmak zor olur böyle tipleri ama sen ona yakınlaştıkça açılacaktır diye düşünüyorum
- +1 yıl
bende oyle dusunuyorum :)
- +1 yıl
Ha ayrıca, duygularından emin olmadan sen sen ol yakınlaşma. yoksa ileride sıkıntı olur senin için. sonuçta aynı yerde yüz yüze bakacaksınız. Onu gördüğünde kaçacak yer aramanı istemem :)
- +1 yıl
tamam canim ☺
- +1 yıl
peki :)
Diğer konusunda 385 cevap paylaştı. Yanlış anlama veya kızma seni aşağılamak için söylemiyorum asla. Ama anlattıkların hepimizin hayatımızın bazı dönemlerinde yaşadığımız çocuksu heveslerden ibaret. Zamanla geçecektir.
01 Yorumla- +1 yıl
yok yanlis anlamadim bende oyle dusunuyorum
- Diğer konusunda 795 cevap paylaştı.
+1 yılbu durum sıkıntılı hoca sana ilgi duysa aşık olsan iki gün sonrada ayrılınca inadına gidip beni taciz etti diye sikaye etsen hocanın başı ağrr öğretmen öğrenciye sarkıyor derler o yüzden kolay kolay hiçbir hoca ilgili davranmaz
03 Yorumla- +1 yıl
benim öyle bir kişiliğim yok. Hocaya aşık da değilim ayrıca ben sadece ona yardımcı olmak, yaralarına merhem olmak istiyorum. Hepsi bu. Herşeyi göze alarak yapicam bunu.
- +1 yıl
size göre konuşmadım elbette ama yaşanmıs şeyler bunlar ama hoca tarafından bakılırsa senin kişiliğini nerden bilicek oda böyle düşünerek ya olursa diye düşünüyor olabilir
- +1 yıl
bilemem ama ben şansımı deniycem olmazsa üstelemiycem zaten :)
- Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖğretmenlere olan aşklar bana geçici geliyor, gençliğin verdiği bir şey.
10 Yorumla Aslında herkesten uzak durmak istiyor kimseyle işinin dışında muhatap olmak istemiyor adam bunalmış bence herkesten
125 Yorumla- +1 yıl
kim bilir neler yasadi hayatinda.. Bende cok zor donemler gecirdim belki ondandir ona tutunup hayata birlikte tutunmak istiyor olmam.. Yaralarina merhem olmayi cok isterim..
- +1 yıl
ben eminim ki o benim yasadiklarimi bilse benimle muhattap olur konusur yani. Ama nereden bilsin ki? Evet benim isim baya zor peki senin abin neden oyle? odami biseyler yasadi?
- +1 yıl
uzub hikaye
- +1 yıl
sagol gerek yok. Ben bu zamana kadar icimde tuttum bu zamandan sonrada icimde tutmaya devam ederim. Ama o hoca ile yakin olursak zaten bir ona anlatirim o kadar.
- +1 yıl
ben bir sekilde halledicem ☺ sagol gercekten gerek yok
- +1 yıl
olur ama anlatamam kusura bakma
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
ozele gelsene
- +1 yıl
takip ettin atarsin
- +1 yıl
bende atamiyorum xper dusuk ikimizinde ondandir
- +1 yıl
twitter var
- +1 yıl
face
- +1 yıl
tamam.
+1 yılÇalışkan ol gözde ol olur benim okulda da vardı üni de numaramı bile bulmuştu ama bu niyetle değildi tabi bizimki harbi hoca öğrenci işiydi
06 Yorumla- +1 yıl
hmm anladım ben çalışkan biriyim zaten
- +1 yıl
Lisede misin
- +1 yıl
yok uni
- +1 yıl
ya bazıları öyle inan öğrenciyle fazla iç içe olmak istemez çünkü çok olay oldu ihraç yiyen adi te. cavüzcüye çıkanlar falan belki ondan mesafeli kalmak istiyordur
- +1 yıl
dogrudur
- +1 yıl
zamana bırak bakalım
- Diğer konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılderslerine çalış iyi notların olsun. sınava iyi hazırlan güzel bir geleceğin olsun. önce kendi dertlerine derman ol.
02 Yorumla- +1 yıl
derslerim gayet iyi beni merak etme
- +1 yıl
ben niye merak edeyim seni. görüş paylaşmaya davet eden sensin.
+1 yılcanım hocalara duyulan ilgi her kızda olur çok normal benim de zamanda vardı geçecek zamanla kendi yaştlarnda birini sevince
02 Yorumla- +1 yıl
olabilir
- +1 yıl
büyük ihtimalle
+1 yılSen kaç yaşındasın ve o kaç yaşında bana göre gecici bir heves olabilir hepimiz dönem dönem hocalarımızdan etkilendik
03 Yorumla- +1 yıl
evet olabilir 20 ben oda 27
- +1 yıl
Uygun yaşlarınız belkide oda senden etkilenmiştir kafanı karıştırmak istemem senden kaçması o yüzdendir öğrenci öğretmen ilişkisini doğru bulmuyodur
- +1 yıl
tek benden kacmiyor ki
+1 yılyakınlaşmaya çalış eminim ilginç bir macera olur :)
11 Yorumla- +1 yıl
bencede ☺
+1 yılKarma eğitimin zararları.. akıl hep başka yerlerde..
22 Yorumla- +1 yıl
Diğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. Boşver öğrenci hoca ilişkisini değiştirmeye çalışma. Belki adam evlidir ailesi vardır. Duygularına hakim olmalısın
05 Yorumla- +1 yıl
evli degil
- +1 yıl
benim kotu bir niyetim yok. niyetim sadece yaralarina merhem olmak
- +1 yıl
olsun, ben herşeyi göze alarak yardım edicem ona ☺
- Diğer konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılAranizda ogrenci ogretmen iliskisi olur en fazla. Sen samimi olsan bile hocanin izin vericegini sanmam
01 Yorumla- +1 yıl
😔😔😔
Ben bir an önce bu fikirden kurtulmaya çalış yok çok üzülürsün :(
01 Yorumla- +1 yıl
olsun
+1 yılOooo bu konular benı asar 😂😂 Uzak dur uzak ondan sana yar olmaz be
01 Yorumla- +1 yıl
bence cok guzel olur
+1 yıl:) BOŞVER BENCE öğretmenin senin ilgini çekmiş sadece boş iş derim sadece sen en iyisi yakışıklı cocuklara ilgi duymaya başla [kedi yaşıtın ] :)
01 Yorumla- +1 yıl
yok almiyim
+1 yılGeçici heves boş ver, daha küçüksün şimdi denizi görüyorsun, büyüyünce okyanuslara açılırsın
10 Yorumla- Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayatı içine dönük yaşayan ve hayatına dışardan pek çok şeyi kolay kabul etmeyen biri olsa gerek
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir
Diğer konusunda 598 cevap paylaştı. Peki herkesten mi bu şekilde kaçıyor ve yaş farkını ne
05 Yorumla- +1 yıl
evet herkese karşı soğuk ve mesafeli bizimle ders disinda iletişime geçmez ha bide iyi olmadığımız zaman iletişim kurar yardım eder bize o kadar. Ayrıca hocalara karşı da öyle hocalar ile toplanti dışında konuşmaz meraba meraba der geçer 20 yaşındayım o da 27 yaşında
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
tamam at mesaj
Hocalardan hoşlanmayı bırakın
Bırakın ki onlar da hayatlarına baksınlar...02 Yorumla- +1 yıl
zarar vermek gibi bir durumum yok benim. Niyetim sadece onun yaralarina merhem olmak.
Belki hevesdir ama ilerde daha cok takinti haline gelebilir dikkat et
01 Yorumla- +1 yıl
tamam
- Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBizim zamanimizda böyle şeyler yoktu dayak vardi siz de dayagi yerseniz akliniz basiniza gelir 😁
02 Yorumla- +1 yıl
kendi yasadiklarim aklima gelince onu kendime yakin hissetmeye basladim bunun nesi yanlis
- +1 yıl
Bunlar hep disiplinsizlik işte başka sebebi yok.
keski böyle biri banada çıksa çok guzel ya 😅 seninle konusmicak sen acicaksin onu falan
00 Yorumla
+1 yılSen yaşlarda olabiliyor, ilerde azalır merak etme gelip geçici bir şey bu
00 YorumlaDiğer konusunda 930 cevap paylaştı. Sacma geliyor bana hocaya asik olmak. Tamam dikkat cekmis olabilirsin ama skntı yani unutulur gider zamanla.
00 YorumlaHiç bir sey yapma sonuçta o senin öğretmenin. Belli adam öğrencilerden bıkmış..
01 Yorumla- +1 yıl
bilemem
+1 yılinsan kalmadı öğretmenlere asik oluyonuz ya ayp ayp
00 YorumlaGizemli olduğu için ilgini çekmiş büyütecek bir durum değil 1 aya geçer
12 Yorumla- +1 yıl
1 yildir boyle ama?
- +1 yıl
Benimde hoca olasım geldi
benim gibi insanlara güvensiz kimseyi istemiyor yaninda. Kimseyi değer vermeye layık bulmuyor
02 Yorumla- +1 yıl
olabilir. Ama ona yakınlaşma ihtimalim hiç mi yok?
dikkatli ol altından tehlikeli seyler cıkabilir
12 Yorumla- +1 yıl
önemli olan o benim için ama uyarı icin sağol ☺
+1 yılO hocaya mı hediye alıcaktın sen ya senden büyük bence hic bulaşma
00 Yorumla
+1 yılbir anlık hevesle düşünme bence bunları hayatında güzel şeyler yapmaya bak boş ve geçici olan duygulardan kaçın mümkün oldukça
10 Yorumla
+1 yılçok zor bir durum. Böyle vakalar çok inan kendini üzersin bu takıntı haline gelir.
03 Yorumla- +1 yıl
umurumda bile degil
- +1 yıl
Kolay gelsin.
- +1 yıl
sağ ol
adamın başına iş açacan
13 Yorumla- +1 yıl
benim kesinlikle öyle bir niyetim yok, niyetim onun yaralarına merhem olmak. Onun yanında olmak.. Hepsi bu
- +1 yıl
😕😔😔😔
ilgi duymaya başladım yazısını gördüğüm an okumayı bıraktım
00 Yorumla
+1 yılilgi duyman bnce normal ya ama eğer çözebilirsen mutlu olursun
03 Yorumla- +1 yıl
evet
- +1 yıl
bn normal buluyorm ya bnce sen özelden yaz yoksa tepki büyük olcak bn sana ne olacagını anlatırım
- +1 yıl
xperixperim az benim takip et beni bende ediyim mesaj at
+1 yılBeni niye davet ettim bu kadar yazıyı kim okucak burası kitap evi mi ağzımı bozdurma Tumblr kızı
12 Yorumla- +1 yıl
peki.
- +1 yıl
Ne kadar mazlumsun tam bir tumblr kızısın
+1 yılhocasına aşık olan günümüz kızı gidip odasında verdi diye gazetelere çık sende tam olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem