Bizim okulda bir hoca var çok sert görünümlü, çok sessiz kimseyle muhattap olmayan, samimiyet kurmayan gizemli biri?

Ve ben ona karşı ilgi duymaya başladım. Onun hakkında tek bildiğim adı soyadı ne öğretmeni olduğu yaşı ve evli olmaması. Yani pek bildiğim bişey yok onun hakkında. Mesela aramızda yani öğrencileri ile 1 kere bile nasılsınız iyimisiniz diye muhabbeti yok. Böyle bir kişiliği olması dikkatimi çekti. Diğer hocalar gibi değil o çok çok farklı kişiliği olan birisi.. Ona karşı hissettiklerimi çözemiyorum ama onunla yakınlık kurup, onu daha yakından tanımak istiyorum. Her anımı onunla yaşamak istiyorum.. Hep onu düşünüyorum. Dersi uzatması için bazı konuları anlamadığımı söylüyorum. Ancak öyle konuşuyoruz. Belki bu duygularım geçicidir hevestir bilmiyorum ama bildiğim tek şey şu onunla daha yakından ilgilenmek istediğim.. bir ara ona nasılsınız hocam falan dedim iyiyim dedi gitti yanımdan. İşim var falan diyo her seferinde ders ile ilgili sormadığım sorulardan kaçıyor? Baya zor olucak onu çözmek.. Fikriniz varmı? Sizce ne yapmalıyım?
Bizim okulda bir hoca var çok sert görünümlü, çok sessiz kimseyle muhattap olmayan, samimiyet kurmayan gizemli biri?