Kız arkadaşımla tartıştık ama ben haklıydım. Acil yardım ortada kaldım

Kız arkadaşımla tartıştık ama ben haklıydım yine her zamanki gibi. Suçlu durumuna düştüm trip yiyen yine ben oldum halbuki konuştuğumuzdan belli 1 defa trip atmıştırım atmamıştırım kız dediğin tripli olur biliyorum. 4 gün önce tartıştık kalbimi bu sefer fena kırdı demediği laf kalmadı çok zoruma gitti eskidende böyle olurdu ama ben dayanamazdım mesaj atardım bu yüzden şımardı galiba fırsat buldukca sevgimden bahsederdim çk sevildiğini bilirdi bu yüzden beni hep kenara attı koyduğum yasakları ciynedi cünkü ne yapsa seviyordum affediyordum. 4 gün önce tartıştığımızda bu sefer harbi gurur yaptım çok zoruma gitti ne aradım ne mesaj attım bugün kendi mesaj attı nasılsın diye ben halen sinirliyim kendisine tripli konuştum bu hayatımda başka birinin olduğunu düşündü ama hayatım onun üstüne kuruluydu başka kimse yoktu. Neyse konuştuk filan bu yine triplendi bende umursamadım hayatında biri var seni güldüren iyi yapan dedi bende herşeyi biliyorsun maşallahın var dedim halbuki kimse yok diyorum yok diye inanmıyor arkadaş kafayı yiyecem. 5 saattir konuşmuyoruz yine durduk yere mesaj attı iyi geceler diye iyi geceler dedim tekrar yarım saat önce yazdı siliyorum herşeyi mesaj attığım için özür dilerim mutluluklar kendine iyi bak diyor sizde ne diyor bu ne yapmalıyım. Seviyorum ama öyle hemen 1mesajda kendini affettiremez kalbimi çok kırdı
Kız arkadaşımla tartıştık ama ben haklıydım. Acil yardım ortada kaldım