Dün akşam aracımın plakası bantla kaplı diye ceza yazdı polis. İtiraz etmeli miyim?

İyi geceler arkadaşlar, dün akşam eve dönerken her zamanki yerde olan uygulamaya girdim gene, daha önce en az 6-7 kez çevrildim fakat plaka sözkonusu olmamıştı hiç. Dün gece memur beyler durdurdu ve aracımdan inmemi istediler sonra kendileri aracın her tarafını aradı, ne var ne yok baktılar, iş dosyalarım vardı hepsine göz attılar, bagajı açıp stepneye kadar incelediler. Aracımın herhangi bir dikkat çekici unsuru yok. Akdeniz İli plakalı bir araç, siyah cam filmi yok, herhangi bir rahatsız edici bir şeyler takılı değil. Kimliğimi ehliyetimi aldılar incelemeye. Polis bu plaka okunmuyor, HGS bunu okumaz dedi, bende kaç kez şehir dışına gittiğimi bir sorun yaşamadığımı söyledim, sonra lafı kıvırdı bu plaka uygun değil dedi. Plaka orijinal cemiyet mühürlü bir plaka, boyanın üstüne bant çekili sadece kalınlaştırılmış plaka. Dün gece hemen avukatımla görüştüm, orijinal olduğu için itiraz edebileceğimi söyledi.. (Plakam Pleksi, APP plaka vs değildir) Bu konuda sıkıntı yaşayan oldu mu hiç? İtirazım sonuç verebilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme: Plakanın okunmaması gibi bir ihtimal mümkün değil, Miyop, Astigmat olanlar bile görür rahatlıklıkla. Görünüm açısından hiçbir problem yok, yanıltıcı har veya rakam da yok.
Dün akşam aracımın plakası bantla kaplı diye ceza yazdı polis. İtiraz etmeli miyim?