Erkek yavru köpeğim için isim önerisi yardım lütfen zorunlu (A) harfi ile başlayan?

Arkadaşlar merhaba doğumunu beklediğimiz NIGHTMARE X APPLE BLACK eşleşmesin den doğan minik şampiyonlar bu gün 20 günlük oldular minik şampiyon dememin sebebi baba 7 kez avrupa ve dünya şampiyonu olmuş bir Cane Corso italiano cinsi köpek anne' de aynı ırk ve oda 3 kez şampiyonluğu kucaklamış bir dişi Scr ye yani soy kütüğüne yazılmak üzere zorunlu (A) harfi ile başlayan şık ve güzel isim önerilerinizi bekliyorum anlamlarıyla beraber yazarsanız sevinirim anne ve babanın resimlerini de paylaşıyorum teşekkürler 😊 soruyu bu arada 1 hafta önce sormuştum ama şık bir isim bulamadım fikir ve yardımlarınızı bekliyorum...
Erkek yavru köpeğim için isim önerisi yardım lütfen zorunlu (A) harfi ile başlayan?

Güncellemeler
+1 yıl
Nazar değmesin diye yavrulara küçük bir resim paylasıyorum 10 yavrudan 3 tanesi ortdaki kızımız erkek kardeşlerinin yanında 😊 Bir maşallahınızı alırız..
http://i.hizliresim.com/8PBjRA.jpg
Güncellemeler
+1 yıl
aaron - dağın gücü
aart- kartal kadar güçlü
abioye- kralın oğlu
ace- en iyisi
adalberto- aristokratik ve ışıltılı
adelmar- asil güç
ademar- asil ve soylu
agni- ateşten

Arkadaslar 3 isim arasın da kaldım hoşuma giden sizin fikriniz ne olur yardım edin lütfen😳
A) Ademar B) Adelmar C) aaron
Ben en cok Ademar' ı beğendim sizin fikriniz?