izler kurtlar vadisini, sonra tut tutabilirsen. kameraya bön bön bakarak foto çekilir birde özlü söz yazar altına. mafya özentisidir genelde ofiste masada atarlı bakışlarla foto çekinir ya da ellerinin arasında tesbih. hele birde oto kiralama ya da galericiyse yandık polat moduna ilk günden geçmiştir zaten.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ancak bu kadar güzel özetlenirdi yemin ediyorum süper özetledin :D İnstagramda çok var bu dediğin tipler
aynen. bende arada sırf gülmek için bakıyorum. kime şekil yapıyorsun, atarlı görünmenin maksadı nedir yani. he o tipleri çekici bulan kızlarda var ama genelde erkek görmemiş kezban oluyorlar. çoluk çocuk onları bir şey zannediyor sonra özeniyorlar başlıyor 12 13 yaşında velet atarlı paylaşım yapmaya
ne bekliyorsunki 5 6 tip insan var ülkede bunların hiyinişinden tut bütün yaşam tarzları aynıdır. belli kalıplarda herkes dışarı çık herkes aynı farklı birşey yok yani :D
kişilik analizcisi adamı buldun tabi :D şaka bir yana tespitlerimle tanınırım bu arada. bunun üzerine okudum yeteneğim bu yönde bakalım ekmeğini yiyebilcezmi :D
Kardeşş kusura bakmada bizde böyle işine geliyosa hatun dediğin erkeğinin dizinin dibinde oturacak ya sevecek ya da şamarı yiyecek dinle bakim erkeğinin sözünü kız!!
Aha sende amerikan filmlerinden fırlamış göbek dekolteli badgirl çıktın hayırdır psiko neyle çiziyosun sen vurursun dikiş ben vururum toprak atarlar güzelimm
Valla ya bak banada. kro derler ben bu sitenin krosuyum genel. kabayimdir tabiri caizse sertiz memleketimiz ortamimiz geregi.. ama bu sokuk barzolar beni cok ayar ediyorlar gucleri kariya kiza yeter bunlarn anca. kadinlarini. kizlarini sokak ortasnda dovmeyi. bilirler
En İyi Cevaplar