- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılBen zaten burçlara inanmıyorum yani aslında ilgileniyorum merak ediyorum araştırıyorum ama eğlencesine tamamen.. yani bir kişi bana yengeçle ilgili yakıştırma yaptı diye alınmıyorum hiç.. ama evet çoğu insan burca göre hareket ediyor maalesef..
Mesela ikizler burcunu bana sen sevdirdin ssdsdk ikizler iyiyse senin sayende ssdf ama yengeç burçlarının aşırı duygusal olduğu doğrudur evet.. bu konuda herkese hak veriyorum.. çünkü iyi niyetliyiz
26 Yorumla
u İkizler+1 yıl😄😄Barış sen yengeç burcunun anıtı olmalisin jsjsjs inşallah doğru güzel bir sey soyledim 😄
u +1 yıl@inciitanesiii Doğru söyledin ablam teşekkür ederim bugün hiç iltifat almamıştım asdfjasdj :D :D 🙏
u İkizler+1 yıl😄😄iyi bari
u +1 yılİyi iyi :D :D bu arada yazmıştım
u İkizler+1 yılHemi.. bu mesaj işini halledelim
u +1 yılOlur ablam
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılYok ya hiç sevmiyorum boğalar tembel uykucu yemek düşkünü seks düşkünü hep böyle söylüyor astrologlar yani sanki biz vasıfsız bir halta yaramayan elamanlariz gibi şeyler. Ama kendim olsun başka boğa burçları olsun hiç alakası yok hırs azim güçlü kişilik disiplinli zeki yönetici falan bunlar hiç öyle söylenmiyor
01 Yorumla
Aslan+1 yılİkizlere de çok önyargı var evet saçma sapan burcum yok desen daha iyi en azından insan olarak bakarlar
Detaycı diyorlar detaya hiç takılmadım temizliğe önem veririm derli topluyum hastalık derecesinde titiz diyorlar o kadar değilim
15 Yorumla
u İkizler+1 yılBaşak dimi
u İkizler+1 yılÇok ip ucu verdin ama😄
- Astroloji & Burçlar konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılBen basagim acaba ne yakıştırma yapiyolar başaklar nasıl olur ki burçlar yalan ya
12 Yorumla
u İkizler+1 yılTitizlik takıntıniz var.. öyle misin?
Başak+1 yılYoo takıntım yok ama temiz olsun isterim tabi kim istemez ki burçlar yalan ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılKinci olduğumu veya libidosunu kontrol edemeyen biri olarak degerlendirildigini goruyorum. Burç seylerine inanmam çünkü bizi olusturan sey burclar diye adlandirilan seyler değil. Ama ordaki seylerle manipule olan insanlar var maalesef. Bir zaman sonra taklite giriyor o kişi. Yazık. İradesine benliğine bir hakaret. Olmadıgı kisi gibi olmaya calisiyor o burclara inananlar. Allah hidayet versin.
11 Yorumla
u İkizler+1 yıl😀kırmadan, dökmeden ne güzel eleştiri oldu amin diyim bari.. ama biliyorsunuz ki burçlar gerçektir.. sadece geleceğe dayalı fiilere inanmak helal değildir
+1 yılyay burcuyum burcum için söylenem özgürlüklerine düşkünlüğü uyuyor bana sıkıntıya gelemiyorum yine dobra ve sıkılgan denir eğlenceli de evet öyleyim ama yine burcum için söylenen flörtöz ve hovarda elinin altında birsürü kişi olur gibi benzetmeleri asla kabul edemem tam aksiyim çünkü o kadar zıttım ki bu söylenene aşırı sadığım yalandan nefret ederim bir kişi olur odağım vs çokluktan hoşlanmam sevmediğim kişilerin ilgisinden hiç hoşlanmam vs vs
20 Yorumla
+1 yılYay burcuyum.. Özgürlüğüme düşkünüm, kısıtlanmasına haksızlığa tahammülüm yoktur.. Eğlenceli bir insanım.. Çok cömerttir.. Cebimde olan paranın son kuruşuna kadar ihtiyacı olan bir insan için harcarım.. Hiç düşünmem.. Bunlar sonuna kadar doğru.. Ama flörtöz sadık değil gibi ithamları kesinlikle kabul etmiyorum.. Çünkü ben sevince tam severim hayatımı ömrümü adarım..
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. Burçlarda insanların inanma isteği oluyor. Barnum etkisi diyorlardı. Eğlence amaçlı konuşanlara bir şey demiyorum ama hiçbir gerçekliği olmadığı defalarca kanıtlanan astroloji olayına körü körüne inanan insanda ağır psikolojik sorunu olan insandır.
Böyle insanlarla fazla muhatap olmuyorum. Hayatlarına baktığımızda da hiçbir işi yolunda gitmeyen, tutarsız, her zaman birilerini suçlama eğiliminde sözler duyuyoruz.10 YorumlaDünyadaki 7 milyar insanın hatta belki de 8 oldu 12 farklı karakterde olma şansı mümkün mü? Neredeyse ortalama her 700 milyon insanın aynı karakterde olması demek bu. Matematiksel olarak mümkün değil.
Benim borcumda balık, ağlak diyorlar, Ben de bakın işinize diyorum 😂10 Yorumla
+1 yılAslan için yapılan tüm yakıştırmalara bayılıyorum djdj
22 Yorumla
u İkizler+1 yılO bile egonu okşuyor ya😄😄
Aslan+1 yılDkdkd
+1 yılOğlak burcuna yapılan başı yakıştırmalar maalesef doğru iyi ve kötü anlamda ama para mevzusu çok abartılıyor
23 Yorumla
u İkizler+1 yılÜzülüyor musun peki? Ben bi ara İkizler olduğumu demezdim jsjsjs çocukluk işte
Oğlak+1 yılHayır umrumda değil bana sevmeyi bilmezsin vs diyorlar halbuki ne kadar çok sevebileceğini görselerdi oturur ağlarlardı 😂🔫 ikizler burcu babamdı biraz dengesiz yanlarımızda da dünyanın en neşeli ve sohbeti en saran insanıydı
u İkizler+1 yılDengesizlik kısmına bir sey diyemicem. Haklısın çünkü 😄😄
+1 yılYengeçşere duygularıyla hareket ettiklerini söylüyorlar evet doğru.
12 Yorumla
u İkizler+1 yılÇok alıngan olduğunuz da doğru mu?
Aslan+1 yılDoğru 🙂 hem de çok
+1 yılBurçlara inanan ve hayatını ona göre belirleyen insanlar için elimde satılık köprü var
11 Yorumla
u İkizler+1 yılSatılık köprü 😄
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyy tam serseri burç diyorlar tabi lan ne sandın diyorum 😂
12 Yorumla
u İkizler+1 yılGokhan Boğa mıydı koç muydu neydi unttum ben
Yay+1 yılYay burcuyum.
İyi bari serseri değilim anladım 😂
Boğa ve koç burçları serseri 😂
Cevremde hic burclardan bahseden bile yok, sadece bu sitede görüyorum bole şeyleri.
14 Yorumla
u İkizler+1 yılİyi oluyor ya eğlenceli oluyor konuşmak.. burcun nedir?
u İkizler+1 yılUygulama kullandığım için daha o özellik burada yok..
+1 yılOburluktan nefret ediyorum ya boğalara :D
12 Yorumla
u İkizler+1 yılYa reis.. oburluğu boş ver.. uyku sorununuz var sizin😄
Boğa+1 yılReis hurafe boğaya takılan şeyler yaa 😂
+1 yılKovaya çok umursamaz diyorlar doru değil. d
11 Yorumla
u İkizler+1 yılKova iyi ya.. kötü bir seyini duymadim.. özgürlüğüne düşkün birisin.. kısıtlanamazsın sen
Çok güzel yakıştırmaları var ben seviyorum jdndjd bence herkeste seviyor 🤭😂
110 Yorumla
u İkizler+1 yılMerak ettim burcunu... uygulamadayim goremiyorum ben burçları
u İkizler+1 yılKadınını bilmiyorum ama erkegini cok iyi bilirim.. sizin şu huyunuzu çok seviyorum... ya çok sakin bir yapıniz var.. dost, eş, arkadaş bu ilişkilerniz cok iyi... Kadını farkli mi blmiyorum ama uykuya da aşırı düşkünsünüz.
İkizler+1 yılÇevremdeki Boğa erkeklerini de kadınlarınıda biliyorum ve çok iyi anlaşıyorum. Onlarda çoğu kişi ile iyi anlaşabiliyor. Burada okuyorum bazı boğa erkekleri illallah ettirmiş ama tanıdıklarım aşırı sahiplenici.. uyku ve yemek biraz yaşama sebebimiz gibi bir şey hxbdjs
u İkizler+1 yılİyisiniz ben severim Boğa burclarini ama erkeğini değil 😄😄
u İkizler+1 yılİnan bak.. sabit duramıyoruz ondan hareket halinde olmaliyiz jdjs şu an bile 40 tane iş var kafamda hepsini önce kafam da halledip uyguluyorum nxjsjd yorucu böyle olmak😄
u İkizler+1 yılSonda kahkaha attim😄yemin olsun... ordan burdan cay bardağımi topluyorum gezerek içmişim hep😄😄😄
O özellikler uydurma değildir. Bazı istisnai durumlar haricinde çoğu tecrübe ile belirlenmiştir. Ben burclara inanırım. Aklı başında ve gözlem yeteneği olan her insan inanır
10 Yorumla
+1 yılAdı üstünde şehir efsanesi bunlar bir insanı tanımadan sevmeden bilemezsiniz o kişinin karakterini ilk önce burcuyla yargılamak yerine onun nasıl biri olduğunu nasıl bir karakteri olduğunu bilmek tanımak gerekir cahil insanlar önyargılı konuşur 💫
12 Yorumla
u İkizler+1 yılElbette.. burçlara çok inanmiyorum.. katkısı var, ama burcuna gore insan yargılamak çok kötü ya.. muhabbeti olur söylersin geçersin ağır elestiren var.. sanki bizim elimizde doğduğumuz günü seçmek
İkizler+1 yılAynen
Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazısı uyuyor bazısı uymuyor ama yine de hoşuma gidiyor benim. Burcum hakkında konuşulması her şekilde yüzümü güldürür.
20 Yorumla
+1 yılYükseleni kova olan boğa ya ne yakıştırıyorlar acaba 🤔
20 Yorumla
+1 yılYay burcuyum gayet yansıtırım burcumu yükselenimde aslan onuda yansıttıgım söylenir ben inanıyorum ya şu burç olaylarına :D
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDuygusalım ama her an ağlamıyorum. Bizim için manipülatör diyorlar. Şaşırıyorum. Yükselen de etkilidir diyorum.
10 Yorumla
+1 yılCiddiye almıyorum. Burçlara inanan biri değilim çünkü. Burçlar konusunda iyi ya da kötü yönde yapılan hiçbir eleştiriye kulak vermem.
10 Yorumla
+1 yılBurçlar gerçekleri yansıtmazlar fısıltı gibi o bunu diyor şu bunu söylüyor ama gerçek değil inanmıyorum.
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılTeraziye dengesiz diyenlere kafa göz dalmak istiyorum ya
10 Yorumla Genelde doğru tespitlerde bulunuyorlar ama ya 😃
10 YorumlaBazılarını kendime yakıştırıyorum evet ama bazıları bana uymuyor gibi
10 Yorumla
+1 yılFlörtöz derler kaşar derler teraziye derler de derler ipimde değil djjd
10 YorumlaBurçlara takıntılı olanlar için söylüyorum canım bence
10 YorumlaBence inanı etkiliyor ister istemez o kişi de öyle olduğunu sanıyor
10 Yorumla
+1 yılOğlak kinci deniyor ve evet katılıyorum maalesef... öyleyim
10 Yorumla
+1 yılBurçlar doğrudur insanlara etkisi apaçık ortada zaten
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKova için ne diyorlarsa haklılık payı vardır, biraz zor bir burç.
10 Yorumla
u +1 yılHepsi yakışıyor.
https://www.instagram.com/reel/CyjWeeXtSC3/?igshid=N2ViNmM2MDRjNw==10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimkine boyu kısa olur demişler ama ben 1.90 ım onun dışında burcumla tamamiyle uyuşuyorum
(Boğa burcuyum)10 Yorumla
+1 yılTerazi için ne deniliyorsa doğrudur kefilim
29 Yorumla
u İkizler+1 yılRuh burcumsun sen😄 benziyoruz... dengesiz miyiz biz niye kabul ettin jsjs
Terazi+1 yılEn yakın dostum ikizler 😂
u İkizler+1 yıl🤝😄
Terazi+1 yılİkizleri severim ben ağlak olurlar ama olsun 😂😂
u İkizler+1 yılÇocukken evet.. simdi degil ya istesem de ağlayamiyorum😄
Terazi+1 yılAğlarsın ağlar ajsjs
u İkizler+1 yılInsanim tabi ama her halta aglamam😄
Terazi+1 yılHer halta da ağlama bi zahmet 😃
u İkizler+1 yılHmm, ok😄
Gizli Üye(18-24)+1 yılTeraziyim dengesiz diyolar çokta şeyime diyorum geçiyorum
26 Yorumla
u İkizler+1 yılBize de diyorlar 😄diyenler hep benim on katım dengesiz birileri ama ben hic yüzlerine vurmuyorum tabi.
Cevap sahibi+1 yılİkizler misin terazi mi
u İkizler+1 yılİkizlerim ben
Cevap sahibi+1 yılİkizlerin hepsini bipolar olduğunu düşünüyorum ben😂😂 şaka şaka diyolar bu onları hiç alakadar etmez ikizlerle terazi zaten çok benzer
u İkizler+1 yılBen bu bipolari arastirdim. cidden bipolar rahatsızlıği baya ciddi rahatsızlık.. sadece bizde ani çıkarlarımız oluyor onu kontrol edebiliyorum ben.. edemeyen manyak oluyor😄😄
Cevap sahibi+1 yılEvet evet kaç defa bende okudum çok hastalık araştırma Okb oldum sonra ben😂😂 bipolar değilim ama yeni hastalığın kilidini açtım
+1 yılİkizlerim 😬 kimse sevmiyo ama umrumda degil
11 Yorumla
u İkizler+1 yılKız, ikizleri bir tek İkizler seviyor ya🙄
+1 yılBurçlara inanmıyorum 😂
12 Yorumla
u İkizler+1 yılInamiyorum diyor ama gunde 10 tane burc sorusu atiyor jsjss
Oğlak+1 yılBurçlara inanma ama burçsuz da kalma demişler 😂
Astroloji & Burçlar konusunda 429 cevap paylaştı. Burnuma yapılan yakıştırma beni ilgilendirmiyor
15 Yorumla
u İkizler+1 yılSeni kim üzdü söyle
u İkizler+1 yılBir kac gundur görüşlerin atarlı giderli😒
u İkizler+1 yılOy oy fenomen olmusun tebrik ederim
+1 yılAslan gibiyim ve mutluyum.
14 Yorumla
u İkizler+1 yılÇok kendini sever, övermişsin.. ben, ben demeyi severmişsin. Öylemi?
Terazi+1 yılBana fırsat vermeyen hayranlarım sağolsun 😎
u İkizler+1 yılİki yastıkla yatarmiş falan birine kendi digerine asaleti yatarmis 😄
Terazi+1 yılBir iki küçük ip ucu bunlar 😅
+1 yılİnci tanesi ben burçlara hiç inanmıyorum 🙂
18 Yorumla
u İkizler+1 yılTm senin burcun ne.. sana n ne diyolar bakalim😄
u İkizler+1 yılAaa, bi dk. Bana dayı demedi jsjsjs
Akrep+1 yılBundan sonra böyle incitanesii.
🤣burcum Akrep sözde.
u İkizler+1 yılAy kindar jsjsjs var mı kindarlıj
u İkizler+1 yılKindarlık
Akrep+1 yılYok ya zere kin yok içimde yeminle.
u İkizler+1 yılİşte bunlar hep dedikodu😄
Akrep+1 yılDiyorum ya yalan dolan hepicii
Astroloji & Burçlar konusunda 739 cevap paylaştı. Duygusallık çok doğru.
14 Yorumla
u İkizler+1 yılSemih, burcun neydi
u İkizler+1 yılUygulamadayim ya ben burclari goremiyorum.. başak burçları titizlik hariç.. siz disiplinlisiniz ya.. sizin o tarafiniz da çok iyi
Burç denen o saçmalıklara inanmıyorum neyseki :D
14 Yorumla
u İkizler+1 yılİyi ki😄
u İkizler+1 yılInanma. tabi.. hayatının merkezine koyanlar var cok üzücü
Bazılarını taşıyorum evet akrep burcum
20 YorumlaHaklı aynen öyleyim diyorum 😂
20 Yorumla
+1 yılUmuuuruuuummda bile degil gzkwgxkgaksgwksh
10 YorumlaKoç çok inatçıymış hiç alkası yok
11 Yorumla
Koç+1 yılöyle valla hiç hemde
+1 yılAyıp olmasın diye lan sektir diyom
11 Yorumla
Balık+1 yılDiyemiyom
Çoğu uymuyor. Ama inatçı olduğum doğru
10 YorumlaBazen tutuyor ama mantıklı olduğu anlamına gelmez
10 Yorumla
+1 yılYanlış çünkü. Burçlara inanmam
10 YorumlaKıskanılmak güzel şey..
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 937 cevap paylaştı. Sallamıyorum. Çekemeyen anten taksın 😂
10 Yorumla
+1 yılIkizler burcuyum, sizce nasil biriyim?
11 Yorumla
u İkizler+1 yılBu dünyayı bizler güzelleştiriyoruz.. bir kere ülkemizin espri ve neşe kaynağını bizler karşıliyoruz
Gizli Üye(25-29)+1 yılEgoist değilim aslan olarak.
20 Yorumla
+1 yılAslan egolu hiç akakasi yok mesela
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkizler burç boşa yaşamayın siz
11 Yorumla
u İkizler+1 yılÜzüldüm şimdi... ama 2 sn falan😄 burçlar biraz eğlencesine ya... çok ciddi alıp kalp kırmamak lazim boş ver
+1 yılYay eğlenceli gamsız diyorlar ama tam tersiyim
21 Yorumla
Balık+1 yılGezmeyi severler
+1 yılÕzgurlukcu ve deli
21 Yorumla
Oğlak+1 yılAynn benim
Normal eleştirel düşünme
10 YorumlaUmrumda değil
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?