baş ağrısı karın ağrısı mide bulantısı kalp çarpıntısı fenalık hissi bayilacakmis gibi olma takıntılar depresyon vb. sorunlar için giden var mı zaten genelde doktora gidiyorsunuz test sonucu senin birşeyin yok pskolojik diyolar. ben daha gidemedim. Benim gibi yaşayan varmı?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılben gittim halsizlik tansiyon devamli dusuk uykusuzluk nefes alamama aglama gbi atak tarzi bisi bayilcak gbi olma ama bayilamama :))) kalpten gttim ritim bozuklugu cikti zaten astimda var tum. belirtiler birbirine benzio zaten en son solugu pskiyatride aldim bide dayimi kaybetmistim ben ondanda moral bozuklugu uykusuzluk falan oldu.. simdi iste zestat ve citoles verdi ama zestat uyku yapio ama mide bulantisida yapio onu kescem sanirim.. bence git bir seninki panik atak tarzinada venzio bnde bnmkini panik atak saniydum ama degil dedi moral bozuklugu seninki dedi allahtan degilmis
011 Yorumla
Soran+1 yıldediklerinin hemen hemen hepsi var bende. ya ansiktiye bozuklugu ya da panik bozukluk var. zaten bende artık pazartesi günü gidicem pskiyatriye bakalım ne dicek. bide ilaclarini ilk ictiginde kusma ya da başka belirtiler yaptımı ve devlettemi gittin pskiyatriye
- +1 yıl
devlete gttim canim. bitanesi gece mide bulantisiyla uyandryo ama cok guzel uyutuyo ama. mide bulandrani birakcam.. panik bozukljk falan dusunme belkide basit bir moral bozuklugu okadar birbirine benzioki belirtiler ilac verrsede kullan ven bebek dusunuydum. bole olunca erteledik Şu an cunku haplari kullanirken olmasi sakincali
Soran+1 yılhangi şehirde gittiniz? artık uyku bozukluğumda var uykum varken uyuyamıyorum ins ya ilaclar fazla etki yapmazsa cok rahat kullanirim okul var diye endiseliyim iste ne güzel sevindim adınıza 😊ins kisa sürede iyilesir bebek sahibi olursunuz
- +1 yıl
insallah canim. samsunluyum ben samsunda gittim :) sende iyilesrsin insallah omur billah bunlari iccek degilis icices bikac ay sonra iyilesces birakcas :) sonra yine kotulesrsek yine gderis falan.. isin garip tarafi bizden daha beterleri var bide onu dusun ben onlari dusunup iyi olmaya calisiyorum valla rabbim hepimize saglik sifa versin.. zaten sana bisi diyeymmi uykunu bir guzel uyu hepsi gecicek bunlarin cogunu destekleyen uyku bozjklugu
Soran+1 yılbelki ayni sehirdeyizdir diye sordum ama degilmisiz 😊bilmiyorum ilaçtan da korkuyorum iste ama artık kararlıyım yeterki iyileseyim yoksa yaşayan ölü gibiyim amin ya allah kimseyi sağlıkla sınamasın
- +1 yıl
sana bisi diyeyimmi yasim 32 ama hap yutamiyorum dusun bu ilaclarin bile bitanesi damla bir bardak suya 5 damla damlatyrum dgeride agzda eriyen bir hap:) ayrica takintiliyim falam yemek pisiriyosam falan pistikten sinra dusa grmem lazim ustumu basimk degstrsemde sanki ustum yemek kokuyo dahada takintilar var :)))) bazen agla aglayinca rahatlarsin tavsiye ederim.. moralin bozuksa ac muzik dinle ama hareketli muzikler hatta oyna bole stres at hepten damara falan baglama etrafindaki olumsizluklari kaldir benim grsmexigim muhatapligi kestgim. arklarim cok oldu abi yanyanayken mutsuz ediyosa ne uzucek insanlarla muhatap olayim.. bide ailemden baska kimse vazgecilmes degil bunu bil.. herkesi sev et ama herseyede hazirlikli ol b hayat felsefem bu.. arklarima cok guv3nip deger verip cok doat kazigi yedim noldu olan bize oldu adamina gre muamele bundan sonra seni ne mutlu ediyosa ona yonel
Soran+1 yılhep dışında ilaclar var mı pskiyatride hiç duymadım bende önceden o yleydim allahtan şimdi öyle değilim ama bir ilacı 1 bardak suyla iciyorum😅bazen iki oluyor
Soran+1 yılhep yazmışım hap olacaktı
- +1 yıl
varmis b3nce her hapin surubu damlasi agizda eritileni olmali 😂 valla bir damacana su ile bile icsem gtmiyo bacim ben kucukken para yutmustum 😂😁😃
Soran+1 yıl😅 kötü olmuş ya para yutmak artık napican hap dışında herseyi iç gitsin bu dert olsun yeterki başka dert olmasin bu arada takip ettim birşey olunca mesaj atabilirsin ben atamiyorum yeniyim diye😅
- +1 yıl
tesekkur ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBahsettiğin şeyler vakti zamanında bende de olmuştu. Gecenin bir yarısı öleceğim deyip kendimi sokağa atmışlığım var. Bütün bu belirtiler de panik atakmış. Ben şu an anksiyete, panik atak gibi sebeplerle Selectra 50 mg kullanıyorum. Eskisine oranla daha iyi olduğumu söyleyebilirim. Bence sen de geciktirmeden git.
14 Yorumla
Soran+1 yılilac ictiginde uyku mide bulantısı falan yapti mi yani gidicemde ilaçtan korkuyorum hayatimi olumsuz etkiler diye
- +1 yıl
Bu ilaçların yan etkileri kişiden kişiye değişiyor. Mesela kimisinin iştahı kesilirken kimisinin açılıyor. Bende ilk haftalar mide bulantısı ve fazla uyku yapmıştı. Tabii bu etkisi sonradan geçti. Şu an eski uyku düzenime döndüm ve mide bulantısı falan da kalmadı. Tek dezavantajı kullanmayı bıraktığım zamanlar baş dönmesi vs. yapması. Ayrıca bu ilaçlar hayatını tabii ki de olumsuz etkilemez. Sonuçta psikolojik problemlerdense kısa süreli mide bulantısı gibi yan etkiler daha katlanılabilir.
Soran+1 yılokul açılacağı için endiseliyim yoksa yeterli 2 hafta süresi olsun yeterki iyileseyim aman etkisi yoksa yeni sadece 2 hafta öyle cekiceksem gerisi duzelicekse ömür boyu bile kullanirim ben
Soran+1 yılpeki kac yıldır ya da aydır oyleydin sana istek attim yeni olduğum için mesaj atamiyorum istiyosan ordan yazabilirsin
at bir cymbalta tammdr. ozguven tavan, rahatlik hat safada, mutluluk dorukta
024 Yorumla- +1 yıl
Cymbalta burdan onerilcek basit bir ilac deil😐
Soran+1 yılsenin neyin vardı verdiler o ilacı
Soran+1 yılkaygım çok az var ama sadece bu durum tekrarlar diye dışarı uzak yere gitmiyorum peki iyimisin şimdi ilaçtan sonra
Soran+1 yıldevlettemi gittin pskiyatriye bana devlettekiler kötü falan diyip duruyolar ve son olarak antidepresan kötü diyolar normalde hayattan alı koyuyor falan sende nasıl etkisi oldu acaba
Soran+1 yılhangi sehirdesin valla çok iyi olur saol bende pazartesi gidicem iste bakalım ne olucak
Soran+1 yılözelden mesaj atıcamda xp yeterli değilmi ne bisey diyor😅 ama buradan sorarım çok saol
Soran+1 yılattım galiba
Soran+1 yılzaten herkezde farklı etki gösteriyor diye biliyorum
Soran+1 yılevet serotin mutluluk ama iste bunyeden bunyeye değişiyor sanıyorum
Soran+1 yıliste bende o alışma sürecini diyorum😅
yok ben sadece küçüklüğümde evdekilerle çok tartıştığım için gitmiştim
02 Yorumla
Soran+1 yılsu aralar yok yani gitmiyosun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
8Cevap
+1 yılPsikyatrlarin geneli kotap ezberiyle meslek sahibi olmus robottan farksizdir. Senin bedenen sagliginda sikintin oldugunu dusunuyorsan doktora git. Oyle dglse bos durma mesguliyet edin bsylerle ilgilen. Inancliysan namaz kilmani oneririm cok iyi geliyor. Bos duran insan sikintidan kurtulamaz
09 Yorumla
Soran+1 yılben genelde de sevmiyorum aktiviteyi evde yatakta ölene kadar durim bendeki aktivite bu zaten sanırım hep böyleyim diye bu hastalık beni buldu fiziksel birseyim cikmiyor geriye pskoloji kalıyor dinime bağlı bir insanim ibadetlerimi hep yaparim ama iste kafam dağılmıyor
- +1 yıl
Beyin kullanilmadikca kendini tuketen bir mekanizmadir
Soran+1 yıliste kullanmak isteyip kullanamıyoruz bu yüzden psikolojik destek almak zorunda kalıyoruz bazıları daha güçlü kendileri yeniyolar
- +1 yıl
Oyle bsy yok beynine haksizlik edemezsin bu senin basarisizligin
Soran+1 yılbeyin benim iste otomatikmen benim sorunum oluyor😅
- +1 yıl
Aptal sifati beynini kullanmayanlar icindir. Beyin senin ama kullanmayan yine sensin ne olcek 😊 (yanlis anlama)
Soran+1 yılaptalim o zaman valla ne bilim yapicak birşey yok😅yok ya b yanlış anlicam
- +1 yıl
Bazen kendimede derim yani mesela bu aralar burada cok takiliyorsam aptallik degilde nedir. Beynim isyan ediyor hissediyorum 😂
Soran+1 yılyok be öyle düşünme ben sevdim burayi sanki herkez 40 yillik dostmus gibi 😊insanin kafasi dağılıyor
+1 yıl:) profesyonel bir hastalik hastasi var karsinda. bu yuzden gunluk 40 mg cipralex kullaniyorum bir de xanax. sorun varsa yardimci olabilirim istersen...
05 Yorumla
Soran+1 yılciddimisin şu an valla cok sevindim benim gibi birileri olmasına banada surekli hastalik hastasisin sen diyolar ee ilaçlar işe yarıyomu bide ilk ictiğinde yan etki falan yaptımı çoğu kisi ilk ictiginde kötü olmuş falan diyolar
- +1 yıl
ben bir iyiyim bir kotu. su an doktorum dozaji artirdi ve kendimi biraz daha iyi hissediyorum.
yalniz degilsin , senin durumunda olan cook kisi var ve bunlardan biri de benim. inan ki iki uc aydir cektigimi bir ben bilirim. seni cok cok cok iyi anliyorum... ilaclarin tek yan etkisi uyku :) bir de bol bol ruya gormek. tabii bunlar da yan etki sayilirsa...
Soran+1 yılgerçekten öyle kimse anlamıyor öyle oluncada kendini yanlız hissediyosun ben 5.6 aydır çekiyorum her gün agriyla uyanıp yatıyorum iste bende bu yönden ilaç istemiyodum antidepresan öyle yapıyor okula gidiyorum napicam ne edicem diye diye artık en sonki krizimde dedim yeter okulun cani cehenneme ne kullanirsam kullaniyim yeterki iyi olim
- +1 yıl
. ben bundan tam olarak yedi sene evvel de bu duruma dustum ve aylarca beynimde tuor var saniyordum (dusun 14-15 yaslarinda bir cocuk) . psikiyatriste gittim o yasta , en son doktoru zorladim ve mr cektirdim , hicbir sey cikmadi ve yavas yavas iyi oldum (oyle sandim) . psikiyatriste de daha da gitmedim. o kadar sene sonra yine ayni durumdayim ve o zaman tedavimi yarida biraktigima cok pismanim. lafin kisasi , en yakin zamanda psikiyatriste git...
Soran+1 yılbende ya ilk başlar bisey çıkmayınca diyordumki tamam herşey kafamda sakin ol sonra 1. ay falan kadar iyi oldum karin agrisiyla başa çıktım hergun başka birşeyler çıktı sonrasında kalp carptintisi bas agrisi vb neyse sonra artık doktora gitmenin bir faydası olmadığını anladım şimdi pskiyatri yolu göründü işte
Gittim psikiyatriye ama saçımı 3numara kestiğim için. Sonuç olarak majör bipolar şizoid çıktı
08 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım tam olarak saçını kesmen ne alaka 😊
Soran+1 yılve ne sorunun vardı o teşhisi koydu doktor hala ilaç kullaniyormusun
Soran+1 yılee peki şimdi nasılsın
Soran+1 yılagrin sizin oluyor mu
Soran+1 yıliyimis😣 fiziksel birşey olmasinda valla şizofren olmaya bile razıyım
başımda ağrıyla gitmiştim tomografi çekti bişry çıkmadı sonra psikolojik dedi ve antidepresan yazdı
09 Yorumla
Soran+1 yılSimdi ağrıyormu başın ve pskiyatrimi yazdı ilaç
Soran+1 yılçok geçmiş olsun ilaç yan etki falan yapıyomu peki
Soran+1 yılilaç ve pisikoterapi olunca çok daha iyi sonuç alınıyormuş arastirdigima göre kadın aile sağlığı merkezleri var ücretsiz pskilolog var gitmeyi düşünüyorsan bilgin olsun
Soran+1 yılsende saol geçmiş olsun
+1 yılBir hafta önce gittim. Seninkine benzer şikayetlerden dolayı. Antidepresan verdi sadece.
08 Yorumla
Soran+1 yılay anam çabuk anlat ne şikayetin vardı ilaç hangi ilacı verdi devlettemi gittin ilaçları ilk ictiginde uyku mide bulantısı falan yaptımı
Soran+1 yılgizliden çıkıp tekrar yorum yapamiyormusun bende gizlideymisim yeni fark ediyom😅😅 senle konuşalım pleace anlat bana çünkü bende gidicem yarin
- +1 yıl
tamam çıkıyorum simdi. :)
Soran+1 yıltamamdir😊😊😊
- +1 yıl
Çıktım.
Soran+1 yılistek attim
Soran+1 yılmesaj yollayamiyorum ben yolarmisin
- +1 yıl
tamam.
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de de depresyon belirtileri var fakat gitmek istemiyorum
19 Yorumla
Soran+1 yılbelirtilerini sayarmısın bence git ya gerçekten kendi kendine çözülmüyo
Cevap sahibi+1 yılben her seyi kafaya takıyorum istemesem de mesela annem surekli fotograf cekilmem icin baski yapiyordu nufus cuzdani sonra cekildim ama nufus icin cekildigimizi bilerek soylemedi vesikalik fotografta olmuyormus kimlige onun yuzunden ugrastim bosu bosuna diye butun gun agladim cok sacma bir sebep gibi gorunebilir ama sinirlerim bozuluyor hemen herseye. su an hic mutlu degilim cok yalniz hissediyorum hic arkadasim yok anne babamla da kavgaki ayrildim evden simdi sehirdisindaki okula geldim yurdumdayim tek basima kimseyle konusmuyorum hem telefonla bu sitedeyim yani baya sıkıntılıyım
Soran+1 yılaynıları bende var zaten bu takmak yuzunden bu hale geldim merak etme yani böyle olan tek sen degilsin bende arastira arastira bu siteye geldim belki benim gibileri vardır diye zaten bu duruma düşünce yaşamayan anlamıyor takma stres yapma herşey kafanda diyolar
Cevap sahibi+1 yılevet çok haklısın bu durumu anca yaşayanlar bizler bilebiliriz. zaten kafana takma bosver gibi gecistirmelerle bu is olmaz üzerine düsmek lazim
Soran+1 yılee napicaksın peki dayanabiliyomusun
Cevap sahibi+1 yılhic ilac kullanmadim benim cocukluktan beri sorunlarkm var ailem psikiloga randevu al devletten git diyorlar bu olaylardan sonra cunku kavga ettik ama ben boyle devam edicem
Soran+1 yılkendimden biliyorum gerçekten git kötüysen zaten hep aile sorunlari tetikliyor bunları
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim <3
Soran+1 yılasıl ben teşekkür ederim geçmiş olsun 😧
Gizli Üye(30-35)+1 yılpsikologa git onun durumuysa onla olur yoksa zaten seni sevkeder
04 Yorumla
Soran+1 yılilk pisikiyatriye gidicem ilacsiz geçebilirse zaten yönlendirir diye düşünüyorum ama ilacsiz sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılasıl psikiyatri sana ilaç dayıcak
Soran+1 yılözele gidicem devletteki gibi dayamazlar bence bilmiyorum ya kafam çok karışık zaten dicem doktora ilacsiz cozulurse almim falan
Soran+1 yılsaol sende bilgilendirdigin ıçin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGittim ben kalp carpintisi heyecan oluyordu ama benim gitme sebebim baskaydi 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki neyin varmış panik atakmi
Cevap sahibi+1 yılPskolojim bozukdu ilac kullandim epey rahatladim 4sene gecti birakali ama gene kullansam iyi olur
hemen git faydasini görürsün
03 Yorumla
Soran+1 yılciddenmi sevindim şimdi peki hangi sebepten gitmistin
Soran+1 yılpskolog mu bu dedigin yoksa pskiyatrimi
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. gitmedim göndermek istemişlerdi
05 Yorumla
Soran+1 yılneyin vardıki
Soran+1 yılgitmeyi düsün bence hayatın mahfoluyor yani benim öyle seni bilemem geçmiş olsun
Soran+1 yılsevindim adına 😊saol
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Takıntılar için gidiyorum faydasını gordum
012 Yorumla
Soran+1 yılne gibi takıntıların vardı ve ilaç kullandinmi
Soran+1 yılsevindim adına devlettemi gittin pskiyatriye
Soran+1 yılbenimde takıntılar var ama ağrılar olunca aklıma gelmiyorlar
Soran+1 yılgece yatarken kapalı olduğunu bildiğim halde sürekli kapı cam ocak doğalgaz kontrol ederim. Dokunma var gördüğüm yere dokunuyordum. yolda yürürken leke ne bilim peçete falan görürsem illa üzerine basicam öyle genelde dokunma var bende ama su aralar yok ondan daha onemli seylerim var
- +1 yıl
Him anladım bendede dokunma vardı. Birde bende gece yatmadan önce pencereleri kapıyı doğalgazı 6 7 kez kontrol ediyordum. şu an ilaç kullandığım için geçti nerdeyse 1 kez kontrol ediyorum bu kadar. Kesinlikle psikologa git ben keşke daha önceden gitseymisim diyorum 5 yıl o kadar kötü yaşadım ki. Şimdi düşününce eziyet gibi geliyor resmen geciktirmeden git doktora
Soran+1 yılanlatmisimya soruda onları yasiyorum takintilar umrumda değil yarin gidicem iste hayirlisiyla
Soran+1 yılamin ya herkeze
Soran+1 yılseni takip ettim simdi
Soran+1 yılbirşey falan olursa çekinme yaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gittim canim ozelden yaz anlatayim herşeyi
01 Yorumla
Soran+1 yıltakip ettim ben yazamıyorum yeniyim diye sen merak atarsan sevinirim
+1 yılGittim. Hiçbirşey olmuyor
07 Yorumla
Soran+1 yılhangi sebepten gittin
Soran+1 yılbence ilaç kullandiysan yaninda terapide görsen iyilesirdin
- +1 yıl
Hayır. İyileşmiyorsun. Sadece ilaçlar uyuşturuyor. Herşey sende bitiyor
Soran+1 yılŞu an moralimi çok bozdun uyusturuyor iste ise yariyor tabi herkezin sorunu farklı ve farkli ilaclar veriyolar
Soran+1 yılbilgi aldığım herkez iyilestim falan diyor yeni iyilesemiyende sorun vardır terapiyle iyi olacağını düşünüyorum
- +1 yıl
Of sen aptalsın bence. İlaçlar bağımlılık yapıyor. Psikolog arkadaşım var bana da o bıraktırdı. İlaçlar intihara kadar götürür. Bağımlılık yapar
- +1 yıl
E zaten sorunum olduğu için gidiyorum. Lakfkskskkw. Ablacım ilaç ile yaramıyor. Boşu boşuna vücudunu uyuşturucuya alıştırma
Diğer konusunda 18b cevap paylaştı. ben de 2 yıldır gidiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılciddenmi baya uzun surmus hangi sorundan gittin
Soran+1 yılee peki ilaçların nasıl etkiliyor mide bulantısı uyku falan yapiyormu ve eskisinden iyimisin bide gidince test falan yapiyorlarmi çok sordum kusura bakma
Soran+1 yılbende ilk alışma süresinden korkuyorum ama artık mecbur dayanicaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılSendede herseu varmis ya la
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef😑
ben gidiyom.
02 Yorumla
Soran+1 yılhangi sebepten gidiyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gitmiştim seneler önce
01 Yorumla
Soran+1 yılhangi sebepten gittin
+1 yılay ben korkarim >,<
03 Yorumla
Soran+1 yılsende gelsen bu duruma pskiyatrisin yanında melek kalacağına eminim😅aman allah gostermesin
- +1 yıl
ay ama istemem >,<
Soran+1 yılay peki😅😂😅😂😅
+1 yılVar ben
011 Yorumla
Soran+1 yılne sorunun var ve gittinmi pskiyatiye
- +1 yıl
Ben de sorun dan çok ne var hangisini sayayım
Soran+1 yılhepsini say nultven hatta seni takip edeyim anlat
Soran+1 yılattim istek dostum mesaj at ben atamiyorum
- +1 yıl
Tamam bende seni takip edeyim
- +1 yıl
Mesaj at sen. Ben mesaj atmayı bilmiyorum
Soran+1 yılatamiyorum ki expermi ne yetmiyomus
Soran+1 yıltakip butonunun yanında var zaten mesaj kutusu gibi oradan oluyor
- +1 yıl
bende atamıyorum. face wp varsa ordan konusalım senin için sorun olmazsa
Soran+1 yılbence uğraşların sonunda bulabilirsin aman neyse
- +1 yıl
attım mesaj
Gitmişliğim var.
03 Yorumla
Soran+1 yılne için gitmiştin anlatirmisin nultven😫
Soran+1 yıltakip ettim yazabilirsin
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben gitmiştim
06 Yorumla
Soran+1 yılne sebepten
Soran+1 yılpeki ne oldu ilaç verdimi
Soran+1 yılsinir stresten bir yerleriniz agriyormuydu şimdi var mı peki öyle ya da hala ilaç kullaniyormusunuz ve ilacı ilk ictiginizde kötü yan etkileri oldumu😅çok sordum kusura bakmayn
+1 yılGitmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılne mutlu sana
+1 yılGitmedim daha önce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyokkkk
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi