Güncellemeler
+1 yıl
Konuşmak istediklerini not al dedi ama benim aklıma sadece dedikodu geliyor o şunu dedi bu bunu dedi şu şöyle yaptı o öyle oldu falan filan
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Deprem bolgesindeyim bir vakifla anlaşmalı olarak görev yapan bir psikolog bana ücretsiz online terapi verecek haftada bir kez 50 dakika ilk seyansimizda tanışma ve anket yapıldı sonrasında terapi kısmına gececekmisiz ben ne konuşacağımi bilmiyorum kankamla yaptığım konuşmaya benzer herhalde onla dertten çok dedikodu yapıyoruz şimdi ben psikologla ne konuşacam görüntülü olacakmis terapi ilk 30 dakika ben konuşacakmisim 20 dakikada psikolog konuşacak mis
Kendinde değiştirmek istediğin şeyleri düşün. Neden psikolog ihtiyacı duydun seni buna götüren sebepleri düşün. Değiştirmek istediğin şeyleri veya nasıl biri olmak istediğini düşün, misal herkesin dediğini kafaya takan birisindir bunu nasıl aşarım? gibi, veya terkedilme kaygı korkuların vardır bunu yenmek istiyorum gibi gibi birçok unsur var, seni rahatsız eden konu ne birçok farklı şeyde olabilir birden fazla seçenekde olabilir hepsini söylersin.
Cevap
3Cevap
sen konuşmadan önce o konuyu açıp soru soruyor zaten rahatca her şeyi anlatabilirsin
Ben gidiyorum bende depremzedeyim
Geçmiş olsun kayıp falan yok inşallah
Varrr
Çekirdek ailemi basın sağolsun
Evet
Ne güzel işte ücretsiz yararlan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?