ANNEMİ KAYBETTİM ÇOK KÖTÜYÜM?

Annemi 6 ay önce trafik kazasında kaybettim o kazada dedem de mefat etti babam ağır yaralı çıktı haberi duydumda saat gece 1.30 gibi ydi hasteneye gittim 3 ü 5 geçe annem mefat etti böyle aklıma geliyor abimi polis çağırdı teşhis için babam bir yanda kanlar içinde dedem saten ilk kaza anında can vermiş annemi morgda görmek istemedim yıkanır ken gördüm bem beyazdı melek gibi sonra mezarını kazdık cenazede mezerin içine girdim annemi koyduk küçücük bedeni vardı kefeni bile bol geliyordu sonra başladı işte benim yokluğum eksiklim sonra üniversitite basladım annem için çok istiyordu okumamı hep bir eksilikle yaşadım kazandım üniyi ilk gün sınıfta tanışma vardı herkez anlatıo işte hoca soruo anne baba ne iş yapıor ben dedim annem vefat etti hoca sustu başka soruya geçti sanki herkez bana acıomuş gibi bakıyor nefret eediyorum bu durumdan arkadaşlarım olsun çevrem hep bana karşı çok iyi neden annem olmadı için onları suçlamıyorum ama bana acıyorlar istemiyorum bıktım pskoloğa gidiyorum ama bir faydasını göremiyorum yolda yürürken onu hayel ediyorum sokan başından çıkar gelir die her yerde gözüm onu arıyor dayanamıyorum böyle nasıl diim işte yok yani olmuyor ne kadar yaşamaya devam etsemde zor ya niye bu kadar zor niye bu kadar boktan nasıl geçicek bilmiyorum elbette geçmicek ama ne zaman kabullencem bu durumu yardımcı olun arkadaşlar çok kötü durumdayım her gün yerin dibine giriyorum başımı yastığa koydummda her gece gözyaşı döküyorum dayanılmaz baş ağrılarım var kötü rüyalar görüyorum çok sinirli bir insanım artık asabi öyle biri oldum mutsuzum kız arkdaşım var ama onada kötü davranıyorum herkesin bana acıdını düşünüyorum abim yok yanımda başka şehirde babam ve baba annemle kalıyoruz ev bom boş annemden sonra herş ey boş her gece çayını alır dizisine bakardı salonda bende olurdum ve ben 6 aydır salona girmedim tv bakmıyorum öyle işte kısaca daha anlatamadım çok şey var korkmuyorum artık bir insan daha en büyük ne kadar bir acı yalayabilir hiç bir acı koymaz bu kadar
ANNEMİ KAYBETTİM ÇOK KÖTÜYÜM?