bir daha asla yapmayacağımı biliyordu başta 3 ay daha devam etti sonra durup dururken ayrıldı
neden hayatında başka biri mi var?
neden hayatında başka biri mi var?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soru çok efsane olmuş yalnız. Kocamı aldattım ayrıldı neden? Alnından mı öpeydi? Bir daha asla yapmayacağını nerden bilecek? Asla yapmayacaktıysan neden aldattın. Ulan sevgilin değil kocan yuh yani. Sevgilini aldatsaydın daha iyiydi. Ben aldatılsam ölsem de affetmem.
Kocanın git elini ayağını öp, ben kocanın yerinde olsam topuklarına sıkıp sakat bırakırdım, daha sonra 5 kuruş vermeden boşardım, inat yapsaydın da bu defa kafana sıkardım.
karının yakınlarıda sana aynı şeyi yapardı emin ol
karının yakınlarına da sıkarım sen rahat ol aslanım, kan çıkar namus lan bu, beni aldatacak o adamı bulup onun topuğuna değil direk kafasına sıkarım.
sen bizim kim olduğumuzu bilmiyorsun, almanyada ailem yeraltı işlerine bakıyor mermi tüfekle oynuyoruz.
sen kocana dua et, benim eşim olsan şimdi yaşamıyordun.
yahu ben yaşamıyor olabilirdim de sen nasıl yaşayacaktın?
öldürürlerdi işkence yaptırırlardı sakat bırakırlardı bittin gitti Almanya ya ulaşacak zamanın mı olurdu?
söylediğinin saçma olduğunun farkındasın Sen bana zarar vereceksin ve senin başını yakmadan yaşayacaksın öyle mi? hayal gücün yüksekmiş
ben almanyada yaşıyorum, ölümden korkacağımı sanıyor musun sen?
Bana işkence yapacaklar he? bana?
bana yamuk yapacak adam anasının karnından doğmadı, evde ak47-m16 uzi var kan isteyen durmasın muhakkak gelsin.
Namus için ölüme de giderim sıkıntı olmaz benim için, kan akmadan bırakmam.
kan akmadan bırakmazsın ama seninde kanın akar İşkenceye yaparlar
ölümden kork korkma bu sorun değil sorun başına bir iş gelip gelmemesi
beyinsizin tekisin sktr şimdi
erkeklerin yüz karası insan bile değilsin
İnternete hakan ayık yaz bakalım kimin kuzeniymişim nelerle uğraşıyor muşuz, gör. ben daha fazla muhattap olmak istemiyorum seninle ;)
Bana sıkacak olan gelsin ;)
Yaptığın şeye değinmek bile istemiyorum. Neden ayrıldı dersen de güveni sarsılmış bir daha yapmayacağını düşünüp güvenini tazelemek istemiştir. Fakat giden güvenin geri gelmeyeceğini anlayıp ayrılmıştır. O 3 ay senin şansındı ve sen kaybettin ⬇
Çünkü erkekler aldatılmayı kaldıramaz ama kadın nasılsa evde her türlü kaldırır kafasında kadının kabullenmesini normal karşılarlar yani kadın kabullennelidir ama kendileri asla
Yav he butun erkeklerde aldatiyor kadinlar kabulleniyor zaten
@mentalmanager seninle tartışmayacağım ama evli olupda aldatmayan erkek çok nadir ister kabullen ister kabullenme
Senin çevren öyle denk gelmiş ne diyim.
Cevap
43Cevap
3 ay dusunmustur. bu olayı her kadında her erkekte kaldıramaz sonuc olarak. sindirmek asıl mesele. şimdi hem aldatıpda hemde neden ayrıldı dıyemezsın. hayatına başkasını alan bıkere sensın. o adam senınle bırlıkte olup hayatının sonuna kadar acaba yıne aldatıyormu dıye sormak ıstememıs.
Alllah alllah niye bosamiski hakkatten :) bende merak ettim soylerse bir haber ver :) bu sorularla litarature gecmek istiyorsunuz sanirim ama biraz daha yaratici ve suslu olmali mesela grup aninda yakaladi niye bosadi ki olmali soru :)
Yuh vallaha yuh, kocan da geç olsa yaptığı hatanın farkına varıp terk etmiş helal olsun, aldatıyorsun bir daha asla yapmayacağım diyorsun sen sadece kendini kandır fırsatını bulduğun anda tekrar aldatırsın sen, kocan geçte olsa kurtarmış kendini
birdaha asla yapmayacağını bilen sensin o bidaha kesinlikle yapacağını biliyo..3 ayda hallettiği işler vardır
yapmayacağımı o da biliyor
Önceleri yapabileceğini, kaldırabileceğini düşünmüş. Yapamayacağını anlamış olmalı.
ahahaha trol sanırım :D kocamı aldattım neden ayrıldı :D
Ayrıldıysanız, aldattığın kişinin hayatında başka birinin olup olmadığı artık seni ilgilendirmez.
Eğer benimle evli olsan ve beni aldatsan öğrendiğim anda ya senin saniyesinde affetmem
Kafası sonradan gelmiş adama yazık sjhddjksj iyi olmuş iyi pis karı rezil
Alla alla cok. ilginc neden ayrildi ki bu yaa.. Dua et adam namusunu temizlememis 😄
Hazmetmesi kolay mı kızım? Denemiş olmamış demek ki.
salakmış kocan ya karısı başkasının altında olacak kocanda mal gibi öküz gibi evliliği sürdürecek seni öldürmediğini dua et
ve gerçek bir konu olduğunada inanmıyorum
soru olsun torbam dolsun diye sorulmuş soru geldi
Aldattım, ayrıldı, neden? Çok ilginç gerçekten neden acaba
Sen sanki hicbisey yapmamis gibi davranmissin. gururlu adam gec ayrilmasi kabahat
bir laf var köpek bok yemekten vazgeçmez diye. eşin sana daha niye güvensin.
Senin varya onsan dayanamamiş gitmistir. Sevgisi kalmamistir sana
Seni okadar çok sevmiski kölen olmuş ama sen ona sultan olamamissin
Aldatan bir insanın bir daha asla yapmayacağının garantisi yoktur. Ayrıca bir dahada olmasını beklemeye gerek yok anında terk edilmelidir
Bence mantıksızlık yapmış aldattın da ne oldu sanki değil mi boşver o kaybetti
Sabah sabah bu neyin kafası ne içtin de sordun
Bence senin gibi bir kadını kaybettiği için pişman olacak
Süper soru cidden, şaşkınım şu an..
Bir daha aldatma diye olmasın?
Ayrilmamasimi gerekiyordu😂😂 nasil insan oldunuz ya iyi yapmis ne diye aldattin adami😒
Bu kadar basit mi aldattım yazmak vay dünyanın haline Tanrı bizi korusun
allah allah insanlar ne kadar anlayışsız demi ne var iki boynuz takıp güzel kardeşim yerine koyduysan adamı
Bu soru troll ama gerçek hayatta neler neler duydum bunun benzeri.
Tüh ya neden acaba hangi aptal aldatıldığı için ayrılır ki 😕😕
3 ay düşünüp yedirememiştir hem varsada size ne o varken siz taktınız mı?
Boynuzları kırılmıştır kanks
Bonzai kafasindan daha betersiniz.
:)))))))))))))
Basta yapmalıydı geç kalmis ayrılmakla
Atlatamamistir keşke yapmasaydin 😔
Kaldiramamis, normal bence.
Bir daha yapacağını hepimiz biliyoruz.
Günün sorusu bence :D
Kaldırabileceğini sanıp yanıldığını fark etmiş.
normal degil mi basindaki nedeni anlamadim :d
tövbe estağfurullah yaa soruya gel.
Aldattın bir de niye diye mi soruyorsun ilginc
3 ay fazla bile dayanmis
Niye aldatıyosun? Aşk bitti ise boşan.
Birden karar vermek istememiştir.
Düşler ülkesinin gelgit akıllısı
Kaldıramamış o yüzden, en doğrusu da bu zaten.
Birdaha yapmıycağımı biliyor diye bide
3ay boyunca istedigini almis
Dua et boğazını kesmemiş, ben olsam yapardım.
Kabullenememistir
Sence
Trolll
Keyfine göre.
Acaba neden!!!
Çocuk varmıydı
yok
Anladim kaç yıllık evliydiniz peki
Trolsün
şerefsizsin!
Aferim...
Nasıl aldattın
Icine sindirememmis
Hakli
ben olsam yanmiştin
her gece seni yataga baglayip vura vura sert sert yapardm aglatana kadar cıglik attirirdm
siz hangi dünyada yaşıyorsunuz? öyle bir şey yapabilir mi Benim yakınlarım yok mu ya da işim gücüm yok mu
karimsn soncta yatk odama kimse karisamaz sacini elime dolayip arkadan hizli hizli yaparm boyu kLınlıgıda fazla zatn dayanamazsn
ee o yatak odasından çıkmak gerekmeyecek mi? ne hayal gücü var be sizde
sonunda anlaşılmayacak mı neyin ne olduğu
ne olmus sert yapiyorsam benm zevkm bu sen baskalarina giderken iyi ben ssni iyice doyuruyumda baskasna gerek duyma
kac yasindasin sen?
nıe aldattın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar