Uzun süre topuklu ayakkabı kullanarak oldu uzun süre dedigim bir kaç ay kadar. Acayip aciyor üstüne basamıyorum. Masaj yaptım daha kötü geldi şimdi hic basamıyorum. Resimde ki tam o bolge aciyor bastırınca birşey girip çıkıyor. Sanki kıkırdak midir kemik mıdır o oynuyor yalama olmuş gibi. Ne olmuş olabilir? nasil geçer? Doktor dışında ne önerirsiniz?
Soğuk yani buz gibi birşey ile rahatlat sabaha hala devam ederse topuklu ayakkabıyı özellikle bir ya da iki gün kullanma düzeldiğinde tekrar kullanabilirsin. ayakkabı seçiminde lütfen akıllıca davranın ister dolgu topuk, ister platform isterse stiletto olsun belirli bölgeye değil ayak tabanına tam oturan ayakkbı tercih et. Ayrıca yürürken spor ayakkabu değil bir ayapını diğer ayağının önüne atacak gibi yürü. Bileğine ve ayak uçlarına ağırlık vererek dengeni bozarak yürüme. Sık sık giyiyorsan nasıl yürüyeceğini anlatmadığımı varsayalım
0
35 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasil da yazmissin bu saatte benim icin ne kadar iyi insanlar var teşekkür ederim allah senden razi olsun icimi rahatlattin cok sağ ol
Uyuduğunu düşünerek kısa yazmıştım. Uyumamana şaşırdım. Yazı yazmak önemli değil. Unutma dediğim gigi ayakkabının içinde asla ayaın ileri geri oynamamalı gerektiğinde sadece uç kısımda kullanılan altı yapıştırılıp kullanılan silikon tabanlıklar mevcut. şu an için saat kaç olursa olsun uzun bir süre tabiki zarar vermeyecek kadar uzun süre buz koy ertesi günde topuklu ayakkabı giyme. Sonrasında problemin geçecektir. Unutma hayatta herşey çıkar için yapılmaz. Avrupa'nın kiltür seviyesi yüksek kesimleri ve güzel anadolu insanında bunlara bizzat şahit oldum. Unutma bilgi paylaşmak için var. Paylaşmadıktan sonra google kadar bilgi yüklü olsan ne olur olmasan ne olur
Rica ederim iyi geceler. Unutma sık topuklu ayakkabı kullanımı ayak anatomini bozar bu sebeple ayak anatomini bozmayan ancak şık görünen özellikle kışın topuklu çizme ya da bot tercih edebilirsin
İşte bot veya cizme giyemiyorum sadece spor ayakkabi ve topuklu bilekten o su geçirmeyen seyden oda bot oluyor sanirim ve burası cok soguk usudugum icin onu giymek zorunda kalıyorum zamanınizdan aldim cok tesekkur ederim iyi geceler
Bilek kısmı tüylü olduğu için etek dahi olsa ayağı sıcak tutacaktır. İnca çorap ve etek ya da elbise ile hoş olabilir. ya da slim fit geniş paça pantolon ile hoş kombin olacaktır
Botun önemli kısmı ön bölgesi. Ön bölgesi ile topuk kısmı arası dik değilse yanı ayak ucunda durmak zorunda kalmadığın ayakkabı iyidir. Ayağını bastığın tabanın yani iç kısmının düz olması gerekli. Yüksek topuklu ayakkabu tercih edeceksen mutlaka ön kısmında platform bulunmasına dikkat et yani ayakkabı yüksek oldun sen dik durmak zorunda kalma yani ayğırlığını şu an ağrıyan noktaya ve ayak bileğine varmemelisin
Burada olduğu gibi bir ayağını diğer ayağının önüne basarak yürümelisin. Kalça için estetik bir görüntü oluşturduğu gibi ayak bileğine yüklenmemiş ani burkulmalardan kaçınmış olacaksın.
İki gün içinde buz koymana rağmen geçmezse doktara gidebilirsin. en geç 3 gün içinde geçmesi gerekli. Şuana dek çalığtığım modellerde genellikle max 3 gündü.
Uzun mesafe yürüyeceğin zaman mutlaka spor ayakkabı tercih et. Dolgu topuklu estetik görünmesede diğer topukluluardan ayağı daha az yoruyor diye biliyorum. KEsinkilke topuklu ayakkabı hoş ve kadını daha elit gösteren bir obje olsa da sık sık kullanılması hem kadın için acı verici olduğu gigbi ayak ve bilek problemlerine neden olabilir. Elinden geldiğince tabanı daha yumuşşak ya da tabanlık koyduğunda ayağının girebileceğinden emin olduğun ayakkabılar tercih etmeye özen göster
Ciddi rahatsızlık varsa maalesef gitmek durumundasın. Benimde bir zamanlar yükseklik fobim vardı aştığımdan beri yamaç paraşütü yapıyorum. BEnimki aykırı bir örnek olsada insanlar fobilrerinden kurtulabilirler. Sadece zaman cesaret ve daha fazla özgüven gerekli. Surat asma topuklu ayakkabı tercih eden bir kadın şık olmayı seven bakımlı ve hedefi olan güçlü bir kadındır. Bu kadar çabuk pes etmemelisin
Onunla alakasi yok hastanede sevdiğimi kaybettim o günden beridir gitmiyorum. Her kelimenizi dikkatlen okudum ve size gercekten cok tesekkur ediyorum her yazdiginizi dikkate alıp uygulayacağım. Buyrun isteyin
Bir kadın olarak güçlü ol! Sık sık teşekkür etme! Konunun sonunda ya da konuşma bitiminde teşekkür et. Zorluklara karşı pes etme. Teşekkür etmen hoş bir davranış ancak sık olması genel anlamda hoş değil. Elit bir kadın ne istediğini bilir. Zekidir. Kimse onu doğrularndan saptıramaz. Hayata daha sıkı tutunur. Onun için çaba gösterene açıkça teşekkür etmez bunu davrnışlarıyla kurduğu cümle yapısıyla dile getirir. Eğer teşekkür etmek stiyrsa konuşmanın sonunda teşekkür eder. Karakter olarak acı çekmiş ve yıpranmış fakat tüm bunlara rağmen bakımlı, şık ve hayata karşı dik durmayı başaran bir kadın olarak rica ediyorum güçlü kadın imajını kaybetme! İsteğimi dikkate aldığın için bu sefer ben teşekkür ederim =)
Bunu unutmayacağım çok güzel cümleler kurmuşsunuz simdi hangi cümleyi kursam eşitleniriz? Iki dakikada bana cok sey öğrettiniz öyleyse bunlari öğrenip basklarinada öğretenrek size teşekkürümü sunacağım. Hayatınızda iyi insanlar daim olsun hayat size mutluluk ve sağlık getirsin güzel insan. Iyi geceler diliyorum :)
Hayatta olumlu olumsuz pek çok dönüm noktasından geçeriz. Sevdiğini kaybetmene rağmen güçlü olup dik durmayı başarildiğin, şık giyinip bakımlı olmaya özen gösterdiğin hatta ögvüvenini kaybetmediğin için tebrik ederim. Unutma geçmişte onunla yaşadıkların mutlu bir anıydı. Senin daha güçlü daha cesur bir kadın olmanı hayata karşı pes etmemeni isterdi. Lütfen pes eteme. HAstaneden ve onun anılarından korkma! BElki o gitmiş olabilir ancak acısı hala sende saklı. Eminim ki hastaneye giderken endişelenmeni sıkıntıya girmeni istemezdi. Güçlü olmalısın. Hayata daha sıkı tutunup daha da mutlu olmalısın. Kimse arkada bıraktıklarının mutsuz olmasını istemez. Beni ortağım dün itibariyle dolandırdı arkadaşıma acil lazım olduğu için vermiş olduğum aracım ile kaza yaptı. Geçen sene iki dedemide kaybettim. Ayrıca en yakın arkadaşım trafik kazasında üç sene önce vefat etti. Unutma hayat devam ediyor. Dünyaya bir daha gelmeyeceksin. Sevdiklerine saygı duy! hayatına kaldığın yerden cesurca devam et!
İçimi rahatlattiniz şimdi ne desem az size beni cok mutlu ettiniz. Acınızı anlıyorum benimde dedelerim vefat etti babam dolandirildi mafiayaya bulaştı benimde annem en yakin arkadaşınız gibi trafik kazası geçirdi ve hala ayaktaysam bu guzel ulkemin sizin gibi insanlari sayesinde
Pes etmediğinizi görmek güzel. Unutmayın insanın aileden başka güvendebileceği dostu yoktur. İyi dostlar edinin ancak asla kimseye %100 güvenmeyin. Hayat acımasız insanlarla dolu. Herneyse laf kalabalıyı yapmayacağım iyi uykular.
Herkes kendinden sorumludur Atasözünde olduğu gibi "her koyun kendi bacağından asılır" KAdnı cinsel obje gibi görmelerinden sygısız yapmalarından sıkıldım. İnsanca yaşamadıktan sonra yaşamanında anlamı yok. Hayatta bazı şeylerin karşılığı olmaz olmamalıda iyilik başkları görsün ya da duysun diye yapılmaz karşılık beklenmez insanın içinden geldiği için yapılır. Bilgim varsa paylaşırım. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Benim bilmediğimide siz benimle paylaşır benim öğrenmemi sağlarsınız Hayat böyle işler. Keşke herkes bunun farkına varabilse
Yani giymeme imkanın varsa giyme dediğim gibi omuriliği bozuyor ileri de daha ciddi problemlerle karşılaşabilirsin, ayaklarını yukarı kaldır uzan lan bacaklarından daha rahat aksın biraz rahatlar
En İyi Cevaplar