Selamlar arkadaşlar sizce var mı böyle bir durum sizin için şanslı isimler hangileridir nedeni varsa daha iyi olur ;) En şanslı isimler nelerdir?

Selamlar arkadaşlar sizce var mı böyle bir durum sizin için şanslı isimler hangileridir nedeni varsa daha iyi olur ;) En şanslı isimler nelerdir?

Şanslı olup olmadıgını bilemem fakat insan taşıdığı ismin manasını karakterinde de taşıdığına defalarca şahit oldum, kendi üzerimde de bunu sorgusuz bir şekilde anladım.
Erhan ; Adaletli Hükümdar ; Hükümdar değilim fakat adaletim şaşmaz.
@Robotikbitki esin çok şanslı 😂
tabiki de şanslı😄
deniz benim sevgilim o yüzden😂 anladın mı şimdi ama ben ona kociş diyorum
teşekkürler 😄
Benim ismim:)) ama şimdiki kafamla.. Bence içinde negatif anlam içermeyen tüm isimler şanslıdır naiftir güzeldir. Mesela benm ismim Michaela bir melek ismi baş meleklerden biri ışık işçisi evrene şifa ve sevgi yollamayı seviyorum
Öyle birşey yok..
Çünkü inanmiyorum.
Şans işine..
Cevap
10Cevap
Bence isimlerin kendine göre hikayeleri vardır ve bu önemlidir gerisi şansli veya tüm ayşeler şöle böyle demek biraz önyargı
güzel isme sahip olanlar şanslıdır bence, hani şöyle popüler olanlardan. resimde benim de ismim var :D
Isimle şans bağlantısı yapamam ama karaktere yansıdığını biliyorum
Rica ederim
Ben de varım hemde benimki en büyük yazılmış 😛
Naber Elif shshsj
Hamd olsun asdfgh
derya deniz
alp, hakan
Şeyma'dır subaşı diye isim varsa o da olabilir.
Furkan her zaman sans getirir
Isim ne alaka
Manen guzel olsun esas onemli olan bu
Manen guzel ve kulaga hos gelecek isimler iyimdir. Bir de is kiside bitiyor sevmedigin ismi guzellestiren kisilerde var. Bana gore siradan ama unlu simalardan biri olarak fahriye evcen mesela sence fahriye ismi nasil 😊
Sansa inanmam 😊
Melike.
Şanslı mi bilmiyorum
merve arkadaşı çoktur :D
Ömer candır gerisi yalandır
Merve😀
Ah su Merveler
Kısmet nasip iyi sakın kader koyma
Merve'ler iyi iş yapar
Zehra...
Kısmet
Aa bende varım😃
En şansız Deniz :D
isimde değil şans dediğin kişide olur
hyr ayşe ismine şanslı dersin ama en şanssız ayşeyle karşılaşa bilirsin isimle ilgisi yok şans denilen şeyin
bende diom onuda daha uğramadı uğradıysa bana denk gelmedi heralde
bekliyorum
e bana da gelmiceği için boş ver gitsin şansımızı kendimiz yaratırız
sizinde
selo
Şanslı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar