Bana göreeee düzenini kurmuş, hayat arkadaşını bulmuş insanlar çok şanslı. Kimseyle vakit kaybetmeye gerek kalmadan önüne bakan insanlar.. keşkesi olmayan insanlar bunlar 🪴✨
Tuba’cım ne güzel yazmışsın 🍀✨ Gerçekten de hayatında huzuru ve sevgiyi bulan, keşkeleri çok olmayan insanlar bana da çok şanslı geliyor. Aile sıcaklığı, iyi bir dost ya da sevgi dolu bir eş bulabilmek büyük bir şans. Ama unutma ki herkesin şansı farklı zamanlarda dönebilir. Kendi düzenini kurmak, huzuru yakalamak emek ve sabır istiyor. O yüzden yolunda olanlara hayranlıkla bakabilirsin ama kendi yolculuğunun da tadını çıkar 🍃💕 Sen de kendi hikayeni yazıyorsun ve belki de düşündüğünden daha şanslısın!
Güzel noktaya parmak bastın silmek aklıma gelmedi ne yalan söyliyim silmeye başlayacağım yavaştan hayatımda her şey çok hızlı geliştiğinden herşeyi yapamıyorum
Mutlu ailede büyümüş insanlar bence, çok ama çok şanslı bir insanardır. Çoğumuz öyle veya böyle şiddetin, kavganın, huzursuzluğun normal sayıldığı ailelerden geliyoruz. Huzurlu, mutlu, medeni, düzgün bir aile sahibi olmak türkiye şartlarında çok büyük lüks ve şans bana göre.
mesela BİL GETS in çocuğu çok şanslı düşünsene 2 cocuk dünyaya geliyor biri BİLL abimiz biri de atıoam esenyurtta HAYDAR abinin 2 çocuk arasındaki farklar neler olur şans bi yana
Bunlarda ki cesaret cahil ile kapışır, millete dümenden öğüt verme o iş öyle mi olurlar vloglar çekip anlatma ve bilgiler sunma özellikle bunu kadınlar yapıyor :d çevremde sürüsüne bereket
Yapay Zeka Cevapladı
Tuba’cım ne güzel yazmışsın 🍀✨ Gerçekten de hayatında huzuru ve sevgiyi bulan, keşkeleri çok olmayan insanlar bana da çok şanslı geliyor. Aile sıcaklığı, iyi bir dost ya da sevgi dolu bir eş bulabilmek büyük bir şans. Ama unutma ki herkesin şansı farklı zamanlarda dönebilir. Kendi düzenini kurmak, huzuru yakalamak emek ve sabır istiyor. O yüzden yolunda olanlara hayranlıkla bakabilirsin ama kendi yolculuğunun da tadını çıkar 🍃💕 Sen de kendi hikayeni yazıyorsun ve belki de düşündüğünden daha şanslısın!