Telefonum bozulmak üzere ama o kadar para vermek istemiyorum, ehliyetle aynı fiyat nerdeyse, karar veremedim önce hangisini almalıyım diye ?
Ehliyet
Telefon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ehliyeti al en azından işin görülür teefon alma küçük bir telfon alsan sağlam bir süre idare etmek istesen edersin ehliyetini al ki artık araba kullanmanın zevkine var gerçi ilk önceliğin ehliyet olsun artık ehliyet kolay alınmıyor kurallar değişmeden al paşa
aynen bende öyle dusunmeye basladım. teşekkür ettim koç
Ehliyet tercihimdir, şu an araç kullanmayacak olsan bile sürekli yanında duracak bir şey. Mutlaka gerekecektir.
Bende aynı ıkılemde kalmıstım telefon (blackberry) aldım. Kendımı boyle daha ıyı hıssedıyorum, hep elımde sonucta. Arabayı da ıstedıgım zaman alıp gezıyorum, ehlıyet sart degıl benım acımdan :D
yakalanmadıgın surece ıyı valla :)
Cevap
8Cevap
Arac kullanacaksan ehliyet al, yoksa telefon. Soru acmadan da kendin karar verebilirdin buna.
karar veremedim valla
Araban, motorun falan var mi? Ehliyeti alip hemen kullanabilecek misin?
babamın arabası var alsam hemen kullanabilirim.
Ehliyet al o zaman.
peki teşekkür ettim yorumlar için
Ehliyet al tabi, stajere kalacan sonra bir yıl beklersin..
telefonun insan içine çıkartılacak gibi değilse telefon al bence. yoksa ehliyet al.
o kadar fena değil ya
bence ehliyet al o zaman. telefondan da belli bir süre sonra bıkıyorsun araba kullanmaktan da. ama ehliyetini değiştirmen gerekmiyor :D ayrıca ilk araba kullanmaya başladığın zamanlar aldığın hazzı telefon veremez.
evet ya mantıklı ehliyete yoğunlaşıyım o zaman. kullanmasam bile durur bir kenarda
kullanamayacaksan telefon da alabilirsin aslında. ehliyet için yine para biriktirirsin. ben arabanız vardır diye düşündüm. hem telefonun da bozulmak üzereymiş. zor kararmış gerçekten :)
stajyer ehliyet muhabbeti çıkmadan alayım diye dedim yoksa acelesi yok alsam da babamın arabasını kullanırım zaten. telefonda her an gidebilir. cidden cok kararsız kaldım =)
stajyer ehliyetin bu sene çıkmayacağı kesinleşti. seneye de kimbilir ne zaman çıkar. çıkarsa tabi.
Telefon daha önemli ihtiyaçtır...
ehliyet hep gerekli :)
Hangisine acil ihtiyacin varsa onu al
sürücü belgesi her zaman lazım olur
Ehliyet al araban varsa
telefon al arabalık işin yoksa
lütfen telefon al insanlık için lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar